Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KQDKwdj

dostalam od chlopaka w prezencie...

Polecane posty

Gość KQDKwdj

poduszke z napisem 'i like you' a mojej mamie kupil perfumy chanel... :o czuje sie gorsza i upokorzona :(

Gość KQDKwdj
obiecałam mu laskę z połykiem po pasterce, ale teraz to już mu nie zrobię :O

Gość KQDKwdj
akurat ja na takie rzeczy nie musze sie z nim umawiac ani ich obiecywac, podszywaczu ;)

Gość miałam podobny problem
to uciekaj od niego jak najdalej!!! U mnie tak się zaczynało:) Jestem po rozwodzie:) Potem będzie jeszcze gorzej:)

Gość miałam podobny problem
do tego wujek często wchodzi mi do wanny :O

Gość KQDKwdj
nie no nie zerwe z nim, bo dal mi tanszy prezent... poza tymjest wspanialym chlopakiem, moze chcial sie podlizac mojej matce, nie wiem...

Gość KQDKwdj
na szczęscie zdążyłam podmienić mu wypasiony prezent jaki przygotowałam dla niego na worek 0,5 kg fasoli :classic_cool: taka zemsta mala

Gość sam z komputerem
Trudno żeby Ci dał więcej niż swojej matce która włozyła mnóstwo sił i nerwów aby go wychować. Ty tylko poprostu z nim jesteś i nic od ciebie nie ma. Zastanów się nad tym co piszesz egoistko

Gość KQDKwdj
ale on to dał moj matce !!jej nie swoje

Gość ddwtrgggg
czytaj uwaznie. Dal JEJ matce perfumy..

Gość bartek hahahhaa
Nie odpisujcie jej bo to prowo :D Ja też swojej matce kupiłem duzo droższy i lepszy prezent niż dziewczynie. Matka zrobiła dla mnie bardzo dużo a z dziewczyną jestem raptem 11 miesięcy. Myslę że każdy rozsądny człowiek rozumie to że aby na coś sobie zasłużyc to trzeba najpierw duzo wysiłku w to włozyć. Moja dziewczyna akurat jest kumata i wie że w tej chwili nawet Kubek z jej imieniem nie jest zbyt ubogim prezentem. Wcześniej byłem z pewna dziewczyną 5 lat i co roku miała lepszy prezent ode mnie :) Na rocznice też kupiłem jej kubek a po pięciu latach dostała ode mnie oryginalny obraz za 650 zł ;)

Gość sam z komputerem
Gdybym miał teściową i ta teściowa na więcej by sobie zasłużyła niż moja dziewczyna to też bym tak zrobił. Nie mozna patrzeć przecież na to kto kim dla kogo jest ale co ta osoba od siebie daje.

Gość KQDKwdj
no watpie, zeby moja matka dla niego wiecej zrobila :o a jestesmy razem ponad 3 lata,