Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clarita

Już niedługo skończę roczek!

Polecane posty

Gość zaraz sie tu pojawi szalona
duszyczka-tzn madzia.poznacie ją bo blędach :D:D:D napisze ze ma córeczke ur3stycznia o wymyslonym imieniu.noo chyba ze date urodzin jak zwykle tez przekreci :o co za szopka.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to po topiku :D:D:D:D:D zaraz go wam rozwali hahahah.lepiej jej nie przyjmujcie.wszytskie topiki z jej udzialem padają :o

Gość aaa mylisz sie pomaranczko
widzialam ta dziewczyne na wielu topikach i jakos sie trzymaja :) I nie padly do tej pory co ty od niej chcesz?

Gość byly conajmniej
3 topiki na których podawala sie co chwila za kogos innego :o wszystkie padly :( a szkoda bo byly fajne.tez mam prawie rocznego dzidziusia ale nie dołącze sie bo wszedzie jest ona.klamie jak z nut.wymysla imiona meza,dziecka i swoje.prawda Madziu?? nie mozna juz nadążyc za tobą :o

Pisać może każdy... No to jak macie może jakieś swoje wypróbowane metody? ;)

Gość byly conajmniej
Clarita nie ustępuj dziecku,najwazniejsze jest postawienie czytelnych granic i bycie konsekwentnym.na moje dziecko to dziala :)

Ustępować nie zamierzam ;) Chcę się tylko upewnić czy dobrze robię, pozwalając jej się wyszaleć/wypłakać/wykrzyczeć...

Madzia91 napisz coś więcej o sobie i maluszku... Jak przygotowania do Roczku? To już za kilka dni... ;)

Gość hohohoh............
hahah nie madzia ale panna L. zaraz tu wpadnie i będzie dym:P:P:P tez mam roczniaka no może więcej ma niż rok, ale dopóki jakiś topik nie będzie miał więcej niż 10 stron sie nie dołączę:P

Gość do hohoho
panna L. gdybys nie zauwazyla juz dawno na kafe nie zagląda,za to panna Martyna i Madzia-oszustka non stop :o

Gość madzia jak i martyna
maja tylko slub cywilny -z musu-bo dzieciak byl w drodze a teraz wielkie damy bo maja meza hehe i co z tego meza?ze nawet zmienic pieluchy nie potrafi jeden z drugim?takich mezow to kazda moze miec na peczki ;p

Dziewczyny proszę o zaczernienie nicków, tak będzie nam łatwiej. Wolę rozmawiać z 5 osobami zaczernionymi niż setką pomarańczowych... Czemu tych kobiet, które wymieniliście nie lubicie - nie wiem, nie wnikam. Ja na dzień dzisiejszy nic do nich nie mam ;) Znacie je lepiej, więc możecie się przyłączyć - wyczujecie, gdy się coś niedobrego zacznie święcić. Zapraszam i napiszcie coś więcej o sobie ;)

Gość clarita szkoda twojego czasu
.

Gość a ja ja wiem
bo sa madre , madrze mowia maja domy rodziny kochajacych mezow szczesliwe dzieci pieniedzy na nic im nie brakuje dla tego nie lubimy !

Gość oj tak madre :p
zwlaszcza madzia :)))

Gość ubaw po pachy
mądre??? a kto mądry robi sobie dziecko nie majac warunkow do zycia :o kto robi sobie zaraz drugie??? i kto mysli o trzecim??? matko boska przeciez to kretynki!!! jedna malolata z dzieciakami a druga z jednym ale zamiast drugiego powinna sobie slownik kupic :D mają mezow,i co z tego? kazdy kogos ma.to czy na nic im nie brakuje to ich sprawa.nikt o tym nie wie,a pisac to sobie moga co chca.jak by im nie brakowalo to by madzia na pole nie latala :D tak,są bardzo mądre.i niesamowicie mądrze piszą :D:D:D ale sie usmialam :o

Rozumiem dlaczego żaden temat nie przetrwał. Kafe podzielona na fanów i przeciwników jakichś dwóch czy trzech dziewczyn. Nie można porozmawiać o dzieciach, wymienić się doświadczeniami ?! Napiszcie COŚ o SOBIE a nie o jakiejś Madzi czy pannie/pani L. Pozdrawiam :)

Witam Widzę że ostatnie posty były w grudniu lecz może udałoby się postawić ten forum na nogi ;)? U nas roczek 20 stycznia :) Pozdrawiam!