Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjshgslek

okłamał mnie kurwa, okłamał

Polecane posty

Gość milaa^^
FiVvea.... dobrze mówisz! jak jest ham to go rzuc i tyle a nie narzekaj jak sama na to pozwalasz! pozatym, co to za klamsto kiedy koles mowi Ci ze idzie spac a oglada film??? Ty tak nie masz???? ze np. mowisz rodzicom ide spac a lezysz na luzku i ogladasz tv!

Bo ona chce pracować tam gdzie on. I on ma jej dać cenne wskazówki... I jeszcze krzyczy, że nie mówi mi prawdy, bo bym potem gadała, że się spotyka z koleżankami!

To może nie mów to tu, tylko powiedz jemu? Faceci często zaczynają kłamać jak próbujecie brać ich pod pantofel. Dajcie in troche luzu a bedzie inaczej. Oczywiście nie ogólniam, nie którzy faceci to swinie:)

Gość kdjshgslek
faceci są pojebani. kłamstwo mają we krwi. ja nienawidzę nawet takich drobnych kłamstw. strasznie się nimi brzydzę. nawet jak są to pierdoły. no nie znoszę. u mnie musi być totalna szczerość. bo sama taka jestem. bez tego nie potrafię zaufać. boli.

Gość mmmdddttt
23 mój mężczyzna wyjechał na lotnosko. Miał dać znać jak dojedzie Następnie miał dać znać jak doleci. Ja już się denerwowałam, więc zapytałam czy dojechał. Łaskawie odpisał, że tak i ponarzekał trochę na drogę. Nie dał znać jak doleciał. Ja napisałam rano. Nie odpisał. Odezwał się jak gdyby nigdy nic po 12 h. Napisał "Wszystkiego najlepszego Kochanie dla Ciebie i Twojej rodzinki, kocham i tęsknię :*" Byłam zbulwersowana, więc napisałam tylko "Wzajemnie". Później - wczoraj odezwał się wieczorem na gg, napisałąm Mu, że idę czytać książkę, nie chciałam rozmawiać w nerwach. O 2 w nocy napisał "Dobranoc Skarbie. :*" Ja zostawiłam Mu wiadomość na gg dzisiaj rano, do tej pory zero odpowiedzi, a na necie był. I co myśleć...

Gość kdjshgslek
rozstaliśmy się. jak mam mu powiedzieć to ? wszystko się skończyło..:(

Gość kdjshgslek
mmmdddttt o kurde.. to bym się dopiero wkurwiła. jak tak można postępować wobec drugiej osoby skoro się jest w związku!? współczuje.. co zamierzasz zrobić?

Gość rgdrrrrrrrrrrrrr
ja tez sie brzydze klamstwem, nawet najmniejszym, o blachostki. sama jestem szczera i tego wymagam. nie rozumiem,jak mozna oklamywac ukochana osobe. mozemy przybic sobie pione,jesi chodzi o te kwestie.

Gość kdjshgslek
rgdrrrrrrrrrrrrr no to przybijam pione ;( jeny jakie to straszne uczucie, a najgorsze że on tego nie rozumie.. a to jest takie straszne. że osoba która tak niby kocha i która się kocha, z którą sie planuje tyle.. kurwa kłamie w pierdołach. a w innych sprawach nie. tylko w pierdołach :( co ja mam zrobić ?

Gość rgdrrrrrrrrrrrrr
Ale o co poszło dokladnie? Ile byliscie razem ? Jak wygladal wasz zwiazek? Powazny? I twoj chlopak? Wczesniej byl w porzadku?

Bo faceci rozumuja inaczej. Tez jeszcze pracuje nad moim, bo drobne klamstewka tez mi sypie..dlatego zaczelam olewac, zajelam sie soba, gdy mi nie odpisuje dlugo, pytam co sie stalo, i ide robic swoje jak zlapie na klamstwie, to milkne, slucham co ma mi do powiedzenia ( czekam az zrozumie co zrobil i jak mi smutno z tego powodu), i czekam co zrobi z tym klamstwem ale przedewszystkim! Nie przejmuje sie drobnymi klamstewkami typu powiedzial ze idzie spac, a oglada tv..to nic, i zadnej krzywdy mi nie robi.

Gość kdjshgslek
rgdrrrrrrrrrrrrr no z 3 lata, po prostu on zawsze byl szczery, zawsze wiedzialam co robi, gdzie byl, i mial luzy, ale wiedzial ze nienawidze klamstw, przez mojego bylego i przez mojego ojca. i byly sytuacje tez ze obiecywal cos, i nie dotrzymywal slowa. wkurzalam sie o to. a teraz, niby ok, ale mowi mi ze robi to to sramto, a potem okazuje sie ze robil co innego. to jest najgorsze a chodzi o pierdoly. ale ja nienawidze tego. to jest okropne. zwiazek powazny, planowalismy sie hajtac, on chcial bardzo. chcial sie juz zareczac, ale ja nie jestem jeszcze gotowa, mam dopiero 24 lata.

Gość mmmdddttt
Narazie olać. Nie odzywam się pierwsza, czekam na Jego ruch. Jeśli tak ma być do powrotu, to czeka nas rozmowa...

Gość milaa^^
Richard Alpert----- masz racje:D dajcie faceta luz chociaz troszke.... zeby on musial w sekundzie pisac co robi i kiedy i czemu taaaak.... luuuudzieee!!! zal;p:D

Gość kdjshgslek
cheek ja tak spokojnie nie moge :( bo mnie to boli, moj byly mnie oklamywal, moj tata.. mam lekka traume ;P po prostu to jest dla mnie okropne :( tez bym tak chciala reagowac jak Ty.. :( ale teraz juz za pozno.

Gość kdjshgslek
mmmdddttt a kiedy on wraca?? glupio się zachowuje.. poleciał do rodziny? to może zabiegany jest..

Gość rydy_BOY
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaa aAAAAAAAAAAA kuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa chuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!! kurwa mać !

Gość mmmdddttt
Nie wymagam 50 smsów, a jednego, to nie zajmuje 10 h. Tak, jest u rodziny, wraca 1.

Gość kdjshgslek
mmmdddttt własnie, chociaz tego jednego... ale napisal.. wiesz u rodziny jest, dawno sie chyba nie widzieli.. z rodzina to zawsze taki zamet jest ;/ ech na pewno będzie u Was dobrze

Gość kdjshgslek
niestety ;( onzwlkp1984 fakt. niektórzy mają to we krwi :( , dlaczego kosztem drugich osób.. co ja jestem :( też mam uczucia.

Gość mmmdddttt
Mam nadzieje, pewnie zaraz sie poloze zeby nie myslec, a Ty nie idziesz?

Gość Laska Praska
ej Ci faceci co to czytaja niezle sie usmiejaaa:D:D:D:D oj bo, nie napisal, oj bo ogladal TV a mial spaccc.... tragadiaaaaaaa:d;d;;d faceci............gdzie wy takie dziewczyny znajdujecieee????:p

Gość kdjshgslek
mmmdddttt ja nie jestem w stanie usnac.. mam ochote się upić. ;( tak mnie to boli.

Gość OOOOsss
Każdy facet jest pieprzona swinia !! Nie ma wyjatkow !!

No ja na poczatku szalalam z niepokoju, nie odpisywal przez dluzszy czas, mialam jakies glupie domysly...ale w koncu ile tak mozna? Czlowiek sie moze psychicznie wykonczyc! Dlatego trzeba cwiczyc cierpliwosc, i zrozumiec ze on tez ma zycie, swoje sprawy.. Jesli klamie notorycznie i z wygody ( wie ze wpadlabys w szal) no to juz powazna sprawa( zwlaszcza jak klamstwa staja sie coraz wieksze). Nie da sie chyba zyc z takim czlowiekiem, bo bez zaufania nie ma zdrowego zwiazku

Gość mmmdddttt
Masz ochote to sie upij, ja niestety jutro do pracy.:)