Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notaut.............

Mąż nie wróći na świeta do domu ze Szkocji:(

Polecane posty

Gość notaut.............

i to nie wina połaczeń samolotów powedział mi to już z dobry miesiąc temu niby szef mu nie dał wolnego. ostatni raz był na 2 tyg w lipcu. liczyłam na te wspólne świeta a teraz spedze je sama z synkiem. to będą najgosze świeta w moim życiu.

Gość notaut.............
staszku nie umiesz pocieszac

Gość ten Piotr jest jakis dziwny
jak miesiac temu juz wiedzial to mozliwe, ze szef mu nie da wolnego a gdzie maz pracuje?? bo mozliwe ze sciemnia

Gość kelkoo
ma pewnie kochanke, seks jest, wiec po co ma sie tluc do kraju? Pewnie jestes naiwna i w to nie wierzysz, ale taka jest rzeczywistosc...

Gość notaut.............
teraz aktualnie chyba jako kurier w jakiejś firmie przewozowej z meblami ale z tegoco wiem to tak od wrzesnia bo we wakacje jeszcze pracował na budowach ale mówił ze zimą nie będzie tyle pracy i połowa ma zjechac i on miał byc w tej połowie dla tego znalazł coś innego. w same świeta ma wolne ale pracuje własciwe jeszcze we wigilie i zaraz po swietach znowu wiec stwerdził ze na jeden dzien mu nie warto. szczerze to wolała bym zeby wrócił wyjechał w marcu tego roku i czuje ze juz sie miedzy nami cos psuje;/

Gość notaut.............
życie na odlłośc to jednak nie dla mnie myslałam ze dam rade ale samotne wieczory to jednak nie dla mnie ale z tego jak rozmawiamy jest zadowolony dosc duzo juz udało sie nam odłożyć co w polse nie było by mozliwe ale juz wolała bym miec mniej ale jego przy sobie

Gość kalink@@@
teraz aktualnie chyba jako kurier ... NIE WIESZ CO ROBI TWOJ MAZ? nie wiesz jaka prace wykonuje??????

Gość notaut.............
opieram sie tylko na jego słowach a czasem to co mówił nie pokrywa sie z tym co robi jak np to ze jedzie tam na pół roku a to pół roku mineło we wrzesniu. czuje ze moze zarobic i mu sie to podoba a mi jmuz niestety nie

Gość kretyneczko tyyyyyyy
wróci lub wróći idiotko nie umiesz pisac,siedz i studiuj słownik ty debilko!!!!!!jestes debilem,wiesz o tym???????????????????????????wiesz????kretyneczka!!!!!!!!!1

kultury troche ty wyzej!! jesli pracuje w firmie na etat i to tak krotko to faktycznie mogl nie dostac urlopu, bo inni wczesniej sobie np. zarezerwowali ten czas.

tyle, ze w UK jest sporo wolnego bo od 25 do 28 grudnia wlacznie, ale moze zalezy jaka firma

Gość alejandro souza
na 100% posuwa tam jakas lalke:)

Gość popopopopopopopo
no niestety ja tez jestem za tym ze on kogos tam ma, albo po prostu woli pobys sam, poimprezowac niz meczyc sie z zona. moj ojciec jest w polsce co 2 tyg i jakos sobie tak grafik uklada zeby dalo rade. a jego nie bylo od lipca. wiec jak kos chce to moze. a nie jakies brednie ze od lipca nie mial wolnego :O

Gość sekretarka szefa in spe
jedź do niego z dzieckiem,nawet jak skromniejsze będą święta to jednak razem:)