Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Ja się nie doluję ale wiem jaka jest prawda. dziewczyna prędzej by wyżygała śniadanie obiad kolację niż by się do mnie zbliżyła i nie ważne kim jestem ważne ze jestem potwornym brzydalem

hahahaha offerma to ja jestem przechodzona rura ? wybacz ale mam 23 lata i 7mc temu skonczyl sie moj 4 letni zwiazek wiec...w zyciu roznie bywa. A mim to wierze,ze kiedys poznam jakiegos mezczyzne dla siebie...chcoiaz mam takie wymagania,ze malo ktory sprosta :) Majac takie pojecie o facetach to ja bym was rzeczysicei nazwala nieudacznikami a mimo tego mysle,ze nimi nie jestescie.

Gość fdas
raczej jesteś potwornym idiotą

Gość zawsze nowy
Jednym z moich problemów jest wygląd. Nigdy nie bylem ani brzydki ani przystojny. Zawsze pasowało do mnie określenie "cute" . Wzbudzam w kobietach uczucia macierzyńskie a nie pożądanie. W szkole zawsze uganiały się za mną dziewczyny ze starszych klas. Bylem dla nich jak mały kotek którego chcą przytulić.

Wazne jest żeby dziewczyna nie pieprzyła się gdzieś tam na 1 randce bo ją jakiś fagas omotał. To mi daje znak że nawet jak ja będę z nią to znowu ją jakiś fagas omota

Gość zawsze nowy
sam

Gość zawsze nowy
fhg to pedał węc jak może mieć dziewczynę

ja tam tez patrze realnie ale na pewne rzeczy sobie nie pozwole i tyle trza miec godnosc a większosci tego brak

Offerma pwoiem Ci tak jestem sama od 7mc i to wcale nie ejst tak,ze zaraz sie kogos poznaje moj blad polegal na tym,ze szukalam na sile i owszem to co napisales to 100% racja. Doskonale to ujales sparzylam sie juz kilka razy ale za ostatnim razem najbardziej i wiesz co ? na chwile obecna interesuje mnie tylko staly kochanek. Chce seksu nie związku i naprawde mam wyjebane na wszytko. Co nie znaczy,ze bede sie puszczac z kazdym, ktory bedzie tego chcial ale jakbym znalazla meczyzne wolnego naprawde fajnego taki, ktory oprocz tego,ze sie bedzie ze mna pieprzyl i pogada to ide w ciemno. Naprawde mam serdecznie dosc szukania mezczyzny swojego zycia. Musze sie wyszalec i stwierdzam,ze tak jak do czerwca mialam 1 faceta w zyciu tak w tym momencie mialam juz 2 nastepnych.Przykro mi takie zycie.

Gość offerma zapiszesz fgh
do psychiatry ?