Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Komu powróżyć

Polecane posty

Gość 555***
Bea 20.08.1972 co z moją aktualną pracą? czy nadchodzące zmiany będą korzystne dla mnie jak kształtuje się sfera uczuć u mnie?

Gość ania 10.06.85
a czy znam już tą osobę która będzie moją przyjaciółką?? i w czym mi pomoże?? i czy widac moze 2 dziecko w najbliższej przyszłosci?? dziękuję serdecznie:)

zosia samosia1983 ola 08/08/1983 , grzegorz 24/02/1983 czy bedziemy razem ,mimo tak wielkich przeszkód,czy uda nam się znależć jakąś droge?czy walczyc o tę miłość?? 1. Masz magiczne zdolności, już je powoli odkrywasz więc już niedługo sama będziesz umiała wróżyć. 2. On bardzo Ciebie pragnie, nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo, on Ci pomoże, ty go ciężko rozczarujesz ale Ci wybaczy. Będziecie razem :)

Gość innyyy
krzysiek 10.01.1970, czy moja żona mnie zdradza?

Gość nieska12345
A ja się nie dowiem? :(

Gość adressowa
Czy widać w kartach jak na imię będzie miał mój przyszły mąż? Czy widać też dokładnie kiedy go spotkam? Iwona 27/03/65

Gość boni_ta
Agnieszka 19.06.85 ile jeszcze będę w samotności, kiedy i gdzie spotkam miłość? czy będę szczęśliwie zakochana?

Aleksandra 04.05.1989 Jak wygląda moje życie uczuciowe? Czy po moich studiach znajdę wymarzoną pracę? Dziękuję z góry.

555*** Bea 20.08.1972 co z moją aktualną pracą? czy nadchodzące zmiany będą korzystne dla mnie jak kształtuje się sfera uczuć u mnie? 1. Będą bardzo korzystne, chociaż ty i tak będziesz uważała że wszystko zmienia się na gorszę. Jednak w końcu przejrzysz na oczy. Praca będzie co najmniej do 2015 roku :) 2. Będzie bardzo dużo zmian, ujawni się długo skrywane uczucie, w Kielcach znajdziesz kogoś kogo od lat szukałaś.

Gość nauczycielka38
nauczycielko... wróżeczko, opusciłaś kilka osób.....:(

Gość powiedz mi....
Wróżko a ja? 10:24 powiedz mi.... co czeka moją rodzinę? Ela 25.11.1973

Czy to że urodziłam się 13 w piątek może mi źle wróżyć na przyszłość? :D Jak na razie to mój szczęśliwy dzień ale jak ludzie się o tym dowiadują mają kwaśne miny :P

Gość kleopartaaa
czy w 2011 roku poznam milosc swojego zycia? Marta 7.9.89

Gość nieska12345
Dziekuję. A czy to będą może bliźniaki? i kiedy tak mniej więcej?

nauczycielka38 Czy w 2011 wyjdę za mąż. Pozdrawiam Jeszcze nie ale bądź cierpliwa, w 2013 roku w maju jest ślub i to będzie bardzo szczęśliwe małżeństwo

Gość patrycja od malego
ja sie chyba nie dowiem:(

Gość jukara
a ja ;-(( Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Gość nauczycielka38
dziękuję za energię.....

Gość hakuna matata11
wróżko zatem z wyjazdem za granicę karty nie znają odpowiedzi, czy w 2012 wyjdę za mąż, Agata 11.09.1983

nieska12345 Nie bliźniaczki, ale najpierw za okołom półtorej roku jedna, a w 2015 roku gdy twoja wróżba się kończy będziesz w 4 miesiącu ciąży.

Gość ja poprosze tez
wrozko pominelas mnie :( bylam na pierwszej stronie i czekam tutaj taka zniecierpliwiona :) moje pytania Ania 27.marzec.1984 kiedy wyjde za maz i za kogo?czy otworze wlasny biznes?z gory dziekuje jesli na nie nie ma odp to bardzo poprosze o inne.Czy wyjde za tego chlopaka Tomek 18.03.1983 i czy czeka mnie jeszcze cos z tym Pawel22.02.1983????dziekuje

Gość 555***
omg, nie dziękuję, ale 🌼 dla Ciebie masz rację, już mi tak wywróżono ale nie tak dokładnie jak Ty! podaj proszę priva na BUM_S@interia.pl

tylko droga do tej miłości, do tego by być razem jest bardzo bardzo trudna.w jaki sposób mam się dowiedzieć czy dobry kierunek obrałam?w grę wchodzi niestety krzywda innych ludzi, czy miłość aż tak wielkich poświęceń wymaga?nie wiem co robić...

Gość hakunamamatataaa
Wróżko ponawiam pytanie :) Co z nami? Anna 06/05/1984 i Piotr 04/07/1978 Dziękuję z góry

hakuna matata11 wróżko zatem z wyjazdem za granicę karty nie znają odpowiedzi, czy w 2012 wyjdę za mąż, Agata 11.09.1983 Kraj z którym twoja przyszłość jest bardzo powiązana to Holandia, nie w 2012 na pewno nie wyjdziesz za mąż

Gość q21wa
Katarzyna 30.05.1975r interesuje mnie zdrowie moje i najbliższych,oraz finanse.