Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia kasia basia

Co dostaliście w prezencie pod choinkę?

Polecane posty

Gość slicznotka-brzydotka
slicznotka-brzydotka

Gość kasiaa94
Pomarańczę i skarpetki :P

Gość rudemu donkowi
zeby zyło sie lepiej

A ja nie dostałem NIC I wcale się tym nie martwię, bo dzisiaj to JA dałem rodzicom prezenty. Powiedziałem, że nie chcę by wydawali na mnie kasę, za to ja zrewanżuje się za ponad 20 lat corocznego prezentowania. Powiem Wam szczerze - ŚWIETNE uczucie. Spróbujcie za rok :D

Gość tralalinka
spódnicę, płytkę dvd z koncertem ulubionego zespołu, miśki haribo :D dużą pakę i zestaw kosmetyczny

Gość a ja dostałam skarbonkę
świnkę :-) kubek, deskę do krojenia (bo co chwilę powtarzałam, że potrzebuję, a zawsze zapomniałam kupić) i segregator - to było moje życzenie, bo jest mi potrzebny, a mam za daleko do sklepu :-)

spodnie levisa, perfumy victoria becham, dlugi szary sweterek do legginsów, bluzkę czarną z koronką, kase

Gość tantarannnnnnnnnnnnnnnnnnn
od starych nic, od dziadkow nic, od chrzestnych nic- jak co roku w zasadzie:)

ps. oczywisćie sama tez sie zrewanzowalam bo kocham kupowac prezenty a pozniej obdarowywac bliskich . to jest naprawde cudowne uczucie, chyba najmilsze ze wszystkich . Mama dostala : duzy cieply , piekny koc do salonu taki jak chciala, buty muszkieterki tez takie jak chciala, zestaw kremów na dzien i na noc garniera, balsam do ciala , zel pod prysznic i swieczke zapachowa ambi pur o slicznym zapachu imbirowych pierniczków z szczypta wanilii, brat : spodnie levisa, perfumy mexx ice touch, tata : dobrą wódeczkę oczywiscie, bluzkę taką a'la sportową a zarazem elegancka do marynarki, maszynke gilletta i porządne sciereczki do samochodu do wycierania kurzu z kokpitu ;p, chlopak : bluza adiddasa, babcia : elegancki sweterek :) reszty osob nie chce mi sie wymieniac typu ciocia, dzieci cioci itp. :)

Gość 19 cipulko, w lipcu nast roku
nic.. i to jest przykre

Dostalam pesfumy,krem przeciw zmarszczkom, balsam wyszczuplajacy ,czekolade ,wizytowke grajaca.

Gość Złotą rybkę
Złotą rybke w kuli ????? JEsu, to barbażyństwo i męczarnia straszna. Do tej kuli to se wsadź cukierki a nie rybki debilko !!!! Ryby w kuli to debilizm czysty. Ryba itak padnie więc szkoda czasu na pisanie o tym prezencie.

Gość Akwarysta
Złotych ryb nie trzyma się w kuli! Zakładaj 200 litrowe akwarium albo oddaj ją do sklepu.

Gość Akwarysta
akwaswiat.net

Gość Złotą rybkę
Akwarysto -dzięki za poparcie. ja w 400 litrowym akwarium mam tylko 4 welonki. Jak można te stworzenia w kuli męczyć. Debilizm.

zestaw play boya ... sokowirówke 2 koszuli bluze koc ... slodycze xd kolczyki wiziorek chyba tyle aa prostownice jeszcze

Gość Akwarysta
Ja mam 200l roślinniak :P - 2 Skalary i stado zwinników blehera. Pozdrawiam! :)

Gość bajf
bransoletke z charmsami :) zestaw kosmetykow, pasek do spodni z kotkami i karnate na masaz :) do tego wszyscy domownicy zostali obdarowani i teraz spozywamy swiateczny alkohol wiec troche ciezko mi sie pisze ta wiaomosc:P

Gość nhaha
swiateczny alkohol, doppelherz albo inny biovital

Gość rozowe paznokcie
a ja nie dostalam nic bo swieta to nie tylko prezenty. zycie jest coraz trodniejsze i drozsze i nie zawsze zycie daje to czego by sie chcalo.nie jest mi przykro z tego powodu.moze i pod chionka bylo pusto ale przy stole byla cala rodzina

Gość bajf
to najważniejsze, że wszyscy zdrowi i razem!

Gość Szaszczak
- 6 koszul po 130 zł - 3 bluzy

Gość ophogyjkuk,yu
a ja kurna nic bo mój facet dopiero za jakieś 4godziny w domu będzie

Gość gejowskie dresy
o numer za małe, co ciekawe mojej siostrze sie tak spodobaly, ze je ode mnie odkupiła, dziwie sie jej glupocie...

Gość te dresy byly meskie
za obcisle, poza tym nie cialam urazic gejow,przepraszam,ale one mialy za krotka bluze i slab zamek i to za 60zl?

Gość te dresy byly meskie
kuzwa dlaczego kupili mi porfrel skoro mam swoj jeden za 150zl kupilam specjalnie porzadny!!!zeby byl, a ci mi jakiegos bubla za 10 zl,i zestaw do makijazu z przeceny u chinczyka w sklepie skoro ja sie nie maluje wcale???ostatnio mialam uczulenie

Gość niektorym to sie poprzewracalo
w dupkach