Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tysia7776

od czego boli lewy jajnik???czyżby ciąża

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny mam takie dosc powazny problem od kilku dni boli mnie lewy jajnik dzis doszedł bol piersi lekki dodam ze kochałam sie z chłopakiem w dni płdem i uwywalismy metody zwanej stosunkiem przerywanym..nie wiem czy to moga byc objawy ciaż czy jak ..?pomóżcie plisssss...miała tak któras wczesniej tak nie miałam niestety ahas jeszcze jedno wczoraj zauwazyłam ze mi moja ulubiona portawa jak bigos wcale nie smakuje hmmm,,,,pomocyy....plisss tysia7776@wp.pl piszcie czekam

Witam w klubie niepewnych. Mam podobne objawy i też się zastanawiam, czekam na okres z testami w łazience. Może się wkręcam, a może jestem w ciąży. A może coś się w organizmie poprzestawiała i będę tak miała przed każdym okresem :( Wiem że nie pomogłam ale jestem w tej samej sytuacji.

Gość panikara999
zrób szybko test ciążowy już są w aptece które wykrywaja szybko ciążę , a stosunek przerywany to nie jest metoda zabezpieczająca przed ciążą..

Gość fsdfgfs
Torbiele też tak bolą.

dziewczyny moje kochane okres mam dostac 31.12 br.takze czekam jajnik przestal bolec ale zaczynaja bolec cycki :// i ostatnio zauwazylam jedzac bigos co lubie wcale mi nie smakowal az mama dziwnie sie na mnie spojrzala..hmmm a jeszcze jedno podbrzusze kłuje i na biekiznie pojawil sie bialy sluz hmmm co wy na to czekam.....ale czekam wytrwale dalej ..a jak u Was?????:):)

Tysia mam tak samo jak Ty.. dwie ostatnie miesiaczki byly jakies dziwne , w ogole wydluzul sie okres miedzy miesiaczkami , bylo to prawie po 40 dni.. wiec teraz czekam na miesiaczke 31 ... tez mnie cos dzis piersi bola , ale to moze na miesiaczke , zobaczymy :(

Gość Pomożemy
zrób betę z krwi w Laboratorium, na 100% wyjaśni sprawę. Koszt - około 25zł

Gość gość
Ja tak mialam. Najpierw prawy jajnik potem piersi, zrobilam test ciazowy wyszedl negatywny poszlam do lekarza okazalo sie ze jestem w 6stym tygodniu ciazy blizniaczej. Niestety poronilam w 18tygodniu... Pozdrawiam Agnieszka..

Gość gość123456789
Hej wam. W sumie zadaje sobie pytanie co jest grane. Od paru dni noli mnie lewy jajnik co nigdy nie bolał (dodam, ze jestem dawno po owulacji) i w dni do okresu. Piersi wgl nie nola co dziwne bo zawsze bolały przed okresem az do konca okresu a teraz nic. Szczerze mówiąc mamcocha nadzieje, że to ciąża. ;)