Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n nononoonono

w tym roku nie kupujcie karpi na wigilie

Polecane posty

Gość n nononoonono
ja pierdole zrobiliscie mi of topa kurwa mac naprde was obchodzi wyimaginowana gosposia jakiegos frajera? nie chodzi mi o staw tylko o to jak sa one przetrzymywane w sklepach miedzy innymi!

Gość Kupuję karpia z hodowli
ekologicznej. A ktoś kto mówi, że karp jest niesmaczny po prostu nie potrafi go przyrządzić :O Dupy wołowe z was a nie kucharze :O

Gość fajny typas
Ladaco placi swojej gosposi bonusowo za seks :classic_cool: Podobno ona ma na imie Maryna i ma 65lat.

Gosposia nie jest wyimaginowana, ladaco - obraź się:) Co do karpi - masz rację. Ja się z tobą zgadzam i ogólnie bojkotuję nieludzkie traktowanie zwierząt - kupuję np. jajka z naturalnych, bezstresowych hodowli. Na wegetarianizm przejść nie mogę ze względów zdrowotnych, choć bardzo bym chciała.

Gość n nononoonono
w koncu jedyna ktora wie co to empatia

Wiesz, empatii dla zwierząt to akurat mam więcej niż dla ludzi. Jestem dokarmiaczką wolno żyjących kotów:) Ladaco - ludzie nie wierzą w istnienie gosposi:(

Gość n nononoonono
ja tez, szczerze to los ludzi gówno mnie obchodzi (nie wszytskich, ale tych znieczulic jak najbardziej), moje małe szalenstwo to pmagac zwierzakom

Gość n nononoonono
codziennie punkt 4 żwawo i z wdziekiem pawia ide do najblizszych ogrodkow dzialkowych by bez skrupoulow okrasc mych sasiadow z burakow zwyczajnych.

Gość n nononoonono
jem wszystkie mieso ale karpi nie wolno!

Gość n nononoonono
gowno prawda podszywom dziekuje, prozdrawiam cos tam costam pisalam wyzej ze jestem wegetarianka, wspomnialam tez prawidlowym zakupie tcyh ryb, czytaj leniwa dziołcho zanim sie wypowiesz

Gość n nononoonono
żeby było ekologicznie i nic sie nie marnowało, zjadam swoją zieloną kupe po szpinaku

Gość karp to nie człowiek
wiec męczyć sie może w bibli nie ma nie zabijaj karpia