Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeLeNNoN

Jak zaintrygować mężczyznę, który do tej pory nie

Polecane posty

Gość HeLeNNoN

zwracał na mnie uwagi? Co zrobić, żeby stał się zazdrosny ?

Gość HeLeNNoN
Chodzi o kolegę ze studiów. Póki co pozostajemy na stopie koleżeńskiej, ale nie ukrywam, że marzy mi się coś więcej ;)

Gość jak mu na tobie nie zalezy
i nie zwraca na ciebie uwagi , to zebys nie wiem co robila to nie bedzie zazdrozny ... bo niby dlaczego mialby byc ??/ zazdrosni możemy byc o osobe na ktorej nam zależy, do ktorej cos czujemy

Gość HeLeNNoN
On jest z tego, co wiem singlem, zresztą ja też, no i kurcze, mimo, że na początku mnie wkurzał, to ostatnimi czasy mam do niego dziwną słabość...

Gość Dasertyn
Dlaczego chcesz, aby facet był o Ciebie zazdrosny?

Gość pracownik sekretariatu
siadnij dziekanowi na kolanach

Gość HeLeNNoN
Od razu niezrównoważona...ja chcę, żeby on w końcu dostrzegł we mnie kobietę, a nie tylko kumpelę z roku.

Gość Dasertyn
Zastosuj "babskie" sztuczki - może zadziała.

Gość HeLeNNoN
Sam sobie siedź dziekanowi na kolanach...:D

Od razu niezrównoważona...ja chcę, żeby on w końcu dostrzegł we mnie kobietę , a nie tylko kumpelę z roku" no inaczej kobiety która chce sprawić żeby obcy facet był zazdrosny o nią którego nic z nią nie łaczy inaczej jak nie zrównoważona nazwać jej nie możemy chcesz by zauważył w tobie kobiete? Jesli do tej pory ciebie nie zauważył jako fajnej dziuni z którą miło by było pokręcić to wybacz ale nic nie wskórasz w tym temacie ...

Gość HeLeNNoN
No właśnie, ja aż taką fajną niunią nie jestem...Mój wygląd pozostawia wiele do życzenia.

No właśnie, ja aż taką fajną niunią nie jestem." ojejku ... mało jest chłopaków którzy lubia pasztety :D :P

Gość kalim
Zazdrosny? Nosisz spodnie nasz krótkie włosy i buty z wielkim bieżnikiem a o szmince nie słyszałaś. Później dziwisz się że on nie wie ze jesteś kobietą. :P Jak zrobić by zauważył ze jednak jesteś kobietą i to atrakcyjną ? :P Wyciągnij go na piwo ale zacznij wyglądać zupełnie inaczej to takie proste :P powinien zrozumieć jak nie zrozumie to znaczy że masz koło siebie dupę a nie faceta :P

Cześć. :) Zdjęcia obcych chłopaków w portfelu, tajemnicze telefony nad ranem, które odbierasz w łazience i rozmawiasz półsłówkami i przyciszonym głosem powinny na początek być dobre.

upić wygrzmocić tak, żeby miesiąc nie dał rady sikać

Gość i niby co to zmieni że
ona się inaczej ubierze? Faceci też mają swoje gusty i nie polecą na każdą co się odwaliła jak stróż w boże ciało. No dobra, są tacy co polecą ale sąteż tacy co mają konto na każdym poratlu randkowym i każdej proponują sex tą samą wiadomością.

Cześć MS-ie. :) Ike zakazał mi używać 😍 oraz 😘 więc nie mogę Cię wycałować ze wszystkich sił. :(

napisałam sikać ? miałam na mysli inną czynność toaletową :P

brum ja ci zakazałam? ja?? a to nie cichy postawił ci taki warunek?:P ja go tylko podpuściłam:P

bredzisz i MS zbił mnie w ogóle z pantałyku oczywiście , że sikać! bo chodziło mi o inne wygrzmocenie- gwałt na członku! i nie moją winą jest to, że MS zna tylko zabawy od tyłu:P

:D :D :D Hmm... Są różne zboczęństwa na świecie. :D

nie będę odpowiadać na twoje pytania brum dopóki nie wyznasz publicznie, że kłamałaś w sprawie zakazów