Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka19911@onet.pl

co o mnie sadzicie foto

Polecane posty

Gość jtykjutktgfgfft
wedlug mnie masz kompleksy, nadwagę i ubrałaś się jak dziwka, zdjęcie jest niewyraźne i nie pokazuje w rzeczywistości twojej twarzy, wrzuć zdjęcie pokazujące twoją twarz z przodu

Gość o ja perdole ale bazyl
wyglądasz tak tania dziwka z taniej dyskoteki :o

Gość o ja perdole ale bazyl
a do tego jesteś gruba :o

Jak byś się normalnie ubrała,to była byś młodą,ładną nastolatką.A tak to cię przedmówcy ocenili.Bądź wartościową kobietą a nie tanią dziwką.

Dlaczego wy zawsze jakies piruety odstawiacie na tych waszych fotach?? ktore zreszta, niezbyt dobrze sie kojarza z normalna dziewczyna.....szkoda slow!!

Gość dfddd
może nie taka gruba, ale nie masz gustu za grosz. takie ponczochy to do łozka a nie do ludzi...

Gość cycu z rozpora
Faktycznie rozmazałaś to zdjęcie przez co nie widac pryszczy, niezły pomysł bejbe

Gość dfddd
ale nie musicie jej od dziwek wyzywac :o i kazdego krytykowac nie jest taka gruba i nie jest brzydka, tylko nie ma gustu i juz.. a wy chocby wam pokazac super miss to i tak sie przyczepicie.. ciekawe jak kazdy z was wyglada po 2 stronie

A więc nie nazwałem ją dziwką,ani nie powiedziałem że jest brzydka a wręcz przeciwnie.Gruba też nie jest.Ale jak ktoś wkleja taką fotkę na forum to coś nie tak.Więc albo to nie jest jej fotka,albo myśli że faceci się na nią rzucą i zasypią ją komplementami za taką fotkę.Więc warto ją uświadomić że faceci wbrew pozorom to nie lubią takich fotek.

Gość dfddd
sama tu kiedys miałam w stopce swoje zdjecie, ale nie po to aby się podniecali tylko tak po prostu, aby np inni wiedzili z kim rozmawiaja, dowartosciowana jestem ale komplementy lubie jak kazda kobieta:P:)

Gość na kafe nawet faceci
to baby a baby cie zawsze zgnoją choćby nawet wydawało ci w pewnym momencie że są pozytywnie do ciebie nastawione...

A ja sądzę że to nie jest autorki fotka.Tylko jakiegoś dupka co wstawił fotkę jakieś dziewczyny która mu zaufała.

nie powinno się wstawiac fotek innych osób bez ich zgody..To jest niezgodne z prawem.

wrzosik-Nie do końca prawda.Jak ktoś wstawia swoją fotkę na jakimś portalu czy innym serwerze(np.NK) to wyraża zgodę na publikację jego fotek.Co innego jak masz prywatne fotki i ktoś bez twojej zgody je opublikuje.Tak samo ściąganie fotek z np. NK i dawanie je na inny serwer jest nielegalne i karalne.

wrzosik-Ta fotka jest z prywatnego komputera wstawiona i z prywatengo konta.Więc jeśli ten ktoś nie jest tym za którego się podaje to może być ścigany za publikację bez zgody danej osoby.Z tym że nie będzie to ścigane z urzędu tylko z prywatnego powództwa.