Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość pleplelple
mogę pogadać , myślisz że skoro ją spotkałęm to ona też tego chciała ? już pytałem , ale nie wiem czy widziałaś .

Gość moge pogadac
ple napisz cos wiecej o tej dziewczynie

Gość moge pogadac
ri ja wiem , ze nie wszyscy w to wierza. Ja sama tez jestem sceptyczna do takich opowiesci.

Gość moge pogadac
do Was obojga

bi ................sluchaj ri to ja bo to skrot od "raczej inteligentny" :D a BI to Twoj i oznacza "bardzo inteligentna" :D

Gość pleplelple
co wy takie ciekawskie ? :) :) , już pisalłem piękna ,inteligentna i niestety zajęta :( :( , zresztą można było się sppodziewać :(

pleplelple -> no wiesz jak to kobieta, przynajmniej ja taka ciekawska przeważnie jestem, co nie znaczy, że nie potrafię dochować tajemnicy.

riddick1984 -> o jej, jak można taaaaaaaaak kaleczyć smak kawy czy herbaty? Przesłodzony chłopak jesteś :)

Gość moge pogadac
ja tez duzo slodze ple nie daj sie prosic

myslalem ze powiesz ze przeslodki a nie przeslodzony.... ale nie martw sie wejde sobie do tej kanalizy ijuz nie bede taki slodki:D

Gość pleplelple
ale co chcecie wiedzieć ? takich oczu nigdy nie iwidziałem , taki spokój od nich emanował, miały taki nieokreslony kolor , właściwie to mnóstwo kolorów naraz , można w nie było patrzeć i patrzeć ... :)

Gość moge pogadac
ri Ty cos napisz o swoich milosciach. Taki romantyczno uDUCHowiony ten topik az poczytac milo

Gość moge pogadac
ple ale od poczatku - w jakich okolicznosciach te oczy zobaczyles?

Gość kot13
riddick to facet który widzi tylko w ciemności :-) z nawet niezłego filmu ale nie pamiętam tytułu- w każdym razie bohaterów latające potwory na planecie ciemności zjadałyzjadały:- Pitch Black zdaje się ten film się nazywał )witam wszystkich

ok nie ma sprawy kiedys jak bylem jeszcze glupi i mlody to poznalem sobie kobiete i zakochalem sie bylo cudownie moje zycie operalo sie na milosi i wspolnym zyciu ale jak kazdy wie zycie lubi zaskakiwac niekoniecznie in plus no i dostalem takiego kopa. okazalo sie że moja dziewczyna(jeszcze wtedy) z ktora bylem na sylwestrze 2009 ...przylapalem ją jak robiła jakiemus kolesiowi loda... i tak wlasnie moje prawdy zyciowe przestaly istniec.. przepraszam za niecenzuralne slowa ale hcialem podkreslic glebie mojej rozpaczy:(

Gość pleplelple
po prostu , spotkaliismy się , że tak powiem na stopie zawodowej , w szczegóły wole nie wchodzić , i sobie chwilę porozmawialiśmy , była jeszcze z kimś w dodatku . potem włąśnie nigdy nie spotkałem jej samej , więc nie mogłem z nią porozmawiać . no a kiedy się udało , to okazało , się że właśnie wyjeżdza i w dodatku kogoś ma .

O matko, współczuję. Ja bym chyba mojego faceta rozniosła jakbym coś takiego zobaczyła.

Gość pleplelple
bi zostań jeszcze , :)