Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekstra zycie

zarabiam w 2 dni tyle ile wy w miesiąc

Polecane posty

Gość ekstra zycie
podszywom dziękuje i nie jestem żadną prostytutką :D myslicie, ze żeby dobrze zarabiac trzeba od razu dawać dupy? ograniczony macie światopogląd :D

Gość plytaaaaa
aj gówno prawda cyganie nie jedzą bigosu ! nie oszukasz mnie !

Gość ekstra zycie
powiem tak. przyjmuje prywatnie i biorę 120zł za wizytę. wystarczy? nie jest to zadna prostytucja.

Gość kasia008
nawet jesli tyle zarabiasz to co z tego? nie sama kasa zyje czlowiek. materialista. a poza tym wielu tych, co chwala sie czyms w sieci w rzeczywistosci maja zupelnie inne sytuacje. pewnie jestes tylko zazdrosnym kolesiem o kariery i zycie innych. albo i nawet, masz kase, ale nie masz zony, a jak juz masz jakas panne to tylko na jedna noc. idz, najedz sie pieniedzmi.

Gość ekstra zycie
jestem kobietą i mam męża :D

Gość plytaaaaa
benji boj ale musisz wiedzieć że mam taką zasade ze jak kupuje piwo za pięć zeta to nie kończe na jednym ! nie no żartuje aż tak źle nie mam zeby na piwo żebrać .... ale wiem do kogo się odzywać jakby mi zabrakło ! dobrzy ludzie jeszcze jednak chodzą po tym swiecie ohhh

Gość plytaaaaa
ale i tak bym sie uchlała chętnie ale samemu nie wypada pić wszyscy poszli kuźwa spać !

Gość plytaaaaa
pewnie jest psychiatrą !

Gość ekstra zycie
nie jestem psychiatrą, ale w dobrym kierunku zmierzacie :D

durna zabawa... jakoś mi się nie śpieszy do zgadywania... niechcesz powiedzieć to idem spać... 💤

Gość Bogaty Pan von Sado
Nie.Nie jest psychiatrą.Czyści u mnie w domu bidety.....językiem.Ekstra życie jest w tym bezkonkurencyjny.Ma nieustannie podwyżkę

Gość plytaaaaa
wiem ja zawsze dobrze myślę pewnie ktoś leczący czubków alkocholikow lub bogatych ćpunów .... taka prawda że w tych zawodach to sie zarabiać zaczyna po kilku lub nastu lat .... a jak masz wlasny biznes to mnie wkręc jestem żetelna lubie pić wódke i dobrze sie bawić ! ok to pijemy kiedy i gdzie ? !

Gość plytaaaaa
ja okolice Warszawy !

Gość alibaba1985
może dublujesz Kaszpirowskiego i innych znachorów??:D

Gość plytaaaaa
śledź masz ładne oczy !

Gość 120zł za wizyte no to faktyczn
faktycznie majątek :D Ja za podstawową wizytę biorę 150zł plus zabiegi do tego. Średnio najdłuższa wizyta koło godziny trwa, podstawowe mam umówione co 20min ( ogólnie wychodzą opóźnienia ale tak są zapisy więc babki się umawiają i czekają ;) ) Ostatnio miałam zabieg wart 4 tys bez odprowadzania podatku :) Dziennie mam około 5 zabiegów różnego typu, ciężarne kobiety ( dochodzi usg) itp Prywatna praktyka ginekologiczna Wychodzi na to że ja mam w jeden dzień tyle co Ty w te swoje dwa dni więc się już tak nie jaraj bo nie jesteś cudem świata

Gość ekstra zycie
Dobra powiem wam bo i tak mnie nie znacie , wukonuje wolny zawod ktory w poludniowej Mongolii jest znany jako hujnia z łapatatajnia tzn regeneruje odbyty tutejszym ogangutanom , moze nie jest to zbyt przyjemna i bezpieczna praca , ale za to jak wracam do Polski to rzadze , a wy biede klepiecie 🖐️