Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjshgslek

okłamał mnie kurwa, okłamał

Polecane posty

Gość kdjshgslek
mmmdddttt o, ciekawe kiedy odpisze ;) mój (już ex) telefon wyłączył.

I sie nie obwiniaj, on tez nie byl fair ze ci klamal, na pewno bylo inne wyjscie z sytuacji niz klamstwo..takze wiesz, szczescia zycze, :)

Gość kdjshgslek
sratytaty000 ech do dupy jest.. czemu oni nas tak ranią ?

Gość mmmdddttt
Ale kuzwa, caly dzien walczylam z soba zeby nie napisac, skoro na ostatnia wiadomosc odpisac nie raczyl i na samiutki wieczor porazka...

Gość kdjshgslek
cheek dziękuję, również szcześcia życzę!

Gość sratytaty000
bo mysla ze sa niewiadomo kim i ze tym co robia zawojują caly swiat. mysla ze wszystko im wolo itd. wymyslaja niestworzone problemy, zeby tylko miec okazje by sie spotkac z kumplem a nie z dziewczyna. takie to juz parszywe stworzenia z nich

Gość kdjshgslek
mmmdddttt w sumie dobrze że napisałaś, przeciez to Twoj facet.. szkoda tylko, że on się nie zainteresuje..:/

Gość kdjshgslek
sratytaty000 i co teraz.. ja chyba snie :(

Gość mmmdddttt
Tak, rozpaczalam, ze sie nie odzywal, teraz bede rozpaczala, ze nie odpisal. Nie wiem co gorsze. Tak, moj. I co najsmieszniejsze - dobrze nam razem. Nie wiem wiec skad takie problemy z tymi smsami..

Gość sratytaty000
ja narazie nie mam powodu do zerwania. moze to i dobrze. czasem jest super i w ogole, a czasem to szkoda gadac

Gość kdjshgslek
mmmdddttt moze on nie lubi pisac.. skoro jest dobrze, to nie ma moze takiej potrzeby, jest z rodzina, a wie, ze jak wroci to bedziesz Ty i tak mu jest dobrze.. moze pogadaj z nim o tym, jak sie czujesz gdy tak postepuje.

Gość kdjshgslek
sratytaty000 to dobrze, ze na razie nie ma powodu.. moze sie wreszcie dotrzecie i juz bedzie faktycznie dobrze;) życze Ci tego

Gość mmmdddttt
Gadałam, mówi, że rzadko pisze, ogólnie jest oszczedny w slowach i woli czyny. Ale skoro wie, że mi zależy, to od czasu do czasu mógłby...

Gość sratytaty000
dzieki za te slowa. chcialabym aby tak bylo. nie jest on zlym chlopakiem, tylko czasem lubie postawic na swoim, a mnie tym doprowadzic do zlosci.

Gość kdjshgslek
mmmdddttt najwazniejsze, ze jestescie razem... i jest dobrze ogolnie, umiecie sie dogadac..

Gość mmmdddttt
ide spac, bo wyjde z siebie. I poplakac. Dobranoc dziewczyny.

Gość kdjshgslek
sratytaty000 cheek dalwała dobre rady, nie zerwaliscie, więc Tobie się one przydadzą..:) bo mnie już nie:(

Gość kdjshgslek
mmmdddttt nie płacz, on na pewno odpisze jak znajdize czas.. może ze znajomymi się jeszcze widzi.. ech nie płacz !! śpij dobrze, sen lekarstwem na całe zło.

Gość kdjshgslek
chyba się czegoś napije..

Gość kdjshgslek
tylok szkoda ze kurwa nic do picia nie mam :[

Gość kdjshgslek
nie wiem co z sobą zrobić :(

Gość kdjshgslek
offerma a ty sie rzuc pod pociag.

Gość madziissssa
faceci sa do dupy, podzielam moj choc go prosze caly dzien zeby weszedl na gg obejrzal sukienki jakie mu wyslalam bo jutro ide na zakupy i liczy sie jego zdanie to on caly dzien siedzi u kolegi i chleje piwko i zapewnia mnie ze to tylko tak do ploteczek, mhm jasne, w dupie ma to ze o cos go prosilam ze to dla mnie wazne, od srody sie z nim nie widzialam bo wyjechalam na swieta wroce dopiero 30 a on nie kwapi sie zeby pogadac ze mna na skype czy gg , czasem tylko smsa napisze no i wczoraj balet u jednego kolegi, dzis drugiego a ja siedze na gg i gadam z innymi znajomymi i niech sie nie dziwi potem jak zaczne krecic z innymi na boku wylacznie i tylko z braku zainteresowania jego moja osoba paru mam chetnych na boku wystarczy moje tylko slowo, moze gdyby o tym wiedzial to by moze sie ocknal

Gość kdjshgslek
madziissssa ech jaki palant z niego! nie ma Cie a on już grandzi ;/ jeny.. co za koleś.. faceci to dno

Gość madziissssa
nom napisal mi ze nudzi mu sie to co ma robic.. taaa hehe jestem z nim 4 lata a ja mam juz powoli dosc, ciekawa jestem czy istnieje ktos z kim by mi bylo lepiej, mam takiego jednego kolege ktory zapowiada sie dosc obiecujaco ale poki co jestem w zwiazku,,, ale kiedys tego nie wytrzymam i to skoncze,

Gość madziissssa
boje sie z nim nawet na sylwestra isc ze znowu sie uchla jak swinia i bedzie koniec imprezy dla mnie przed polnoca albo znowu awantura jakas z kims... a tak to mam pare fajnych propozycji na imprezy gdzie by bylo normalnie,,,

Gość kdjshgslek
madziissssa współczuje Ci, koleś sobie nic nie robi.. wygodnie mu tak jest. a kiedyś odejdziesz i będzie tego załował, ocknie się..

Gość retretrretre
widocznie nie jesteście warte zachodu skoro faceci was olewają i wolą piwo zamiast was.

Gość kdjshgslek
retretrretre być może masz rację :(

"faceci sa do d**y, podzielam moj choc go prosze caly dzien zeby weszedl na gg obejrzal sukienki..." Facet ma oglądać sukienki. A może jeszcze powinien przymierzyć? Ty chciałas mieć faceta czy przyjaciółkę? "...i liczy sie jego zdanie..." Jeśli naprawdę liczy się dla Ciebie jego zdanie, to powinnaś uszanować, że nie ma ochoty na oglądanie kiecek. Czy dla Ciebie liczy się tylko to, co Ty chcesz i w tym kontekście wyrażasz zainteresowanie jego zdaniem? "... a ja siedze na gg i gadam z innymi znajomymi i niech sie nie dziwi potem jak zaczne krecic z innymi na boku wylacznie i tylko z braku zainteresowania jego moja osoba..." Nie ma to jak dobrze umotywować swoja moralność na poziomie pani Dulskiej... "paru mam chetnych na boku wystarczy moje tylko slowo, moze gdyby o tym wiedzial to by moze sie ocknal" Może doskonale o tym wie i stwierdził, ze powinien troche zdystansować się do takiej łatwej siksy, dla której dwa dni rozłąki to wystarczająco długo żeby sobie szukać pocieszenia.