Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruppen sexxen

Galerianki - Gdzie można je pozać w Waw-ie ? jak rozpoznać ?

Polecane posty

Gość gruppen sexxen

Złote tarasy i arkadia to wiem :D ale jak rozpoznac chętne ?

Gość fdgfdghdfhdfhdfhdfh
Jak jestes przy kasie, masz extra wyglad, dobre ubranie i kupujesz drogie rzeczy, to same do Ciebie podejda.

Gość gruppen sexxen
podchodzą tylko do starszych ? 25 lat mam ;)

Gość _Amant_
Zalezy w jakim wieku jest galerianka :) Jak wygladasz na biznesmena, masz jakies drogie gadzety przy sobie, to taka malolatka sie skusi bankowo. Za lodzika w samochodzie biora grosze. A nie lepiej taka na jeden raz poszukac na fotka.pl, badz czacie wp?

Gość gruppen sexxen
na fotce? tylko jak znalezc taką ktora jest chetna - nie bede pisal do kazdej po kolei :D

Gość _Amant_
Jak znalezc chetna? Trzeba miec farta i troche posiedziec na tym portaliku. Szukaj profili ze sponsorem w nazwie, a nastepnie looknij w znajomosci tegoz obwiesia - czytaj jego zalicoznych panienek. Zreszta na NK, te panienki co podaja swoj numer tel. i gg udaja cnotki, a tak naprawde lubia ten sport. Odpowiednio zagadasz i jest Twoja.

Gość erykson
jesli chodzisz do drogich sklepow , widac po tobie ,ze jestes przy kasie , nie jestes brzydkim dziadek , to same podejdą , albo ty sie usmiechaj ;)

Gość gruppen sexxen
właśnie - po namowie ojca - zakonczyłem 2-letni intymny związek z wujem Stefanem i chyba najwyższy czas zacząć z kobietami,ale jestem okrótnie nieśmiały :-p

Gość gruppen sexxen
idz spac podszywie :D

Gość fgddfgdfgfg
haha, dobry ten podszyw.

Gość gość
gdzie te galerianki w W-wie bzyknal bym jakas malolate wawa.spass at gmail.com

Gość gość
na czacie wp najłatwiej znaleźć

Gość gość
Rewelka

Gość gość
najlepsze i zweryfikowane np z Warszawy sa na galerianka24.pl , kazda z nich jest sprawdzana itp polecam

Gość gość
najlepsze i zweryfikowane np z Warszawy sa na http://galerianka24.pl , kazda z nich jest sprawdzana itp polecam

Gość gość
polecam galerianka24 spoko dziewczyny i chyba wiekszosc z pragi jest ale zadbane czyste i mile polecam

Gość gość
Wejdź sobie na odloty, http://facezbok.pl - pełno tam galerianek z różnych okolic i to nie tylko z dużych miast :)

Gość gość
Prze wiele stron możesz zapoznać Galerianki. np. www.beztabu24.pl - zupelnie anonimowo i bez rejestracji.

Gość gość
wcale to nie jest takie proste i trzeba uwazac aby nie poznac malolaty, bo specjalnie 16nastki sie stylizuja na 20stki, a nie wiadomo dlaczego 20stki na 16nastki....na pewno Arkadia i Zlote Tarasy, Galeria Mokotów juz mniej niz kiedys, w złotych ostatnie pietro i w ulubionej hamburgerowni, po prostu wejdz zamów usiadz i posiedz z godzine dwie, zobaczysz ze za panny ktore siedza godzine przy koli i sie rozgladaja...do takich uderzaj...powodzenia.

Gość gość
A Ty korzystałeś?

Gość gość
Ja nie chcę sobie robić problemów i dlatego sobie trzepie sam

Gość gość
to bzdury

Gość gość
Jak panna ma 16 lat to chyba już może uprawiać seks.

Gość gość
ludzie mówią że prokurator już łapę zdjął...

Gość gość
stary temat

Gość gość
To prawda.

Gość gość
w taras znalezienie takiej mlodej nie problem , zrobilem tak jak mowil mi kolega , mam 34 lata dobrze ubralem sie bylo widac ze mam kase , chodzilem znudzony po galeri trzeba soba pokazac ze nie masz konkretnego celu , ze nudzisz sie tutaj , zatrzymywac sie przy sklepach najlepiel z droga bielizna , biżuteria . Przy sklepie z bielizna podeszla do mnie taka jedna usmiechala sie i powiedziala ze za bielizne z tego sklepu zrobi duzo ..... dostala kase na komplet .W aucie nie powiem bylo ok , dala sie zapiac w gumce na jezdzca , cycki fajne miala , lodzika zrobila do konca z polykiem , nie bylo zle za taka kase to nawet bardzo dobrze . Ale co mnie zaskoczylo a chyba nie powinno jak juz odwodzilem ja do galeri ( pojechalismy nas Wisłe to zrobic ) to laska dzwonila do swojego faceta ze moze sie spotkac za 20 min przy MC , ze go kocha powiedziala na pozegnanie . szok . spytalem czy nie czuje sie zle to pwoiedziala ze chlopak nie wie a pozatym to ona wybiera komu daje a nie jak d***** ze daje kazdemu , mloda wziela jeszcze gume do rzucia i popijala Cola mowila ze jak bedzie sie ze swoim calowac zeby nie poczul mnie . Naprawde jestem w szoku ze nastolatka moze byc tak wyrafinowana , i wspolczuje temu kolesiowi