Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnnete

zakochałam się w szefie...

Polecane posty

Gość ninnnete

jest przystojny, wykształcony... a ja? przeciętna raczej, dopiero po studiach. spędzamy z sobą cały dzień, rozmawiamy, w czasie przerwy wychodzimy razem na lunch, ale nie wiem czy to jest tylko przyjaźń czy już miłosc. ostatnio byliśmy na zakupach ( przyniosłam do pracy ciasto i nie było sensu iśc na obiad) i powiedział mi, że teraz jest już po rowodzie (sprawa trwała juz długo, długo) , nie wiedziałam co powiedziec... mam jakaś szansę? co zrobic?

Gość ninnnete
dlaczego sponsoring? niczego mi nie kupuje, sama płacę za lunch. zawsze.

Gość ninnnete
w tytule miało być w "szafie"

Gość jan niezbedny 666
kurfa

ja jestem powazna , nawet bardzo . Uwazam , ze masz szanse na milosc. Skoro jest po rozwodzie wiec mozesz caly swoj wdziek osobisty skupic na "zaczarowaniu"go. I oczywiscie tego Ci zycze z Okazji Swiat .

Gość czemu się rozwiódł? może
zdradzał żonę?

jego żona to wredna baba. spotkałam ją kilka razy. z tego co wiem to nie chciała miec dzieci, ale on mi tego nie powiedział

Gość szanująca się kobieta to taka
a czego żeś się nie zakochała krowo, w posłańcu, albo kotłowym Heńku???????

Gość jak to nie rozumiesz
zakochałaś się bo to szef, może brzuchaty , łysy , antypatyczny, ale szef, ty komercyjna małpo.....

zakochałam się, bo możemy ze sobą rozmawiac bez końca, bo mi się podoba i bynajmniej nie zarabia dużo więcej ode mnie

Gość jak to nie rozumiesz
myślałem, że robi ci boskie orgazmy, a to miłość do gawędziarza, hahahahahahaha

Gość czy jest sam?
bo może to, ze spędacie razem czas coś znaczy ale może tylko Cię lubi. Chciał się z Tobą umówić, sugerował coś, traktuje Cię inaczej niż inne kobiety w pracy?

właśnie się nad tym zastanawiam... tak, mnie zupełnie inaczej. kiedy wychodzimy razem coś załatwic, na lunch czy po prostu naprzerwę to jest cudownie, rozmawiamy, żartujemy. ostatnio kiedy powiedziałam do niego "szefie" powiedział, że dla mnie jest Adamem. naprawdę nie wiem już co mam myslec...

Gość czy jest sam?
gdy facet jest zainteresowany kobietą sam znajdzie do niej drogę. Z tego co napisałaś można wysnuć 2 wnioski: albo jest Tobą zainteresowany albo bardzo Cię lubi jako koleżankę. Nie proponował Ci wspólnego Sylwestra, nigdzie Cię nie zapraszał?

wyjechal na święta za granicę, wraca po sylwestrze. leciał sam, dzwonił do mnie wczoraj, żeby złożyc zyczenia i powiedział, że ma nadzieję, że jak najszybciej się spotkamy.

Gość czy jest sam?
ma rodzinę w innym kraju?

Gość czy jest sam?
to raczej sam nie wyjechał.

Gość no to masz pecha głupia babo
bo on się w tobie nie zakochał, tylko , trzyma jako wyjście awaryjne.

Gość czy jest sam?
może zagraj sposobem starym jak swiat - wzbudź w nim zazdrość. Jak coś czuje to zauważysz jego zazdrość ...

Gość nie chce mi się zalogować.....
może poleciał sam ale trudno mi uwierzyć by miał sam spędzić święta i sylwestra. Pewnie się tam z kimś spotkał. Może dlatego rozwaliło mu się małżeństwo. Jak ma profil na nk lub facebooku to moze tam coś umieści po powrocie, albo sprawdź w profilach kobiet na jego profilu. Jesli facet widzi, ze Ci się podoba to może celowo daje Ci odczuć, że nikogo nie ma bo schlebia mu Twoje zainteresowanie. Skoro jest sam i Ty jesteś sama to chyba nie ma problemu żebyście zaczęli się spotykać. Może jest bardzo ostrożny, ale raczej ma kogoś i tyle w temacie.