Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicolee

niedoświadczona...

Polecane posty

Witam :) Głupio mi tak pisać ale mam problem często o tym myśle i źle mi z tym :( Otóż mam chłopaka jesteśmy ze sobą ponad rok...przed nim nie byłam z nikim on jest moim pierwszym mężczyzną on miał już dziweczynę w tym sensie...jest doświadczony a ja nie i w tym tkwi problem kiedy mnie całuje dotyka czuje sie okropnie bo tez chciałabym żeby jemu bylo dobrze bardzo go kocham...myśle że jak coś zrobie to się tylko ośmiesze...nie wiem jak sie mam zachować w tej sytuacji :(:(:(:(:(:(:(:( proszę pomóżcie...

Gość bezdomny spawacz
zrób mu loda

Gość pogadaj
czy gadalas z nim na ten temat?? wystarczy porozmawiac, a jak jest normalny to z mila checia Cie wprowadzi w te tematy :)

Gość haerlan
no opierdziel mu laske bardzo mocno ze mu sie odechce seksu

Gość haerlan
Mada faka mada faka odgryz kurna mu siusiaka

Gość pogadaj
jak ma mu zrobic loda jak nawet nie wie jak... gadacie jakby kazdy z was od zawsze byl doswiadczony... autorko tekstu ile w ogole masz lat??

mam 18 lat... dzieki za dopowiedz spróbuje z nim pogadać ale nie wiem czy dam rade głupio mi poprostu :(((

Gość specvkiture
masuj go dłonią piesćustami i będzie dobrze, jemu już jest i takdobrze żemozeciebie pieśćić :)

Gość nudny
rozmowa jest najlepsza.. pogadaj z nim... jeśłi Ciebie kocha napewno n ebędzie się śmiał i zrozumie... powiedz że jesteś dziewicą i że chcesz z nim to zrobić ale wtedy tylko jeśłi ty będziesz chciała

Gość nudny
nicolee podaj gg to pogadamy spokojnie

Gość pogadaj
jak chcesz sie bawic w doroslosc to musisz nauczyc sie rozmawiac z partnerem...nawet na najtrudniejsze tematy... wlasnie potem sie tyle wypisuje o rozwodach na tym forum i o klopotach, jak mieszka sie razem a jednak osobno bo nie potrafi sie ze spoba rozmawiac... jak nauczysz siebie i go teraz rozmawiac bedzie wam o wiele latwiej, a takie rozmowy na trudne tematy zblizaja do siebie ludzi... powodzenia