Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość looser wysle jak mu
podacie maila

Gość a myslicie ze duzy %
przeciez seks hiszpanski jest bardzo maly popularne, na pewno mniej popularny niz analny, ktory chyba wcale tak popularny nie jest, prawda?

Gość kłamiesz ze jesteś
a co to ten cały seks hiszpanski?

Gość jesssieeeee
FHG ale co jest takiego strasznego w twarzy Twej? zła cera? nos? oczy? usta? co???

Gość A co pytać już nie można?
Dla Was powinno być ważne aby was któraś pokochała a nie ilu miała partnerów i jaki seks uprawiała...Przecież wy jak chcecie mieć doświadczenie to czasem też idziecie do burdelu...wielu prawików tak zaczęło zdobywać doświadczenie...

Gość jesssieeeee
no widzisz tu stosujesz błędne założenie że małżeństwo to jest dwoje ludzi "zakochanych na zabój" akurat wiem coś o tym co piszesz, jestem w kilkuletnim związku i już teraz nie jest tak jak w pierwszym roku, i nie zamierzam kończyć tego tylko z tego powodu...Mam taki sam pogląd na małżeństwo jak Ty, ale trzeba brać pod uwagę też to że przykładowo Twoja wybranka będzie miała inne zdanie na ten temat lub po kilku latach poglądy jej się zmienią i zapragnie kogoś innego...

Taaa ja tez sie zastanawiam kto to. Ta osoba zawsze wypytuje mnie o rozne dziwne rzeczy z zwlaszcza interesuje ja czy uprawialam przygodny seks analny :)

Gość offerma znowu pierdoly pisze
"bo ludzie uznawali że mają być ze sobą do końca życia, mają się szanować, wspólnie pracować i wychowywać dzieci. i nie szukali dodatkowych podniet, "miłości" gdzieś na boku." A ten syfilis i inne wenery co od sredniowiecza Europe dziesiatkowaly to sobie przez powietrze czy moze telepatycznie przekazywali ?

Gość masacraaa
no ja na przyklad koleżanek to mam pare :P gorzej z podrywaniem mam tradzik na gębie i 22lata hmmm brzydki nie jestem choc bardzo "groteskowy" i dowcipny zawsze jak widze panne z ladnym ale sztywnym gosciem to mnie krew zalewa co wy na to. Na dodatek mam swoje wymagania musi byc szczupla i ladna z twarzy tzn przyjemna chociaz sam mam tradzik i chyba to jest moj problem. To szczuple dziewcze bierze sie stad ze sam jestem chudy jak przecinak ;pppp poradzcie cos czy "syfy" w stopniu hmmm srednim to az taki wielki problem ??

Gość offerma znowu pierdoly pisze
gdyby to miala byc tylko arystokracja to rewolucja francuska by nie wybuchla. armia to przeciez zwykli zolnierze czy moze tylko oficerowie szukali przygod.

Gość A co pytać już nie można..
Zależy czy ktoś jest w stanie zaakceptować syfy na twarzy-ale widziałam już kilka par gdzie facet miał trądzik i dziewczynę

Gość tradzik jest ohydny
tradzik jest ohydny, wylecz go i wtedy bierz sie za panny

Gość facet miał trądzik i dziewczyn
boskie

Gość Fiath Hope Glory
Póki co to męczę się z trądzikiem mózgu i okrutną szpetotą penisa oraz twarzy.

Gość Faith Hope Golry
Ciekawe jak zareaguje gdy ujrzy me brzydkie prącie.