Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołych Świąt :)

Polecane posty

Mimo że kiedyś mialem nie mila sytuacje z psem sasiada jak bylem maly bo pogryzl mnie i przez jakis czas balem sie psow ale mimo wszystko chce miec psa :)

Wiem że różne rasy ale ogolnie wszystkie pieski sa fajne mimo ze niektore maja straszne charaktery ale wiele tez zalezy od ulozenia psa i jak go sie wychowywalo od malenka...ale tak naprawde to zawsze marzylem aby miec owczarka niemieckiego :)

Chyb trafny wybór. Owczarki niemieckie są bardzo mądre i łatwe do ułożenia/okiełznania.

Moja właśnie przyszła do mnie i wariowała, w berka się bawiła :D Ja kota chcę mieć ;) Jak byłam mała kiedyś kot mnie podrapał (nawet go nie dotykała, ot tak po prostu) i bardzo długo bałam się kotów. Ale już mi przeszło :)

Mnie i pies ugryzł i kot podrapał ale zwierzęta kocham i najchętniej to bym w domu mini zoo założyła :)

Kultura mam na drugie - Kota powiadasz. Ja ich mialem kiedyś z 8 lub wiecej :D juz nawet nie pamietam a teraz mi tylko zostala 1 kotka w dodatku dzika :(

Ja miałam jak byłam mała (to nie ten mnie podrapał, ale i tak się przez tamtą głupią kotkę go bałam potem) W wakacje kociak nam uciekł, przybłęda znaleziona, taki chudziutki był, wszystkie kostki wystawały. Mam nadzieję, ze ktoś go przygarnął bo słodko wyglądał, takie biedactwo z za dużymi uszkami. Jak na dzikiego bardzo towarzyski. Na kark mi wchodził i spał :)

"Nic mi się nie chce Ciągle bym tylko spał Seks mnie nie łechce Nic mi się nie chce..............." :)

W piłkę?:D Powinnam do koleżanki zadzwonić, ale już takie wymuszone kontakty mnie wkurzają. W rodzinnym mieście tylko z nią mam kontakt jaki taki, ale telefoniczny głównie. Teraz jest dobry czas by się spotkać, ale nie wiem po co właściwie

A co tam jak bylem mlodszy to caly czas w pilke nawet w zime :) Ja sie tez w sumie nie lubie zmuszac do spotykania sie z kims jesli mi sie nie chce

Właśnie to podśpiewuję sobie Hm, no nie wiem, nie chce mi się zbyt leniwa jestem :) Jakby mnie ktoś wyrwał z domu to bym poszła, ale tak to nie. Wiesz, kontakt ze względu na starą przyjaźń Nie sądzę, żeby na wschód jechali. Zorganizuj sama :D

Tak tak tylko gdzie? Wskakuję w spodnie narciarskie co by mi pupa na sankach nie zmarzła i lecę. :classic_cool:

Nie no wiadomo czasami sie trzeba spotkac bo wkoncu czlowiek sie zna ze soba i nie moze sie zamykac. Ja w sumie moze dzisiaj albo jutro spotkam sie z kumplem...moze na jakies piwko wyskoczymy :) ale to popoludniu bo rano mam ostatni kursik przed egazminem na prawko :)

W sumie to chyba ze dwa razy bylem kuligu w zyciu...jakos mnie do tego zbytnio nie ciagnelo...kiedys zrobilismy taki kulig wzielismy sanki i przyczepilismy je do dwoch rowerow..ale bylo smiechu jak wpadlismy to pierwszego lepszego rowu :)

No wlasnie z drogami jest problem :) tym bardziej ze jest zimno i coraz bardziej sypie :(