Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati198777

Lookrecja nie jest dziewica a ma 16 lat:/

Polecane posty

Haha, chciałabym znać rosyjski. :P Szczególnie, że mam rosyjskie korzenie (dziadek pół Rosjanin). :P Jak na razie niemiecki całkiem nieźle, angielski super i francuski podstawa... :D

Ponownie dziękuję za wszelkie miłe słowa i komplementy. :D Bardzo, bardzo, bardzo mi milutko! Dziękuję! The Wire - łączę się w bólu! :P Ale to ma swoje zalety. ;) Ma rodzinę jaką ma... Dziwni z nich ludzie, może nawet dziwniejsi niż on sam. Hm... Raczej niedojrzali ludzie przesadnie swoich rodziców kochają i świata poza nimi nie widzą. To świadczy o jego apatii względem niemal wszystkich, a nie o niedojrzałości. Jego pogląd za 20 lat nie ulegnie zmianie, bo od jakichś dziesięciu lat przejawia skłonności socjopatyczne względem krewnych. Nie wszystkich nazywam ograniczonymi, tylko tych, którzy oceniają z pozorów.

Też ciekawie! Cóż, najlepiej jest znać łacinę perfect, bo to naprawdę pomaga w nauce innych języków. W końcu prawie wszystkie coś z niej zaczerpnęły. No i jeśli znasz łacinę, to np. angielski staje się błahostką. :D Uwielbiam japoński!

Lookrecja nie głupia jesteś ale nie obraź się widać Twój wiek w Twoich wypowiedziach, Ty na siłę starasz się być starsza poglądami niż jesteś wiekiem nie zdając sobie chyba sprawy, że to typowe. Nie napinaj się tak mała:) Będzie dobrze tylko nie rób z siebie takiej starej mądralińskiej. A poglądy? Życie je dla Ciebie zweryfikuje jeszcze sto razy. :) głowa do góry.

Zasznurowana - masz sporo racji. ;) Dziękuję, spróbuję zastosować się do rad. Kurcze, ta hebrajska piosenka brzmi jak... polska! Cóż, nasze języki są podobne w brzmieniu, tylko oni mają to swoje hghg, którego nie sposób napisać, a i z wymową mam problem! :D No wiesz... chrząknięcie! :D

Twój facet jest rodzinny i troskliwy. Niedojrzały byłby ten, który latałby za swoją rodziną na każdym kroku i był w nią wpatrzony, jak w obrazek. Mój ani nie poszedłby z kolegami na piwo, ani nie dał rodzinie, tylko kupiłby coś mnie. Także po prostu mamy różnych facetów o różnym sposobie postrzegania rzeczywistości, ale póki nie poznałaś mojego, to nie mów, że jest niedojrzały, albo przynajmniej przyswój, że skoro ja temu zaprzeczam, to rzeczywiście nie musi tak być. :) A co oznaczają te słowa, znawco? :D Zaciekawiłeś mnie! :P

Gość wcale nie koniecznie
po pierwsze : Lookrecja ludzie pisali Ci to samo co zasznurowana a Ty dalej z pyskówką a tu jej nagle przytakujesz ! oh jaki idiotyzm ' ...

Gość wcale nie koniecznie
'' Nie sądzisz , ze to hipokryzja ? '

Nie chodzi o to, co kto pisze, ale w jaki sposób. Jeżeli ktoś nie okazuje mi szacunku, to ja go też nie będę okazywać.

Gość PANlCZ ZE SLASKA
sram sobie do ryja :classic_cool:

Gość gość
odświeżam bo w tych okolicznościach to zabawny topik

Gość gość
one obie były zabawne , typowe dla tych intelektualistek , co jeszcze matury nawet nie zdały.Jak widać karierę zrobiła we francuskim,,,

Gość gość
jak jej facet się obrzeza będzie i hebrajski znała