Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik93333

ile dziewczynie trzeba dac w ramach sponsoringu?

Polecane posty

Gość rocznik93333

ile musze dac miesiecznie jakiejs niezbyt zamoznej studentce 1 roku, srednio atrakcyjnej, w ramach sponsoringu zeby byla moja dziewczyna? mam 17 lat, 170 wzrostu, dobry wyglad, ale dziewczyny nie mam, czy ktos z was mial taka sytuacje? ile dawaliscie albo wam dawano?

to musi byc prowo :D ty masz 17 lat i bawisz sie w sponsora?:D:D poczytaj artykuły itd.. ze 2 tys jak nic miesięcznie bys musiał dac.. zajrzyj do książki, moze warto nauką się zając??:P

Gość tylko brzydale płacą
przystojni wysocy mężczyźni mają takie rzeczy za darmo :D przykro mi z twojego powodu ;p

Gość rocznik93333
nie prowo, jesli o nauke chodzi to mam srednia ponad 5.0 i wiedze akademicka z zakresu np. fizyki, chemii, biologii (ide na medycyne), i bynajmniej nie jest to chwalenie sie ale odpowiedz na Twoj post;) a sponsoring to dla mnie dobre wyjscie bo pieniadze mam a do dziewczyn nie mam szczescia, a Ty ile masz lat? jestes chlopakiem?

a skoro jak piszesz masz dobry wyglad, mlody jestes i masz takie parcie na dziewczyne to poszukaj wśród koleżanek;)

Gość ale z ciebie kurdupel
haha

Gość rocznik93333
ale z ciebie kurdupel: wiem c6c5c4: 1. z kolezanek nic nie bedzie 2. nie pytalem czy jestes chetna tylko czy chlopak czy dziewczyna;] a ile lat?

2lata starsza.. daj sobie na wstrzymanie.. co to za zwiazek jak trzeba zapłacic lasce za głupi uśmiech, który w porównaniu z naturalnym jest niczym...

Gość rocznik93333
mi to wystarczy, a jesli Tobie nie to nie mierz ludzi swoja miara;] a bylas w zwiazku kiedys?

Gość rocznik93333
i w tym temacie tez darmowa reklama, dziekuje!

no to niech ktoś będzie z Tobą tylko dla hajsu i niczego więcej mierzysz miłosc w pieniądzach ..jakaś masakra.. a żebyś wiedział, od 2 lat jestem...

Gość rocznik93333
na milosc za mlody jestem, a o co mi chodzi to moze nie bede tlumaczyc, oby Ci ta wiedza nie byla potrzebna;) zycze szczescia

szczęście szczęściem, ale nigdy nie byłam z kimś tylko po to aby miec nowy zegarek Gucciego ** :O

Gość rocznik93333
Ty nie, ale potrzeba niektorych dziewczyn nie sa zegarki tylko srodki na zycie

Gość ja mam breitlinga
także zegarek zegarkowi nierówny;-)