Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeLeNNoN

Jak zaintrygować mężczyznę, który do tej pory nie

Polecane posty

oj widzisz chłopie a nie pomyślałeś, że chusteczki można wykorzystywać do jeszcze innych celów:P

Żaby sobie zawiązać na głowie podczas upałów. :D

Do inteligentnych - jak kreatywnie wykorzystać chusteczkę w łóżku? :D

"a skąd wiesz, że nie trenują ?" UPS, nie wiem :D "Pudło, mam kobiete. I nie placze z glupich powodow, w przeciwienstwie do ciebie. Kryptofrustraci sie odezwali" Zabrałeś jej telefon, czy ma JPG na imię? :P I tylko nie krypto, ja jestem jawnym frustratem :P Rozumiem, że Ty płaczesz z ważnych powodów?? :D Na kreskówkach Disneya? Swoją drogą o czym świadczy wybranie sobie nicka "wojownik"? Może jeszcze "pan nieba i ziemi"? :P

Ale może powróćmy do tematu - jak zaintrygować mężczyznę?

Zabrałeś jej telefon, czy ma JPG na imię? Bardzo zabawny dowcip, koledzy z gimnazjum sie z tego smieja? I tylko nie krypto, ja jestem jawnym frustratem Rozumiem, że Ty płaczesz z ważnych powodów?? Na kreskówkach Disneya? Tak, placze z waznych powodow i nie wstyd mi z tego powodu. Oprocz bycia facetem trzeba tez byc czlowiekiem.

Aha i pudło, takiego szajsu jak Coelho nie czytam. Bawisz sie w psychoanalize? Nie bardzo ci to wychodzi. Ale może powróćmy do tematu - jak zaintrygować mężczyznę? Sobą.

Swoją drogą o czym świadczy wybranie sobie nicka "wojownik"? Może jeszcze "pan nieba i ziemi"? Wybranie nicka o niczym nie swiadczy. Moze byc swiadectwem czegokolwiek dla idioty nie potafiacego rozumiec tresci niejednoznacznie.

brum a o czym tu mówić ? ja tam intrygowanie faceta mam w jednym paluszku:P

Nie bawię się w psychoanalityczkę. :D Raczej w pielęgniarkę, panią doktor albo ewentualnie w czerwonego kapturka. :)

Ike - ja tam tylko rzucę przelotne spojrzenie a facet jest zaintrygowany na amen. :D

ja nawet spojrzeniem nie muszę rzucać :P wystarczy, że jestem :classic_cool: :P

Wojowniku a ja mam takie pytanie poważne i wprost - czemu starasz się wszystkich tu poobrażać? Nie rozumiesz, że sobie tu żartujemy niewybrednie wbijając sobie przyjacielskie szpile?

Wojowniku - nie chcę Ci wypominać ale Ms-a to chyba jakoś tak zepitetowałeś źle.

Ike - bo ja taki sposób patrzenia mam. Okultystka nic na to nie może poradzić. Zasięgałam opinii. :D

"Bardzo zabawny dowcip, koledzy z gimnazjum sie z tego smieja?" Chodzisz do gimnazjum? "Tak, placze z waznych powodow i nie wstyd mi z tego powodu. Oprocz bycia facetem trzeba tez byc czlowiekiem" Rozumiem. Twój związek to nie jest nic ważnego, więc nie może być powodem łez.... "Wybranie nicka o niczym nie swiadczy. Moze byc swiadectwem czegokolwiek dla idioty nie potafiacego rozumiec tresci niejednoznacznie" Już wiem skąd ten nick! Taki nerwusek zadziorny z Ciebie, ale prościej było napisać "wojownik" :) Na mnie pora, ide popłakać z byle powodu :D 🖐️

to ja też idę bo brum mnie zacznie molestować spojrzeniem:P

Pa Ms-sie. Miło było Cię widzieć. :) Ciao bambino. :)

Znaczy Wojownikiem się przyjdzie zająć. :D Chyba, że ucieknie. :D Aaaaaa! Ike - całus na drogę. :D

Wszystko pokręciłyście. Ike, Ty nie intrygujesz, tylko irytujesz (ale tylko troszkę, żebyś nam tutaj w pychę nie wpadała), Brum intryguje, bez spojrzeń.

Cichy - aż nie wiem co powiedzieć. :) Tak się uśmiecham, że mi policzków zabraknie. :)