Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielec_73

Chwila która trwa....

Polecane posty

sernika Ci dostatek....podzielę się, ale okrucy dla mnie zstaw proszę ;) Kawa jak marzenię, z pianką gorąca. co z puzzlami ? mnie już tyłek rozbolał, nawet na poduszcze... kościsty czy jak ? :P czytam o ukrainkach w Polsce, jak je traktuja nasi rodacy...przykre ale i prawdziwe... co proponujesz dziś do obejrzenia w tv wieczorem ? hę ? kawo trzinowo - cukrowa ? :)

Dziękuje :) zjem kawałek reszta dla Ciebie 👄 Pyszna...na kącikach usta piana mi została... ;) Chodź na fotel... przytul się ...wymasuje obolałe kości... :P ;) na TVN będzie film-Zakochana Księżniczka :P ;) lubisz popcorn prażony...

Kawa wystygła..... Mikołaj zabłądził gdzieś w śnieżnych zaspach... cóż, posiedzę przy choince z książką... wykorzystam jeszcze ten wolny czas...

Dobrze, że kawa smakował... szkod marnować :P A skąd to przekonanie, że obolałe me kości ? i owszem że we dwoje film się przyjemniej ogląda, popcorn tuczy... zresztą nie przepadam...cóż to za przekonujący tytuł :P :P :D :P :P

Wszystko to tuczy, ale co tam, jak rozpusta, to niech będzie..chipsy paprykowe :) Księżniczka powiadasz poszuuje księcia ? a gdzie tu teraz znaleść w tych czasach księcia ? a bardziej co z nim zrobić jak juz się go znajdzie ? :P :P

patrz w oczy zobaczysz skryta prawdę... autrostwo Twoje ? tak będzie lepiej, za łapki też można się przyjmnie potrzymać...:) jakieś wino może na wieczór przyszykujemy ? co Ty na to ? (zwą Cię jakoś... albo zwać Cię jakoś mogę opróćz kawy ? )

Ha... jak każdy się zowie romantykiem :P Wolę białe wina... zaczynam być marudna, ale i szczera...:) Moze ja poszukam jakiegoś u siebie, co ?

Wino SAUVIGNON La Romanovca na wieczor jak znalazł :) Lekko schłodzone... Księżniczkę wyłaczymy, nie przepadam za takimi filmami... możemy czegoś z muzyki posłuchać i poplotkowac sobie....

Hm... muzyka moja ... trafiłeś w 10-kę :) Spokojna na wieczór, odpowiednia... Pozwala wyciszyć umysł, dać ukoejenie duszy... zapomnieć się na chwilę od codzienności :) poproszę lamke wina :)

Gość Madziulllllaaaa
Chcialam Wam powiedzieć ze z przyjemnoscia czyta sie to co tu piszecie :))

Nie ukrywam swojej stopki.... mam dziś taką naturę... z racji... e tam.. nieważne :D właśnie, miałam ufarbować włosy dziś...zapomniałam cholera :P

kawo... dopiero doczytałam... nie nowa jestem, ma się swoje lata :P a powqażnie... bywamłam częściej... powróciłam niedawno... ubrałam czarny, nowy strój.... troche pewnie tu zostanę :) Madzia... jeśli to prawda, azaliż tak pewnie jest wg Ciebie, to tym cieplej na duszy (wrednej) :) pozdrawiam miło...

Gość Madziulllllaaaa
Prawda, prawda :))Nie mialabym zadnego celu w mówieniu nie prawdy .... Wpadłam na wasz topik rano , teraz weszłam i doczytałam do konca :)):)) Widzę, ze milusi wieczór zaplanowaliście :P Nie bedę przeszkadac, wolę czytać z ukrycia... Przesyłam pozdrowienia🌼 ps. A ta duszyczka napweno nie taka wredna ...wrecz przeciwne sprawia wrazenie :))