Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeLeNNoN

Jak zaintrygować mężczyznę, który do tej pory nie

Polecane posty

Ike, "chyba jednak się zdecyduję" to są raczej umiarkowane chęci, a nie jakieś dzikie żądze.

nie wiem ja nie wyrażam nawet najmniejszych chęci więc poziom twoich jest mi całkowicie obojętny

Cichyyyy ... (trzepot rzęs) nie całuj ikeeeeee... (uśmiech niewinnodziewczęcy), coooo...?

( brum a jak odpowiem? chcesz , żeby znowu ryczał w kącie?)

"Cześć. Zdjęcia obcych chłopaków w portfelu, tajemnicze telefony nad ranem, które odbierasz w łazience i rozmawiasz półsłówkami i przyciszonym głosem powinny na początek być dobre." Hahaha kobiety w co wy wierzycie, kogo wy chcecie zlapac na taki beznadziejny motyw? Idioty szukacie? Ahahahahahah.

jak kiedyś będziesz mia kobietę optymista:)

to mówisz, że niech chociaż zawczasu viagrę kupi może mu się kiedyś przyda?

Nie tylko optymista ale i fantasta. :D Jak Ci kiedyś panna będzie się z łóżka wymykała, żeby porozmawiać nie wiedzieć z kim to zgłoś się Wojowniku po chusteczki na otarcie łez. :)

"to mówisz, że niech chociaż zawczasu viagrę kupi może mu się kiedyś przyda?" A'propos, niedawno się dowiedziałem, że sportowcy aplikują sobie viagrę, a wcale nie trenują TEGO mięśnia ;) "Nie tylko optymista ale i fantasta. Jak Ci kiedyś panna będzie się z łóżka wymykała, żeby porozmawiać nie wiedzieć z kim to zgłoś się Wojowniku po chusteczki na otarcie łez" Byle nie do mnie, nie mam zamiaru dzielić się swoimi chusteczkami ;)

do cichego się zgłoś :D on ma cały ich zapas:D chyba, że zdąży wykorzystać :P

Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem! Ale nie Ike, pudło. Życie uczuciowe wojowników mnie g. obchodzi

A'propos, niedawno się dowiedziałem, że sportowcy aplikują sobie viagrę, a wcale nie trenują TEGO mięśnia a skąd wiesz, że nie trenują ?:P

Spokojnie - ja mu użyczę ile będzie potrzebował bo serce mam dobre.

Znaczy nie będę nikomu noska wycierał, tylko dlatego że panna się po nocach gdzieś urywa.

"Wojownik, jak kiedyś będziesz mia kobietę to wtedy zobaczysz kto się łapie na taki motyw." Pudło, mam kobiete. I nie placze z glupich powodow, w przeciwienstwie do ciebie. Kryptofrustraci sie odezwali

Ale nie Ike, pudło. Życie uczuciowe wojowników mnie g. obchodzi ale ja nie mówię, że masz płakać na nim wystarczy, że ryczysz nad sobą :P

na nim to ty na pewno płakać nie będziesz nad nim *

Jak Ci kiedyś panna będzie się z łóżka wymykała, żeby porozmawiać nie wiedzieć z kim to zgłoś się Wojowniku po chusteczki na otarcie łez. Poznales juz to a posteriori? Byle nie do mnie, nie mam zamiaru dzielić się swoimi chusteczkami Aha, wiec masz ich duzy zapas? I smiem watpic, ze na katar. Phahahahah.