Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryba gdyba chyba

Od przedwczoraj prawie nic nie jem bo chce trafic do szpitala

Polecane posty

Gość Ryba gdyba chyba
nie lubie niedziel wez sie odpierdol i ty, gówno mnie obchodzi twoja opinia. nie znasz mnie wiec zamknij się i wez ze mnie przykład z tą głodówką bo jesli dobrze kojarze twoje zdjęcia to jestes grubą spasioną swinią

Gość smutaaaaaaaaaaaaaasss
Ercia ja większość roku mieszkam w UK, ale mimo wszystko na święta zawsze jestem w domu bo nikogo poza tą rodziną nie mam.

Gość Ryba gdyba chyba
wyjebac to sobie możesz ale w łeb idiotko. jeszcze tego brakowało zeby jakis paszczur z kafe się mnie przypierdalał. won grubasie

Głódź się dalej księżniczko 🖐️ może mamusia i tatuś w końcu cię zauważą:D Chociaż inteligentna osoba pewnie by po prostu porozmawiała, chociaż z mamą, bo z nią zazwyczaj córki mają lepszy kontakt 🖐️ ale Ty wolisz aferę wokól siebie zrobić :D może cię po prostu nie kochają :D 🖐️

Gość Studenteczkaa
Po rygorystycznej głodówce robiło mi się słabo dopiero po tygodniu, a do omdlenia było jeszcze daleko, więc nie wiem Kochana czy Ci się tak szybko uda, ale rozumiem Cię- rok temu miałam podobną sytuację.

Gość wlosy sianowate, suche
Nie trafisz tak predko do szpitala. Musialabys naprawde ciezko na to pracowac, a nie tylko glodowac. Na pewno nie przed swietami, a na swieta bedziesz pewnie szamac ile wlezie i nici z mdlenia.

Gość Ryba gdyba chyba
studenteczka- mi juz po pierwszym dniu zrobiło się słabo wiec wydaje mi się ze po tygodniu nie miałabym juz sily chodzic

Gość Studenteczkaa
U mnie po takim zasłabnięciu (nie miałam siły wstać z łóżka) rodzice pilnowali mojego jedzenia i miałami z głwy diety, nie miałam szansy dalej tego ciągnąć, więc nawet jak nie trafisz do szpitala, to może zwrócisz na siebie uwagę :)

Gość smutaaaaaaaaaaaaaasss
mnie po jednym dniu niejedzenia robi się niedobrze O_o i głowa mnie boli. Ale żeby słabo to nie. Ale nie mam zamiaru się głodzić bo jeszcze faktycznie coś mi się stanie i trafię do szpitala a to dziecinne jest. Ja jestem tchórzem i chociaż może i bym chciała momentami to nie potrafiłabym sobie nic zrobić. Ale nie tylko ze względu na rodzinę już mi się nie chce żyć.

Gość Studenteczkaa
Smutaaaaaaaaas, też wiele razy nie miałam siły już żyć, też chciałam sobie coś zrobić, ale też nie miałam odwagi. Mówią, że samobójcy to tchórze, nigdy się z tym nie zgodzę! Żeby popełnić samobójstwo, trzeba bardzo odważnym!

smutasku- jak się do Ciebie tak czepiają po prostu ugryź się w język i się nie odzywaj. niech se mówią czy krzyczą co chcą- po prostu wysłuchaj co mają do powiedzenia i se odpuść odpowiedź ewentualnie przytaknij (jednym uchem wpuść drugim wypuść)

Gość Kama123123123
Co wy możecie wiedzieć. Wezmą ją do szpitala na kilka dni z powodu odwodnienia......

Gość gość
Co z tego to przyjdą do ciebie do szpitala