Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dianka90

SKŁADKA UBEZPIECZENIA OC DLA TICO! POMÓŻCIE ;)

Polecane posty

Witam. Prosze pomoc mi ORIENTACYJNIE pwiedziec ile wyniesie mnie skladka rocznego ubezpieczenia OC dla Daewoo Tico 1999r, 4/5drzwiowy, Benzyna +LPG, 124,000 przebieg, Mieszka w woj. Dolnoslaskim do 100tys mieszkancow(zameldowana),mam 20lat, prawko swiezo co zrobione (miesiac), auto byloby na mnie zarajestrowane, nie mialabym znizek od nikogo(rodzina, znajomi). Pomozecie? :)

W Libert direct wyszlo sporo bo cos kolo 1600 zl na rok , jestes swiezym kierowca to jednak bardzo duzo i tak.Chyba , ze teraz poczatkujacy maja taka zwyzke za wiek i niski staz posiadania prawka.

Gość fdfffff
wejdz na strone ubezpieczyciela np generali, link 4 i wpisz dane do formularza.

W link 4 wyszlo mi 606zl x 2 raty. Masakra. Tico na ktore poluje kosztuje 1700zl heheheh ;)

W kalkulatorze PZU nie wyszukuje mi marki. Klikam Daewoo i wyskakuje mi jedynie musso i jakis jeszcze model, lecz nie tico.

Wybierz daewoo/fso daj odswiez , wyskakuja wtedy wszsytkie modele , a co do link 4 to u nich jest tanio ale dla osob ze znizkami .

872zl wyszlo, ale zaznaczyli ze to 1 rata. mam erozumiec ze pierwsza z 2? Czy ogolnie na rok?

Gość philosoph
zadzwoń do link cztery

Gość philosoph
OC liczą od pojemności silnika a nie od modelu czy marki kur­rwa!

Dianka mi wychodzi 670zl caly czas i to masz jednorazowo placac . Jesli bys placila w dwoch ratach to troszke wiecej, a 860 zl to wychodzi z NNW i cos tam jeszcze , ale samo oc to masz 670zl przy czym ja wpisuje swoj kod pocztowy bo swojego nie znam , a mieszkam w Katowicach , czyli u CIebie bedzie jeszcze taniej .670zl to jest skladka na caly rok ;)

Gość inter risk
w tej firmie jest najtaniej.ja płacę 170zł rocznie

59-300. Hmm no wlasnie mi wyliczylo z nnw (wtf :D ) kurcze, 670zl to jeszcze do zdzierzenia, ale nie 1212 ;D

NNW - nastepstwa nieszczesliwych wypadkow , jest tam jeszcz chyba jakis assistance (w razie awarii) , ale tych dwoch nie musisz wykupowac.Obowiazkowe jest tylko OC , czyli 670zl na rok ;)

Gość gość
Sprawdź sobie najlepiej na jakiejś porównywarce, proponuję rankomat :)

Gość gość
Korzystałem z oferty http://universubezpieczenia.pl/ przy ubezpieczeniu , co okazało się bardzo opłacalnym ruchem. Składki nie były spore, dlatego zalecam zainteresować się ich ofertą. :)

Gość dorstt
Porównywarka na stronie http://kalkulator-oc-ac.auto.pl jest w porządku. Szybko dosyłają stawki od firm, nie trzeba długo czekać na jakikolwiek odzew jak to bywa w innych takich internetowych kalkulatorach. Jak szukałem parę tygodni temu nowej polisy to właśnie tutaj znalazłem całkiem okej warunki. Średnio 20 procent mniej teraz płacę niż u poprzedniego ubezpieczyciela, także oszczędność jakaś jest.

Gość bedacc
Mi odpowiada jak działa serwis http://najtaniejuagenta.pl ale takich porównywarek z ubezpieczeniami różnego typu jest teraz sporo, tu na pewno jest szybko, formularz można w parę chwil wypełnić i tak samo stawki dostaje się też bez długiego czekania.

Gość gość
Gdyby nie te porównywarki to nie wiem jak inaczej miałbym sobie sprawdzić składki w różnych firmach, musiałbym być zdanym na pierwszą z brzegu która akurat przyciągnie mnie ciekawą reklamą albo dużym billboardem. Ja korzystam z porównywarek i nie żałuję, jeszcze nigdy nie przepłaciłem na OC. Ostatnio bardzo sobie chwalę stronkę http://ubezpieczamy-auto.pl, przejrzysta, czytelna, widać wszystko czarno na białym.