Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamarijaa

zonaty i dzieciaty facet otwarcie mowi ze ma na mnie ochote

Polecane posty

Gość matacz ,,,....
wiesz dlaczego cie zirytowało , bo nie do konca mnie zrozumialaś . Ludzie dzis narzekają , na wszystko , ale mało kto zrobi cos by sie u niego cos z kolei zmieniło , ma sie zle , ale siedzi np. na tym forum wykozystujac do tego komputer , zamiast do tego by sobie status finansowy poprawic , czy nie mam racji ? Mój syn - o czym juz tu wspominalem kiedys - studiujac zarabia za posrednictwem internetu spokojnie ponad 300 zł miesiecznie . Mnie też internet słuzy do tego by cos zarobić, a nie tylko jako rozrywaka . zarobic tez mozna inaczej , mozliwosci wiecej , ale czy sie chce ? nawet jak podpowiem znajomemu znajomej , to nie kozystają - dlaczego ? a liczo ich tam wie , ja sadze , ze lenie :) ale ich wybór - lubie ich nawet do momentu kiedy nie zaczna narzekac . unia - ta daje wszelkiej masci kursy darmowo , wystarczy sie tylko zapisać - kto sie zapisuje ? ci z kas w tesko ? jesli tak to ilu ? cała reszta ma to gdzies ...

Gość matacz ,,,....
mój czas który mogłem poswiecic temu forum sie konczy , pewnie ku zadowoleniu wiekszosci .:) wesołych swiat !

W przypadku takiego podejścia się zgadzam z Tobą - użalaniem się nad swoim losem, a nicnierobieniem w kierunku poprawienia swojej sytuacji. Ale tylko w tym. Są jeszcze wyjątki od reguły. Pozdrawiam.

Gość gziugzium
Są jeszcze wyjątki od reguły. Pozdrawiam. :) no oczywiście przecież nie wszyscy mechanicy samochodowi, są nałogowymi trunkowcami, jak mówi obiegowe porzekadło i nie każdy grabaż to alkoholik miłego dnia :)

Gość annamarijaa
widze ze temat sie rozwinal :) mam kilkanascie postow na swoim czarnym niku i nigdy moj temat nie osiagnal chyba nawet 2 stron :D ale wracajac do tematu- juz nie chodzi o sam seks, jakies uczucia miedzy nami tez sa- blizej nie okreslone, pisalam ze znamy sie od zawsze i roznie meidzy nami bylo jak bylismy dziecmi. nie oczekuje od niego ze odejdzie od zony i dzieci, nie sadze tez ze sie przespimy (choc mamy na to ochote) bo nie bylabym w stanie zrobic to mojemu facetowi (ktorego kocham). Po prostu ciagle nas do siebie cos ciagnie i to wkurzajace...

Gość annamarijaa
kilkanasci etysiecy psotow* mialo byc :)

Gość kot13
'jakies uczucia miedzy nami tez sa- blizej nie okreslone" moja rada- nigdy nie zabieraj sie za cos, jesli nie wiesz, gdzie ma mozg.

Gość annamarijaa
up

Gość annamarijaa
up nikt nie byl w podobnej sytuacji? nic mi wiecej nie proadzicie?