Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielec_73

Chwila która trwa....

Polecane posty

Gość Madziulllllaaaa
Ależ jaka ze mnie pani poprostu M :)) Milo mi :)) Gorąco dziekuję za zaproszenie ale nie wypada mi skorzystać z niego .... Wieczór był zaplanowany we dwoje wiec nie chcialabym robić za przyzwoitkę :P:P A tym bardziej psuć tej przeuroczej atmosfery która planowała, lekkiego flirtu...:P

M. nic złego w tym, że będziesz z nami...chyba raczej ze mną... kawa rozmyła się gdzieś w śnieżnych zakątkach choinek....ale nic to poczkam... zmienię kolor włosów w tym czasie,,,,:D na świeżego rudzielca :D

Gość Madziulllllaaaa
Moze Kawa poleruje lampki do wieczornego winka :)) Hmm powidasz swieży rudzielec ?? Sama farmujesz ?? Chyba muszę przestać wierzyć w "zabobony ":))

Tak, czasem sama. Zwłaszcza że mam krótkie włosy. Jednak poprawiam co drugi raz u fryzjera. We wtorek idę ściąć włosy jeszcze krócej.... a dziś sobie zrobię tyko kolor.... a Twoje jakiego koloru ? Oby nie polerował cały wieczór :P

Gość Madziullaa
A moze to jakis pedant ??:)) Pewnie zaraz wpadnie i mnie przegoni :)) Ucieknę ukradkiem .... Hmm ... Moje zupelne przeciwienstwo Twoich ... Zawsze mialam dlugie, wraz z ostatnim podcinaniem zaszalałam i sporo je skróciłam ....Kolor ?? Ciemny blond, nie kojarzyć z "blądem ":)):))

Gość Dorotka z krainy............
Też tak myślę, że temat o dietach byłby bardziej wskazany.Słuszne spostrzeżenie Max

Gość puknij sie w głowę
Max Zander vel Klaun najlepiej dac na Gotowanie, dom, ogród :D

Kolor się zmienia wraz z upływającym czasem.... jeszcze trochę musze się z tym poszwndać. Najgorsze, że muszę wyjechać babcię zaweiść do domu...z tym co mam na głowie.... dobra jakiś czepek na głowę, czapka...ciemno jest, straszyc ludźi chociaż nie będę :P Jak Twój wieczór ?

Oj napewno nie jest tak źle:)) Hmmm.... Wiczór leniwy, ale jakie mogą być swieta ?? Jedyny czas kiedy mozna poluzować tryby i wrzucić sobie na luz :)) Mogę zapytać Ciebie czy liczby przy twoim nicku oznaczają Twój rocznik ??? Jesli nie chcesz nie musisz odpowiadać jednoczesnie przepraszam za moja ciekawość ... I co z tym winkiem ??:P Napiłabym sie :))

Magda... jak wrócę, możemy wypić... ale najpierw pojadę z transportem :P inaczje nie moge pić... wrócę niebawem.... zaczekaj na wypadke gdyby kawa się znalazł :P do za czas jakiś :)

Mam nadzieje, ze długo Ci nie zejdzie bo uschnę z pragnienia .... A Pan Kawa jak sie odnajdzie to napewno zostawi jakis slad po sobie :))

Ciekawe jaki to może być ślad? Zabawnie zabrzmiało :D

A myślałam, że trzeba będzie wołać Glena :D

jestem z natury złosliwa :D

wspaniale 👄 jestem po prostu zlośliwą małpeczką :D

lubię się opychać sernikiem :P :D :D dupa mi rośnie :P :D

No i cóż z tego.Robię to dla Ciebie Kochanie 👄 W końcu lubisz, żebym miała tu i tam.:D Więc nie psiocz teraz .

mój Misiu 👄 lubi duże tyłeczki :P :D wtedy wymierza mi należne klapsy... :P :D