Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjshgslek

okłamał mnie kurwa, okłamał

Polecane posty

Gość kdjshgslek
cheek zazdroszcze... ja wiem, ze trzeba myslec tak jak Ty. ale niestety u mnie juz jest za pozno.. ;( . ja tak nie umiem, za bardzo bylam oszukana. zeby tak wierzyc, ufac.. i sie nie stresowac.

Gość Laska Praska
haha;p dobre;p :D swinie a by sie zabijały o facetow:D Faceci tylko siedzia na dupach i czekaja az ich bedziecie prosic o wszytsko to tak ich traktujecie:D cierpicie bo, TV ogladał:D:D:D: lol;p jeszcze Ty gto bedziesz przepraszac!!!;p

Gość kdjshgslek
ja go nie bede przepraszac bo juz jest KONIEC ja pieprze !

Gość sratytaty000
też mam taki problem z facetem:(

Gość kdjshgslek
sratytaty000 a co dokładnie się dzieje? i jak sobie z tym radzisz?

Gość asiammmmah
Pier**** chama a mój to nawet po kilku dniach bez spotkania nie chce wejsc na gadu bo ważniejsza telewizja. Jak facet okąłmuje to trzeba sie zachowywac tak jak on a jak juz ściemna na każdym kroku to szukac po kryjomu innego;)

Gość sratytaty000
to samo co Ty. pisze ze robi to a okazuje sie ze co innego. i na dodatek sobie z tym nie radze :(

Gość kdjshgslek
asiammmmah jeny faceci.. jak to miło że nie tylko ja mam taki problem :( ale to jest takie straszne! boli mnie brzuch z nerwów :(

Gość asiammmmah
On w to nie uwierzy ze zerwiesz... i w tym jest pi8es p[ogrzebany. On teraz pewnie chleje ile sie da a Ty sie meczysz w domu i rozpaczasz. Tacy są faceci

Gość sratytaty000
a no tak to juz jest... nie jestem wymagajaca osoba, ale nie lubie jak ktos ze mnie glupia chce zrobic, juz nie raz sie na tym przejechalam

Gość asiammmmah
ile z nim jestes? Ja ze swoim 2,5 roku. Jutro zamiast sie ze mna spotkac woli z jakims kumplem rozwozic paczki. Widzisz juz nawet praca jest przyjamniejsza niż spotkanie z dziewczyną.

Gość kdjshgslek
sratytaty000 też sobie z tym nie radze. tyle ze juz zerwalismy dzis, to jest straszne :( juz po wszystkim. ale bol, zal zostal.. asiammmmah masz racje pewnie chleje.. ;( tak mi smutno.. bylam z nim ze 3 lata jakos.. my sie dobrze przyjaznilismy.. w tym zwiazku byla przyjazn, ale cos sie zjebalo :(

Gość asiammmmah
I otoż to! Od faceta trzeba wymagac! I to od pierwszego dnia zwiazku. Nie przytulac sie i nei okazywac na każdym kroku czułosci. Dziewczyny zobaczycie jak facet bedzie za wami tesknił i kajał sie o każdy pocałunek. Wiem to z doswiadczenia mojej kumpeli.

Gość mmmdddttt
Krotko, 8 miesiecy. Widujemy sie weekendami bo pracuje na 2 etaty. Okazuje mi, ze mnie kocha, ale ten kontakt...

Tez mialam chwile zwatpienia, dokladnie tak jak ty...po prostu musisz sie zastanowic czy on te klamstewka mowi bo wlasciwie go nie obchodzisz, i ma wszystko gdzies...czy moze bo cie kocha( wiem ze brzmi smiesznie ale zaraz wytlumacze) faceci czasem klamia, gdy wiedza ze czegos w ich zachowaniu nie akceptujesz ( nie wiem...palenie fajek, piwko z kolegami) po prostu mysla ze zostana sami, cokolwoek zrobia( powie prawde, bedzie afera, sklamie i to klamstwo wyjdzie, bedzie afera) jesli myslisz ze on to robi dlatego ze boi sie ze cie straci, to zaproponuj mu kompromis, ze sprobujesz zaakceptowac jego zachowanie, ale fajnie by byli gdyby mowil ci prawde( nie wymagaj, popros,) jesli myslisz ze robi to z wygody, zastanow sie nad odejsciem od niego

Gość kdjshgslek
i kolejny facet okazal sie klamliwym dupkiem.. kurwa

Gość sratytaty000
ja jestem nadal z nim. obiecal ze juz wiecej mnie ie oklamie. ale czasem siedze do pozna i zastanawiam sie czy na pewno jest w domu czy cos taiego. ciezko mi czasem uwierzyc w jego slowa. chociaz zaufajnie to podobno podstawa w zwiazku.

Gość asiammmmah
moj facet ostatnio po nieudanym sexie powiedział ze to wszystko moja wina bo mu sie znudziłam. gorszego upokozenia nigdy nie przezyłam. Teraz juz od 2 tygodni unikam jego dotyku bo czuje odraze. Nie całuje go na powitani, nie tule i nie okazuje czułosci. Teraz on jesli chce kontaktu to sam musi pierwszy napisac.Daje rade wierze w to każda z nas powinna wierzyc ze jest spoko laska i potrafi sie nie martwic takimi beznadziejnymi facetami;)

''I otoż to! Od faceta trzeba wymagac! I to od pierwszego dnia zwiazku. Nie przytulac sie i nei okazywac na każdym kroku czułosci. Dziewczyny zobaczycie jak facet bedzie za wami tesknił i kajał sie o każdy pocałunek. Wiem to z doswiadczenia mojej kumpeli.'' Życze powodzenia, który z Tobą wytrzyma:D HAHAHA:D

Gość kdjshgslek
cheek Twoje rady sa super.. tylko że już za późno :( już się nie da odratować :( za daleko zaszło.. dobrze,że Ty tak postępujesz.. bardziej rozumiesz facetów.

No wez.. Ja ci tu esej pisze a wy zerwaliscie... Szkoda, moze wskazowki przydatne dla innych... Tak czy siak autorko, na przyszlosc, sprobuj sie tak nie denerwowac, aha! I nie wychodz z zalozenia ze kazdy facet to klamca i dupek, sprobuj zaufac

Gość asiammmmah
Riczard Alpert ciepłe cipki szybko sie nudza facetowi. Bo facet wie ze juz ja ma. Facet lubi czuc sie jak łowca i walczyc o swoje wzgledy;) Tacy poprostu z natury jestescie.

Gość kdjshgslek
sratytaty000 ja mam straszny problem z zaufaniem :( asiammmmah a to z niego dupek jak Ci tak powiedział.. jeny.. to jest straszne, takie upokożenie. :/ bardzo współczuje, moja samoocena chyba by do zera spadła. cheek dziękuję Ci za te rady, ja już facetów mam po dziurki w nosie. żałuje, że ten zwiazek tak się zakończył, żałuje, że nie umiałam się pohamować, ale to jest silniejsze ode mnie, po prsotu tak bardzo nienawidzę kłamstw.. :(

Gość sratytaty000
mam wstręt do facetów

No ja facetow tylko probuje rozumiec...to tez ludzie, nie zawsze wszystko w zwiazku wychodzi, ale jak sie troche popracuje (razem) to jest super. Czasami jedna ze stron ma inne wymagania, wtedy trzeba sie dotrzec, lub odejsc, wazne zeby sie nie meczyc powodzenia!

Gość mmmdddttt
Nie wytrzymalsam, napisalam smsa o tresci "A co Ty Kochanie taki zabiegany, ze nie pamietasz juz o swoim Sloneczku? :) Ja powoli zbieram sie spac. :)"

Gość kdjshgslek
cheek dziękuję bardzo za rady, na pewno będę miała je w pamięci.. na pewno.