Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowwwwkkaa

Hej ! Dziewczynki 2oo6 ! czerwcówki majowki, lutówki, lipcówki itp !!

Polecane posty

Gość czerwcowwwwkkaa

bywacie tu jeszcze ? co u was i waszych dzieciakow !? Ineska, magadasz, hanus, monia25,acha,nata79,giovinetta,renia, donia, czikita,agula,gibsonek,i wiele wiele innych osob , dziewczyny odwzwicie sie !

Gość czerwcowwwwkkaa
wasza wierna podczytywaczka, czulam ze estescie mi jak siostry , i tak przy swietach postanowilam zalozyc ten temat , moze te ktore bywaa odezwa sie , bedzie jak dawniej? pozdr {kwiat}

Oj nie wiem czy ktoś tu bywa na kafeterii :) Ja dziś sobie też weszłam z sentymentu, bo jakoś na wspomnienia mnie wzięło :) Może są tu jeszcze jakieś dziewczyny??? :)

hej Sylwia 🌻 Ja tez bywam z sentymentu ...i tęsknie czasami za starymi , dobrymi czasami ; ) Wszystkiego dobrego Wam życze ...moje kochane dziewczynki !

Hej Acha :) Ja czasami też tęsknię za tamtymi czasami :D No w końcu to był taki ważny i piękny okres w naszym życiu :) I dzieliłyśmy go razem :D Już zapomniałam jak tu emotki się wstawia ;) Może mi się uda ❤️ :D

A ja podczytuje kafeterie ... juz jakis czas , ale pisze rzadko .. mysle o tych naszych dzieciaczkach , ktore wyczekiwalysmy a pozniej witalysmy i znalysmy gdy bylo dobrze i zle ... Patrze na moa pannice i mysle o wszystkich maluchach ,że ten rocznik 2006 to mega udany : ) Fanie byłoby ...sie znów odnalezc w sieci ... dzielic się codziennością ..ale czy to ma szansę wrócić ? ; ) Sylwuś❤️co u Was ? w porządeczku ?

No trudno nie myśleć o tych wszystkich maluszkach :) Ja do dziś mam je w sercu :) Ja do dziś pamiętam jak różowo i niebiesko było od kwiatuszków i serduszek jak rodziły się kolejne dzieciaczki...Ile emocji, radości... :) Do dziś żałuję,że straciłyśmy tamte wspomnienia...a tak fajnie by było od czasu do czasu cofnąć się i poczytać o tym jak to było :) U nas w porządeczku :) Karolcia rośnie jak na drożdżach :D Wesolutka i rezolutna z niej dziewczynka :D Nasza mała radość :D A u Was?

Hmm...dokladnie Sylwia poczytałoby się to ... tyle zapisanych stron drobnym maczkiem... Moja gwiazda spi rozkopana gdyz nie lubi kołder i kocy ...dopiero jak w nocy zmarznie :P Całymi dniami nawia, bawi się Barbie:D albo stroi przed lustrem ... od września idzie do "O" jako 5-latek co budzi masę moich obaw ... ale nie mam wyboru ...wybrali ustawodawcy :O Karolcia tez idzie? Ja pracuje, studiuje, sprzątam :) i staram się gonić czas ,którego ciągle mało ...

No Karolcia też idzie do zerówki...właśnie, nie mamy wyboru... :O Teraz chodzi 3 razy w tygodniu do przedszkola i bardzo jej się tam podoba :) Tak na luzie, bez zmuszania i płaczów...inaczej bym jej nie dała ;) Ostatnio też zainteresowała się lalkami Barbie :D Bo do tej pory jakoś tak za lalkami nie przepadała ;) I również uwielbia się stroić...Do niedawna tylko różowy był jej ulubionym kolorem :O ;) Teraz już fiolet :D :D :D A ja ciągle w domku z dziećmi :D I też brak czasu... ;)

A i też nie znosi kołderek i kocyków :P Muszę jej nakładać dodatkowe spodenki jak jest zimno, bo nawet jak zaśnie to zaraz się rozkopie ;)

hehe o widzę,że fiolet i róż poprostu rządzi :D u nas identycznie ! a z tymi lalkami podobnie od niedawna ,ale zalapala bakcyla .. i bawi sie tak smiesznie mowiac za nie , aranzujac jakies sytuacje :D tak... do przedszkola tak na 3 dni bardzo fajnie ! - bez spinki codziennej , pośpiechu rannego , zrywania rano z łózka ! brr... :o akurat wystarczy, mi tylko szkoda naszych dzieciaków , że bezsensu maja skracane dziecinstwo , skoro i tak nie mozna w 0-ówkach uczyc dzieci...taka lekka paranoja...maja czas na nauke - cale zycie ... moja panna równy metr , drobnica filigranowa...w szkolnym mundurku... Sylwia ...jak ten czas szybko płynie .....znamy sie od 6 lat! 🌻

No czas płynie trochę za szybko...ale znamy się chyba ok. 5 lat, przynajmniej tak mi się wydaje ;) Chyba jednak nikt z naszych dziewczyn tu nie zagląda, tylko my dwie się odezwałyśmy ;) A majówki i lipcówki piszą jeszcze na kaffe?

Gość ja też mam dziecko z 2006r
nie czytałam Was wcześniej, jak byłam w ciąży bo nie miałam internetu. mam córkę. chodzi do przedszkola, od września własnie do zerówki, bo jako 6 latka do szkoły... a Wy macie więcej dzieci czy tylko po tym jednym z 2006? planujecie kolejne czy zostajecie przy jednym?

Hej kochane 😘 Jej jak fajnie jest znowu Was "zobaczyc". Często podczytuję kafe właśnie z sentymentu ale rzadko piszę. Ale byłam w szoku jak zobaczyłam ten temat i Was piszące w nim:) Może uda się zacząc wszystko od nowa.... U nas wszystko OK. Dawid chodzi do przedszkola od poniedziałku do piątku na 8 godzin. Na początku było ciężko, nie chciał chodzic ale już jest dobrze. Jest wesoły , dużo mówi;) ja też mam dziecko z 2006r > witaj:) ja mam jedno dziecko. Napisz więcej o sobie, swojej córeczce.

witajcie, ja też mam synka urodzonego 16.06.2006 r. ale nie pisałam wtedy z Wami bo nawet nie wiedziałam, że jest takie forum ..hehehe :) Mój mały też chodzi do przedszkola już teraz 3 rok. Poszedł jak miał 2 latka.

Koraliczku aż mi z buzi uśmiech nie schodzi jak Ciebie tu zobaczyłam :D :D :D Może jeszcze któraś zajrzy??? No to Dawidek dzielny jest skoro zostaje na 8 godzin!!! Moją zostawiam tylko na 3... ;) A Ty pracujesz?

Chyba moge dołączyć? Też nie pisałam wcześniej (tzn jak byłam w ciąży) bo nie miałam internetu. Teraz często zaglądam :-) Mam córkę urodzoną 12.02.2006r. Klaudia zaczęła chodzić do przedszkola jak miała 2,5 roku. Chodzi do przedszkola na 7-8 godzin, obecnie ma ferie świąteczne w domu :-)

Ooooo coraz więcej nas:) Sylwuś> ja też się bardzo cieszę , że znowu się spotykamy :D Pracuję tak jak pracowałam na 3 zmiany. Dawid teraz chętnie chodzi do przedszkola ale było różnie . Bywało, że chodziłam po niego po 4 godz. bo nie chciał na dłużej zostawac. zieloneszkiełko> gratuluje drugiego synka:) Maggda78> pewnie , że możesz dołączyc. Dawidowi nie robiłam przerwy świątecznej bo zostawiłam go w domu w poniedziałek to chodził i marudził, że się nudzi, że chce do kolegów.

Kornelia tez nie ma przerwy świątecznej, ale w ppniedziałek była jedyną dziewczynka w przedszkolu :( Oprócz niej było 11 chłopców. Wczoraj juz lepiej :) Magda witam :)

He he była jedną dziewczynką to faktycznie nie bardzo miała się z kim bawic. Mój Dawid zawsze mówi, że z dziewczynami się nie bawią... ale to ten wiek gdzie chłopcy sobie a dziewczynki sobie .

Moje dzieci mają przerwę :) Choć Karolinka już dopytuje się kiedy do przedszkola ;) Jednak chora jest więc i tak w domku by siedziała ;) A z chłopcami też się bawi...może dlatego,ze ma starszych braci ;) Choć więcej oczywiście z dziewczynkami :) Hi hi właśnie spojrzałam na datę Dawidka...Zapomniałam już,że trzy szósteczki ma :D :D :D

Na szczęście była jej ukochana pani Ania, która zajmowała się nią. Koralik a Dawidek jest jedynakiem? Jesli dobrze pamiętam to miała byc Laurka :)

Cześć Sylwia :) Ja zaglądam na to forum z sentymentu. Ale nie tylko ... Na inne nie mogę wchodzić będąc w pracy bo są poblokowane ;)

Jaguś ja mało kiedy już tu zaglądałam...jeden taki temat o planowaniu płci czasami podglądałam...tak z sentymentu, bo od tego się zaczęła moja przygoda z kafeterią :) No i akurat zainteresował mnie ten... ;)