Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość moge pogadac
jestes pewien ze nie byles pijany i nie miales zwidow?

Gość pleplelple
no riddick , przyznaję , przebiłeś mnie na maksa

Gość kot13
widok wypalajacy oczy że tak się wyrażę. Riddiku 1984 - mam nadzieję, że nie odpłacasz złem za zło, na dłuższą metę jest to bowiem nieekonomiczne. Zyczę wszystkim miłego wieczoru pa:-)

Gość pleplelple
bi , tak to jest , fajne dziewczyny są zajęte , niestety

Gość pleplelple
mogę pogadać - opowiesz mi wreszcie ? czy to że ją spotkałem to znaczy , że ona tez tego chciała ? kurcze , jakoś chciałbym wiedzieć :O

Gość moge pogadac
ri jestes gdzies tam?

Gość pleplelple
to u was też taki pech? :) myślałem , że wy przynajmniej macie z górki :)

powiem wam szczerze ze nie wiedzialem co zrobic czy kolesia zmasakrowac czy wyzwac dziewczyne ale w koncu poplakalem sie wziolem polowke i wyszedlem upic sie w samotnosci gdzie nikt mnei nei zaczepi:(

Gość kot13
zachowałeś się jak normalny człowiek. Nie o to chodzi w życiu, by nie bolało , ale o to by godnie ból przeżyć.

Gość moge pogadac
ri ja wierze ze wszystko co nam sie przytrafia w zyciu nie dzieje sie bez powodu i wszystko ma swoj sens. To moze byc dla Ciebie trudne do zrozumienia teraz ale ja wierze ze ta sytuacja choc zostawila gleboka rane to jednak w jakis sposob uchronila Cie przed czyms co moglo byc duzo gorsze. Mysle ze kiedys to zrozumiesz. Czlowiek przez cale zycie przechodzi przez rozne etapy , uczy sie i rozwija. Moze gdybys teraz sie nie sparzyl to kiedys musialbys zaplacic duzo wyzsza cene za jakies zle ulokowane uczucie. Tego nie wiesz.

pewno macie racje tylko ze 31 .12 2009 bylem "szczesliwcem milosci" a 1.1.2010 czlowiekiem ktory stracil wiare we wszystkie filary na jakich opieral swoje zycie

Gość moge pogadac
ri a moze pora juz byla poznac inna filozofie skoro ta wczesniejsza wyprowadzila na takie manowce? czy ta dziewczyna w jakis sposob okreslila to co zrobila?

tak powiedziala ze zaluje ze to zrobila bo po rpostu alkohol zrobil swoje a ja odpowedzialem ze jednak niektorzy nie powinni brać sie za alkohol i to byly moje ostatnie slowa

Gość kot13
przyjdzie Czas- znajdzie się Rada Riddiku:-) teraz to już naprawdę dobrej nocy wszystkim życzę:-)

Gość pleplelple
no i się nie dowiem .. pewnie też mi jest to pisane :)

riddick1984 -> moim zdaniem dobrze zrobiłeś, nie ma potrzeby w takiej sytuacji (moje zdanie) zagłębiać się w dyskusję.

riddick1984 -> przestań, nie użalaj się nad sobą, głowa do góry :) nie tylko Ciebie w życiu przykrości spotkały i trzeba je przetrwać z podniesionym czołem. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. :)

Gość pleplelple
no co ? :) pytam i pytam , a tu żadnej odpowiedzi ;) coś w tym musi być :)

dzieki Bi za mile slowa w sumie teraz mam ja w dupie ale boli sytuacja tylko ze podchodze z rezerwa do nowo poznanych kobiet..

Gość moge pogadac
ri to jest tak jak w tym starym dowcipie Co pomysli facet jak mu golab nasra na kapelusz Dobrze ze to krowy nie lataja A powaznie.Do pewnych rzeczy trzeba dojrzec czy dorosnac. Do stalych zwiazkow tez. Moze ta dziewczyna byla po prostu za mloda i jeszcze nie na takim etapie aby mozna ja bylo obdarzyc tak glebokim uczuciem? Uczucie i zwiazek to duzy obowiazek. Nie kazdy potrafi go udzwignac. Nie kazdy do tego w juednakowym czasie dorasta. Moze ona musiala przejsc przez to co opisales i starcic Ciebie aby to zrozumiec. Jaki bylby dalszy przebieg gdybyscie dalej byli razem? Ale ze boli jak jasna cholera to zupelnie inna spiewka. I na pewno bedzie bolec jeszcze dlugo. Myslales jak to zrobic zeby bolalo jak najmniej?

Gość moge pogadac
ple - czego chcesz sie dowiedziec, bo jakos ucieklo Twoje pytanie