Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant1234

Jak rozkochać w sobie kobiete?

Polecane posty

Gość Autor1111
Moge zdjęcie jej wkleić gdzieś a potem linka zapodać...namiarów nazwiska itd nie podam:P pozdro

w naszym przypadku brum zaczęło się od nieszczęsnego bałwana:P a na czym się skończy... daj znać w przedostatni dzień przygotuję coś wyjątkowo perfidnego :)

a ty MS zanim pobiegniesz na tramwaj zmiataj na świąteczny topik złożyć nam życzenia

"Nie chodzi o to, co zrobiłeś ale o to czego nie zrobiłeś" No to nieskromnie powiem, ze spodziewałem się tej odpowiedzi :) Jeszcze to nadrobię, promise is a promise :) "No co, no co, no co ja ci zrobiłem oprócz dzieeciąaaatkaaaa..." Ach cóż takiego uczyniłeeeem ci jaaaaaaaaa - nam te piosenkę :) "...otwieraj przed nią drzwi i noś torby z zakupami..." ten fragment ma zastosowanie w stosunku do wszystkich kobiet, przy czym zakupy do wszystkich znajomych...

Obiecanki cycanki i przechwałki. :D Ale ja jestem cierpliwa i czasu mam dużo. Tak myślę. :)

Ike to nasz ostatni dzień a może nawet godzina. :D Rób więc co masz robić, byle szybko. :D Bo to nawet 45 minut.

Z tymi zakupami i otwieraniem trochę mnie poniosło. :D

Ike możesz się nie czesać. Dla mnie nie wygląd ma znaczenie. :D Liczy się wnętrze. :D

moje wnętrze to jaskinia zła:P a tak serio skąd takie postanowienie?

"Obiecanki cycanki i przechwałki. Ale ja jestem cierpliwa i czasu mam dużo. Tak myślę" Trzeba mieć dużo cierpliwości aby sie jej nauczyć :) Na mnie pora, miłego popołudnia Dziś autobus czeka na mnie :classic_cool:

Ciał Maleńki. :D Ike - to złożony problem. Przywiązałam się do tego miejsca i do ludzi. Było mi tu dobrze, miło, sympatycznie. Pomijając momenty kiedy było zupełnie inaczej. Ale stwierdziłam, że przyszła pora dać szanse innym. Co ma swój początek ma też i koniec.

może i tak ale ja tam jestem zdania, że coś co nam daje trochę relaksu ma prawo istnieć w naszym świecie nie jestem za uwalnianiem się na silę od czegoś co lubię ale oczywiście masz prawo podchodzić do tego inaczej

Ike - ja będą sobą nawet jeśli się będę nazywała "Bernadetta Kocibińśka". :D

Zmiana jest pozbawiona sensu. Wchodziłabym na te same tematy, rozmawiała z tymi samymi ludźmi i używała takie samej pokręconej składni. Wiem, że to głupio pisać, że się zaprzestaje używania forum ale odejście tak, bez pożegnania tez nie wydaje mi się niezręczne.

co ja narobiłam taka szansa przepadła ale to pewnie opar ze smażonych grzybów ziała na mnie halucynogennie

ma szczęście, że nie żyje bo ubiłabym sk............na

lecę jak nic choinka stoi naga i czeka na ozdoby

Możesz go wyrzucić za okno bez smażenia. :D Nie marznie bez panierki. :D

a w życiu za bardzo lubię karpie konsumować