Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowwwwkkaa

Hej ! Dziewczynki 2oo6 ! czerwcówki majowki, lutówki, lipcówki itp !!

Polecane posty

No my też potem założyłyśmy drugi, ale czy on jeszcze jest??? Czy został skasowany??? Nie pamiętam...No później przez chwilkę byłyśmy na "nowej podłodze"...ale co z czerwcówkami?

Gość ja też mam dziecko z 2006r
czesc 🖐️ Moja córka chodzi do przedszkola, bo my normalnie pracujemy, a Wy siedzicie w domu z innymi dzieciaczkami czy macie jakies urlopy w pracy, nie pracujecie że Wasze dzieci siedza z Wami w domku? ja mam 1 dziecko, myślę, ze tak zostanie już :-)

Wróciliśmy z przedszkola i Dawid układa puzzle (uwielbia układac puzzle). Jaaga> Dawid jest jedynakiem. Tak 9 m-cy miałam Laure a urodziłam Dawidka:D Sylwuś> zdrówka dla Karolci. Dawid ma 2 kuzynki i moja przyjaciółka ma 2 córki więc Dawid otoczony jest dziewczynami i świetnie się z nimi bawi i dogaduje. Jednak twierdzi, że w przedszkolu bawi się tylko z chłopakami;)

koralik a mogę zapytać czy myślisz o drugim dziecku, czy zostajesz przy jedynaku?

to tak jak ja, ale muszę poszukac sobie może jakiegoś forum o jedynakach :-) pozdrawiam

Do ja też mam dziecko z 2006 r - moja córka ma "przerwę świąteczną" bo ja mam wolne w pracy - też mam "przerwę świąteczną", od 17 stycznia w moim województwie są ferie zimowe i też nie będzie chodziła do przedszkola, bo ja w swojej pracy też bedę miała ferie zimowe :-) Mam 1 dziecko i chyba tak już zostanie.

hej czerwcówka, od czasu do czasu zagladam na tę stronę kafeterii, tak z sentymentu. Tylko szkoda ze ucichlo na naszym topicu. Pozdr.

Gość mróweczka_24
Kurcze... ależ się stęskniłam za Wami, macie jakiś kontakt ze sobą? Ja niestety nie - z żadną mamą :( Moja Martynka jest już w 2 klasie. Poszła jako 5 latka do zerówki i tak sobie leci czas.... Może znowu się spikniemy ;))

Mrówka! Jak miło Cię widzieć!!!! Hubcio też jest w 2 klasie :-) a oprócz tego jestem mamą Artura, który ma 4 latka i obecnie jestem w 3. ciąży ❤️ będę miała... kolejnego synka :-D

A! Mrówka - wiesz, że mam Twoje buty do dziś? :-D Takie z cekinami kupiłam od Ciebie kiedyś :-) Już ich nie nosze, ale nie wyrzuciłam, gdzieś tam są w schowku :-)

Gość mróweczka_24
Brzusia GRATULACJE !!! Ale będziesz miała roboty przy tylu łobuzach :) Ja więcej nie planuję, nie mam cierpliwości ;) noi po 30-stce człowiek zaczyna się sypać hahaha! A to boli, tam strzyka, noi kg też jakoś się same nie chcą zrzucić niestety. Noo nasz rocznik jest bardzo zdooolny i dzieciaczki radzą sobie w szkole. Buty....chyba kojarzę. Kupiłam dwie pary takich samych :D:D:D Pozdrawiam i całuję KOCHANA )*)*)*

Gość gość
up :-)