Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati198777

Lookrecja nie jest dziewica a ma 16 lat:/

Polecane posty

Gość Looksus:)
co do ostatniego zdania to na prawde z calego serca Ci zycze zeby tak bylo. Ale powtarzam, teraz nie rozumiesz o czym mowimy, ale przyjdzie czas, ze zrozumiesz....

Matko kochana. Z tym chłopakiem jesteś już 2 lata, piszesz, że przed nim byłaś jeszcze przez rok w związku, jeszcze wcześniej kilka przelotnych. Kochana w jakim wieku Ty zaczęłaś chodzić na randki? Przeraża mnie to.

Gość jak zaciazy to powie ze
to dziecko to dar niebios owoc ich cudownej milosci nie to co dzieci innych ludzi ich dziecko bedzie poczete ze swietlistej milosci ahh ohhh cudownie

Gość odezwala sie przerazona
a sama jak miala 13 lat,lizala cipy z kolezankami,hipokrytka!!

Gość rereer
Dajcie spokoj w jej wieku tez mieliscie taki madro-glupi poglad :D Nie pamietacie tych czasow? A niech sie cieszy ,kiedys zycie moze ja nauczy ;)

Gość Looksus:)
No właśnie, każdy z nas był głupio-mądry w tym wieku, dlatego to nie wiek na podejmowanie takich decyzji. ;)

Ok, dobra, mój błąd... Tamto to były PSEUDO-związki. Teraz to jest związek, poważny. ;) Pewnie jest za wcześnie na takie deklaracje, ale tak jak mówicie - taki wiek. Głupota i niedojrzałość ujawniają się na różne sposoby, u mnie akurat w taki sposób. Tak czy siak czuję się kochana i sama szczerze kocham. Pieprzyć na tą chwilę przyrzeczenia, zaręczyny, ślub. Jestem szczęśliwa i życzę tego każdemu z Was. Obym to samo, co czuję teraz i co teraz dostaję otrzymywała za pięć, dziesięć i za sześćdziesiąt lat, o ile dane mi będzie tyle żyć. :)

a no lookrecaj nie będzie mi tu 17latka mówiła co mi pasuje a co nie :] nawet mnie nie widziałaś, pewnie jestes uprzedzona do blondu:/ pewnie byłam pomarańczką, bo mi się nie chciało hasła wpisywać. A tak poza tym , czytając Twoje wypowiedzi widzę Cię jako: mądrzącą się nastkę, która wypisuje tutaj czasami pseudo- inteligentne frazy , i chce być cool, a ludzi to denerwuje jak zauważyłaś.

Gość a ten twoj narzeczony
to ile ma lat ? z ciekawosci pytam

Gość gdybym mial jeszcze raz
20 pare lat to wlasnie bym sobie przygruchal taka 17 tke,a nawet mlodsza!! i ja odchowal! ale to se newrati:(

Zostawmy temat mojej cnoty w spokoju. Kraft - jesteś jakaś uprzedzona? Nie jestem uprzedzona do blondu naturalnego, farbowanego nie lubię i nie zmieni się to za te kilka wiosen, więc mając lat dwadzieścia-parę napisałabym zupełnie to samo. To lekko głupie, że ograniczasz wartość KAŻDEJ wypowiedzi, niezależnie od istoty tematu do wieku autora. :O Twój wybór, jak wolisz. Trzeba było zaznaczyć, że temat +18. Facet rok starszy ode mnie.

Gość a ten twoj narzeczony
facet ? to chyba za dużo powiedziane. Więcej pytan nie mam :D

Gość i can feel itt
o ja pierdole hahahahahaha teraz mimo szacunku sie zlalam o ja jebne hahahaha sory ale musze sie wyzyc!L:D:D:D:D facet o kurwa hahaha. jemu ledwo penis urosl hahahah facet. zareczyny hahahaha mialam nadzieje ze jednak on ma 20 ale i 20pare, ale nie. teraz too to jednak smichu warte hahahahahahahahahaha

Gość niezalogowany stały bywalec
Zajmijcie się lepieniem pierogów 🖐️

Gość i can feel itt
lookrecja jesli jestes w 1 lo to masz 16 lat:) nie ma innej opcji,chyba ze rodzice poslali cie pozniej do szkoly,lub zostalas rok. chodzilam do szkoly niedawno i wiem jak to jest z tym wiekiem. 1 lo - 15 lat dla ur rok szybciej pod koniec grudnia, 16 lat . 2 lo - 17 -18.

No mnie się wydaje bardziej normalne bycie w związku z kimś, kto jest mniej więcej w moim wieku, niż z kimś starszym sporo. Wszystko sprowadzacie do punktu "WIEK". Nie chcę już z Wami dyskutować, bo choć staram się, to naprawdę nie można z Wami znaleźć wspólnego języka. Uważacie siebie za wszystkowiedzących tylko dlatego, że macie swoje lata. Nie liczą się już doświadczenia? Facet to zwyczajne określenie. Gdybym napisała "mężczyzna" to by była przesada. Podobnie jak to, gdybym samą siebie nazwała "kobietą".

Gość i can feel itt
pierogi zrobione cicho siedz:D:D moze inteligencja w tej chwili nie grzesze ale przynajmniej sie usmialam :P o matko facet

Gość i can feel itt
to jest chlopak, zwykly gowniarz czaisz? jemu to w 80% zalezy by zamoczyc, a w 20% cie kocha.

Gość niezalogowany stały bywalec
Logicznie rzecz biorąc, jak już zamoczył w lookrecynej cipce, to jest w pełni wartościowym mężczyzną ;)

Lookrecja takie mam zboczenie ,że nie lubię jak mi młodsza chce gust naprostować. :) ja Ciebie odbieram jako osobę , która chce się wkupić swoje neutralnością w łaski innych, odnosi to jednak odwrotny skutek. btw lepiej nie wchodźmy sobie w drogę.🖐️

Będąc od jakiegoś czasu na L4 zaglądam tu non stop. Jedyne co mnie najbardziej dziwi to to, że zawsze jakiś topik o Lookrecji jest wtedy gdy ona akurat jest na kaffe. Ciekawy zbieg okoliczności. Dość częsty z resztą.