Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda20

ankieta masturbacji

Polecane posty

Gość jagoda20

1. Imię 2. Wiek 3. Mężatka/singiel 4. Ogolona/nieogolona 5. Jak często się maturbujesz? 6. Kiedy i gdzie ostatni raz zię masturbowałaś? 7. Czego użyłaś? 8. Czego lubisz używać do masturbacji? 9. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w pracy? 10. Jeżeli tak, gdzie? 11. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w miejscu publicznym? 12. Czy masturbowałaś się w czyjejś obecności? Jeżeli tak, to kogo? 13. Czy masturbowałaś się w czuimś domu? Jeżeli tak, to kogo? 14. Czy przyłapał cię ktoś na masturbacji? Jeżeli tak, to kto? 15. Czy masturbowałaś się w pokoju, gdzie był ktoś, kto o tym nie wiedział? 16. Czy byłaś w jednym pokoku, gdzie ktoś się masturbował i myślał, że ty nie wiesz? 17. Jakie jest najbardziej niezwykłe miejsce, w którym się mastuwbowałaś? 18. Ila najwięcej razy masturbowałaś się w ciągu 1 dnia? 19. Czy masturbowałaś się odpowiadając na putania.....?

Gość zboczku autorku
było !!

Gość jagoda20
Wiec ja pierwsza 1. Jagoda 2. 20 3. Singiel 4. Ogolona 5. 3-6 razy na dzien 6. Dom/piwnica/garaz/Wc u przyjaciolki 7. Palcow 8. Szczoteczki do zebow 9. Nie 10. W szkole tak, na Religii 11. Tak 12. Tak. W obecnosci papieru toaletowego 13. Tak, w domu Babci, Kolezanki, Moim, Nauczyciela od WF, Cioci Gieni, Cioci Fryzderyki, Cioci Marysi itd... 14. Tak, Tata 15. Tak, dzieci od siostry 16. Nie 17. Kosciol, Piecyk na wegiel, Ambona w lesie 18. Normalnie do 6 razy, a rekord 10 razy 19. Tak

Gość Romex93
1. Romek 2. 17 3. Singiel 4. Nieogolony 5. 3-6 razy na dzien 6. 1godz temu, w łazience 7. Prysznica 8. prysznic, kaloryfer, ręka 9. Nie 10. nie 11. nie 12. sam 13. u siebie tylko 14. nikt 15. brat xd 16. Nie 17. sypialnia rodzicow xd 18. max. do 6razy 19. Nie ale mi stał xd

Gość gość
1. Imię: Małgosia 2. Wiek: 22 3. Mężatka/singiel: singiel 4. Ogolona/nieogolona: ogolona 5. Jak często się maturbujesz?: raz na 2 dni 6. Kiedy i gdzie ostatni raz zię masturbowałaś?: w łóżku 7. Czego użyłaś?: dilda 8. Czego lubisz używać do masturbacji?: wibratora, zwykłego dilda 9. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w pracy?: zdażyło mi się 10. Jeżeli tak, gdzie?: w moim pokoju 11. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w miejscu publicznym?: nie 12. Czy masturbowałaś się w czyjejś obecności? Jeżeli tak, to kogo?: nie 13. Czy masturbowałaś się w czuimś domu? Jeżeli tak, to kogo?: nie 14. Czy przyłapał cię ktoś na masturbacji? Jeżeli tak, to kto?: nikt 15. Czy masturbowałaś się w pokoju, gdzie był ktoś, kto o tym nie wiedział?: tak 16. Czy byłaś w jednym pokoku, gdzie ktoś się masturbował i myślał, że ty nie wiesz?: nie 17. Jakie jest najbardziej niezwykłe miejsce, w którym się mastuwbowałaś?: nie ma takiego 18. Ila najwięcej razy masturbowałaś się w ciągu 1 dnia?: około 4 19. Czy masturbowałaś się odpowiadając na putania.....?: tak, palcami

Gość gość
a ja masuje mojego duzego fiuta i marze o tej 22 mezatka. nie spuszczam sie nigdy chyba ze pisze z baardzo zboczona laska. mam 33 zonaty niespelniony