Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola32dolnyś

Facet zarabia 600 zł i mnie chce :)

Polecane posty

Gość Ola32dolnyś

Rozbroił mnie totalnie . Pracuję w jednym z państwowych urzędów , mam dość dobrą i dobrze płatną prace. Od długiego czasu urząd ten przyjmuje na 6 miesięcy stażystów , którzy jak wiecie są od wszystkie i od niczego. Jeden z nich pracuje w pokoju obok , i przyłazi do mnie z papierami kilka razy na dzień , a dzisiaj stanął obok mnie i spytał czy nie pójde z nim na sylwestra ( NA 3 DNI DO ZAKOPANEGO) :):):) i bardzo o to prosi , jak to usłyszałam mało nie parschnęłam mu śmiechem w twarz , wybrnęłam z sytuacji mówiąc ,że jestem już umówiona , on kiedy to usłyszał zrobił smutną minę jak kot ze shreka , przeprosił i wyszedł. Kiedy powiedziałam o tym innym dziewczyna niewiele brakowało a pospadały z krzesełek. Nigdy nie miałam problemów z facetami , prawda jest taka ,że zawsze to oni za mną latali, a tu wychodzi gość na stażu , pół głowy niższy ode mnie , chudy , który wyciąga na miesiąc 600 stów i chce mnie porwać na romantyczny sylwester :) Jak myślicie co on by mi tam kupił ???:):):)

Gość leniwe moja miłość
-1/10:O

Gość WaWa4everRLZ.....
Bejbe sorry ale w Wawce to sie wymiata lekko na rąsię 600 000 pln,ale Ciebie z kolei nikt by tam nie chciał:classic_cool:hahaha

Gość Ola32dolnyś
Przyznajcie , że to co zrobił jest śmieszne , oraz , że zrobił z siebie błazna.

Gość Ola32dolnyś
dzastolinatoja To ile zarabia ? i po co z nim jeszcze jesteś ?

Gość kasia008
mysle, ze nie zrobil z siebie pajaca ani nic. po prostu, spodobalas mu sie i mial nadzieje porwac cie na randke. widocznie nie jest takim materialista jak ty. fuj, jak to baby tylko na kase leca. a milosc gdzie? kasa ci calkiem mozg zezarla olu.

Gość kasia008
i co? juz nie masz co pisac? buehehehe, panna materialistka poszla spac.

Gość widzialam
autorko ale jestes pusta

Gość ero
napisałaś "600 stów", czyli w przeliczeniu to 60 000 zł, wiec bardzo ładnie zarabia jak na stażystę. a Ty blacharo kogo szukasz? księcia z bajki z milionami na koncie? hah

Gość kasia008
toz juz napisali jej wyzej, ze pusta. a teraz cicho siedzi hehe, spac poszla. i co? zjechali cie? i slusznie. zero emocji, zero uczuc, zero kultury. nie kazdy moze zarabiac kokosy, a i uwazaj bo za pare lat ciebie moga wyciepac z urzedu i bedziesz chodniki zamiatac, a stazysta ktorego nie chcialas stanie sie panem prezesem waznej instytucji. zycie roznie sie uklada, a pieniadze nie sa najwazniejsze, pusta olu.

Gość ....Kasia20l.1990...........
a skad wiesz ze pozniej nie zacznie zarabiac wiecej a mozliwe ze jest to jakis dobry wartosciowy czlowiek ale masz racje nie ma sie co zmuszac .. moze w koncu trafi swoj na swego i poznasz podobnego czlowieka do siebie ..ale nie wiem czy ci tego zyczyc :p

Gość Ola32dolnyś
??? Nie poszłam spać i nie bądźcie fałszywi , zastanówcie się czy chcelibyście być z chłopakiem ,który zarabia tyle ile wynosi zasiłek ? Prosze was litości.

Gość Ola32dolnyś
Dalej się zastanawiacie ? Jednak mój argument dotarł ?

Gość Ola32dolnyś
arabia w miesiąc tyle co ja w cztery godziny?

Gość ero
materialna dziw*ka.. brak słów..

Gość kasia008
a jaki to jest problem? jesli kocham to mam gdzies ile zarabia, ty materialistko!

Gość Ola32dolnyś
ale ja go nie kocham , to frajer , golas , brudas i chujek taki , jak on mial czelnosc mi cos takiego zaproponowac? czy on nie dostyrzega , ze wobec mnie jest nikim?

Gość kasia008
boze, jaka ty jestes wulgarna. to wiesz co idz do agencji towarzyskiej, tam faceci co na dupy przychodza sa dziani przewaznie i zacznij sie umawiac z takim. no, zobacz jak fajnie! jeszcze ci bedzie placic! zarobisz na zwiazku! zal mi takich jak ty.

Gość ero
czytając twoje wypowiedzi można stwierdzić jedno. to TY jesteś NIKIM ! ciekawe co zrobisz po 40tce gdy stwiedzisz, że nigdy nie pokochał cie nikt bo oceniałaś innych swoimi kryteriami... czyli grubościa portfela..

Gość Ola32dolnyś
Nie jestem materialistką po prostu patrze na to realnie. chce tylko żyć , wyjeżdżać na zagraniczne wczasy , mieć dobre towarzystko , jeździć dobrym autem i mieć fajne mieszkanie.PO PROSTU NIE MARTWIĆ SIĘCO BĘDZIE JUTRO ! Ale jak chcecie to możecie wiązać się z ludźmi z ekip budowlanych ,pracownikami supermarketów czy ze stażystami. Ale pamiętajcie ,kupicie sobie tusz co najwyżej za 10 zł. Prosze was nie bądźcie hipokrytkami.

Gość ero
jak możesz nie być materialistką skoro u innych widzisz tylko to ile zarabiają ? nie umówisz się z gościem który mało zarabia.. wiec jesteś materialistką... jeszcze nie dociera ?

Gość kasia008
o ja pierdole! hahaha, ja osobiscie i maz sporo zarabiamy, a jakos ja nie kupuje sobie kosemtykow za fortune, i wiesz co? mam tusz rimmel kupiony na allegro na 10zl z groszami. haha, sama sobie zaprzeczasz, piszesz ze nie jestes materialistka, a potem od razu o tym, ze chcesz dostatnio zyc i ogole. wykorzystaj moja rade o agencji towarzyskiej, mowie ci no! hehe, beda ci placic, no jak sobie zarobisz. hehe, pojedziesz za to na dodatkowe wczasy do honolulu. nie sama kasa zyje czlowiek, ale ty najwyrazniej nie masz zadnych uczuc. finansowa sodowa ci do glowy uderzyla. boze jakich ty musisz miec znajomych (o ile masz), samych snobow. brzyde sie takimi materialistami jak ty. sobek i materialistka!

Gość WESRDTFCVYGBHNJJHGFDTR
Ola ty zalosna kurwo po pierwsze masa bledow urzedniczka od siedmiu bolesci "Kiedy powiedziałam o tym innym dziewczyna..." chyba dziewczynom :o ty nawet tych 600 nie powinnas zarabiac chcialas wysmiac sympatycznego chlopaka i sama sie ZBŁAŹNIŁAŚ ZALOSNA JESTES

Gość TRYJJ
W URZEDZIE TO TYLKO KOCHANKI WYZEJ POSTAWIONYCH PRACUJA. U MNIE W GMINIE JEST 8 KOCHANEK BURMISTRZA I ZADNA O SOBIE NIE WIE...SA KOLEZANKAMI..TAK WIEC OLA SSIE KOMUS PAŁE I GARDZI TYMI CO TEGO NIE ROBIA :d

Gość ero
TRYJJ.. dobrze ujęte.. musi ssać i to konkretnie skoro zarabia 600zł w 4 godziny..

Gość kasia008
uu, panowie, jakie podsumowanie haha. a co na to ola??:D

Gość Ola32dolnyś
Kultura widze na wysokim poziomie. Hmmm zarabiam i to nieźle , poza tym od nowego roku jako ,że jestem dość przedsiębiorcza i mam dość spore znajomości ( a jak chyba wiecie w Polsce to liczy sięnajbardziej) będzie jeszcze lepiej. Powtarzam ,nie bronie was związków z takimi ludźmi , napisałam tylko o sobie. Jak ktoś chce mieć męża ,który pracuje na kasie w auchan to życze wszystkiego dobrego , tyle ,że kiedy ja bede zwiedzać świat , wy będziecie jeździć na tydzień raz w roku do np. Krynicy :) Prawda jest taka , prawdziwy facet i powtarzam raz jeszcze nie bądzcie hipokrytkami musi mieć kase.