Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnieporadzę

Nienawidze swojej matki !

Polecane posty

Gość nicnieporadzę

Jest pojebana . Mam już tego dość! - całe życie porównuje mnie do mojej kuzynki albo koleżanek , a to że ładnę są, że zgrabne ,że się super ubieraja że im do pięt nie dorastam. - że jestem nieukiem ( bo czasami złapie gorsza ocenę ) - że jestem gruba, brzydka -że nic nie robie ( a to naprawdę nieprawda ) Bo obiad umiem ugotować , po odśnieżam przed domem, liście pograbię, posprzątam w domu , kolacje rodzica uszykuje . Jade do babci to jej okna pomyje i pomagam . Latem dorywczo pracuje. -ubrania zazwyczaj kupuje za swoje pieniądze i inne potrzebne rzeczy . Albo babcia daje mi pieniądze. - jak upiekłam coś przed świętami to mnie wyzwała że zajmuje się tym czym nie powinnam i ,że jestem .... głupia, ma mnie dość itp itd - jak kiedyś rano spadł mi krem z półki i wpadł do wanny ( no wiadomo to troche "nahałasowało" to wybiegla z łóżka chwyciła mnie za bluzkę i zaczęła szarpać że hałasuje i,że chate zrujnuje . - ciągle mi cisnie ,że mam pryszczaty ryj , że ją wykoncze że jej wstyd za mnie .... - ciągle mi mówi,że się garbię ,że chodzę jak cyborg ,że nikt mnie nie lubi ( skąd ona może wiedzieć ?! wymyśla ciągle jakieś niestworzone rzeczy ) - jak chce coś jej pomóc to wyzywa że mam z tąd wyjść i nie przeszkadzać i jest tego wiele , wiele więcej ale i tak nikomu się tego pewnie nie chce czytać . I co ja mam zrobic ? to moja matka jest więc kocham ją .

Gość 4567
współczuję ogromnie, nie słuchaj jej

ahh miałam to samo :O identycznie jak się później okazało dlatego ,że Ona mi zazdrościła , ja wiem , że to niedorzecznie brzmi ale tak właśnie było. Poza tym do 18 roku życia słyszałam jaka nie jestem zła .:O

Gość ja mam 38 lat
toksyczny babsztyl, nie słuchaj jej bo nie wie co gada i powinna pójść do psychiatry

Gość no coz przykro
postanów sobie,ze bedziesz inna matka dla swoich dzieci.

Gość 4567
na pewno jesteś ładniejsza od niej, a może ojciec woli ciebie niż ją

Gość nicnieporadzę
mam 16 lat. Ale ja nie jestem bardzo gruba tyle że chudzielcem też nie jestem. Mam 16 lat. Jest mi przykro , ale co mam zrobić? Kiedyś powiedziałam jej że jej nienawidzę to później miałam straszne wyrzuty sumienia ; ( To jej przecież moja mama .

Gość niechcemisielogowac
u mnei tak sie zaczynalo terz jestesmy na etapie ty dziwko szamto ird;P dzis podjeclam decyzje ze sie wyporwadzam :] i od lustego mieszkam z moim mezczyzna:p

Gość 4567
ta miłość cię zniszczy,ty kochasz ona nie

Gość Egoistka do kwadratu.
hmm, ciężka sprawa, w końcu matka powinna być ci bardzo bliską osobą.. wiem z doświadczenia, że "szczera rozmowa" tu i tak nic nie da.. a może twoja matka ma problemy, tzn. ze sobą? może nie potrafi się uporać z tym że sie starzeje a ty jesteś młoda i takie tam, no wiesz, perspektywy na życie itp.. nie wiem, nie wiem naprawdę...

Gość nicnieporadzę
Tak tyle,że ja się boję teraz wiązać z jakimkolwiek chlopakiem ; ( bo Ona ciągle mi powtarza że jestem taka i owaka i i tak nikt mnie nie zechce więc ja boję się wdawać w jakieś związki. Nawet nic niemożna zjeść bez talerzyka bo od razu jest " że nakruszone , ino trzeba chodzić za mną i sprzątać . . . " ...

Gość niechcemisielogowac
noi to sie nie polepszy:p ja mam 25 lat i uwazam sie za paszczura itd:P mam faceta ale poczucie niskiej wartiosci gdziestam podswiadomie we mnie siedzi;P mimo ze z tym walcze;P

Gość nicnieporadzę
:/