Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bo nie... ...

chlopak chce zebym wyjechala z nim do pracy za granice a ja nie chce

Polecane posty

Gość nie bo nie... ...

moj chlopak juz jakis czas temu pracowal za granica. Swietnie zna 4 jezyki obce, gdyz ich nauka przychodzi mu z duza latwoscia, mi wrecz odwrotnie. Po angielsku jakos sie dogadam, ale nie az tak super.Ogolnie ejstem osoba, ktora przezywa zmiany. Nie moge sobie wyobrazic miejsca zamieszkania w jakims innym miescie ( hyba ze niedaleko od domu ) a za granica to juz wogole. Jemu wszytsko przychodiz latwo. Chlopak chce zebysmy wyjechali za granice, zebysmy tam troche pobyli zarobili pieniadze abysmy mieli na start w zyciu i dorbze mysli, bo w tym naszym kraju pracujemy poracujemy i co z tego? Oplaci sie rachunki, kupi jedzenie itp itd i kasy juz nie ma...ciagle kasy jest na styk. On mnie zna, rozumie ze sie boje...no i boje sie, ze sie nie dogadam, ze czegos nie zrozumiem, ze bede nieszczesliwa z dala od rodziny, przyjaciol...boje sie....ma jechac sam czy powinnam zaryzykowac i jechac z nim? Jak wy byscie postapili?

Gość kozibonk.........
ja bym wyjechala bez zastanowienia, zreszta to zrobilam ,ale ja jestem inna osoba jak ty i sie nie balam i nie zaluje.

Gość a ja tam, na socjalu siedze
chłopak madrze mysli chce dla was lepszego zycia/? gdzie chcesz mieszkac/? w pl maz chate?? co ci z rodzin jak bide klepiesz ja to od razu bym wyjechała abym tylko miał gdzie i z kim. szukam roboty za granica ale nikt niechce pomoc mi.

Gość normalny gość
związek na odległość to lipa. Zbieraj tyłek i jedź ...Przynajmniej spróbujesz a jak nie to wrócisz. Założenie typu: nie bo nie jest infantylne i głupie. Facet myśli dojrzale a ty jesteś zbyt przywiązana do jednego miejsca. Macie różne podejście. Jeśli go chcesz, to podejmij wyzwanie. Przecież to nie wieczność. Tylko zdecydowani coś osiągają a jeśli go nie będzie to co? wrócisz do mamusi a on sobie tam kogoś znajdzie? No pomyśl raz inaczej!

Mój znajomy ma podobną sytuacje z dziewczyna, nie jestes czasem z malborka?;p Szczerze, tez bym nie pojechała, jestem dupa wołowa i tyle. Prędzej czy później czeka mnie przeprowadzka do duzego miasta, w którym w zyciu nie byłam, ale chcąc byc z moim chłopakiem, bede musiała to zrobić. Jestem ze wsi, więc zgine tam w butach jak nic....

Ja bym zaryzykowała i pojechała, jak coś zawsze masz szanse powrotu:) A jak ma być Ci lepiej to czemu nie:)