Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielec_73

Chwila która trwa....

Polecane posty

Dobr Max, bo namotałeś w tym swoim słowotwórstwie :P Magda, pożegnam się chyba już....ale odezwę się jutro... z pracy :) Spokojnej nocy dziś życzę ;)

Oj trzeba docenić wysiłek Kolegi Max-a :P Pewnie mi sie oberwie za nazwanie jego kolega ale co tam :)) Rudzielcu odezwij sie , moze sie jednak zdarzyć ze nie odpisze od razu bo w pracy nie mam czasu na siedzenie na necie ale z domku odpisze napewno tym bardziej ze mam jutro wolne ... Dokoncze winko i tez lecę :P Dobrej nocy życzę Tobie równiez :))

Aaaa Rudzielcu i namawiam Cie do zmienienia opisu na :" Rude potrafi być miłe" - tak jest w Twoim przypadku :P

Dobry dzień :) Zaczął się poświąteczny czas... w pracy... nawet nie taki tragiczny jak na początek ;) Papierologię można zepchnąć trochę tą mniej pilną....a reszta juz zrobiona :) Mróz dziś zawitał na nowo. troche pośnieżyło, ale nie jest najgorzej. Mało ludzi do pracy jechało, mozna było odrobine przysnąć nawet w komunikacji ;) Życzę spokojnego i leniwego dnia :)

Witam Ciebie Rudzielcu🖐️ Dopiero teraz znalazłam chwilke aby sie odezwać... Rzeczywiscie dzień wolny miałam ale nie przewidziałam nie spodziewanego wyjazdu, potem musiałam zając sie domem i jakos dzionek zleciał, mniej lub bardziej leniwie :)) A co u Ciebie ??? Pozdrawiam :))

Bimberek powiadasz ??:)) Nie przepadam .... Pewnie , ze lepiej dbać niż nie ale z drugiej strony nie dajmy sie zwariować , wszystko jest dla ludzi w umiarze -oczywiście :P:P

Gość ja też rudzielec
czy może byc?

Gość czemu topik
padał?