Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Komu powróżyć

Polecane posty

Gość jajakoja
to może przypomnę pytanie ... monika 1976.05.09 czy interes, który teraz zaczęłam wyjdzie? przyniesie kasę? drugie - czy będę wierna mężowi?

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaa
JA SIĘ PRZYPOMNĘ BO BYŁAM NA 1 STRONIE :) 10:13 [zgłoś do usunięcia] Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ania 20.01.1984 Co będzie się działo w pracy w 2011 roku?? Co się będzie działo w swerze uczuć ( miłości)?? Dziękuje z góry

Gość adressowa44
Barbara 3.06.52 Kiedy skończy się moja samotność? Czy spotkam i poznam kogoś? Co mnie czeka w pracy? Czy wyjdę jeszcze za mąż? Jak potocza się losy firmy gdzie jestem wspólniczką? Czy kocha mnie były mąż Jurek58lat?

mio-mio 16.11.82 Katarzyna Co z miłością u mnie i z biznesem PPPRROOOSSZZZZEEEE Miłość będzie bardzo smutna i nieszczęśliwa, on od Cibie odejdzie, ty stracisz zaufanie do mężczyzn i dopiero po roku je odzyskasz. Wiem że zaręczysz się z kimś innym, ale wróżba kończy się za wcześnie żebym mogła stwierdzić czy będzie ślub. Biznes ułoży się pomyślnie, będą tylko dwa złe momenty najgorszy w grudniu 2013 roku, ale ogólnie wyjdziesz na plus

Gość jukara
Nie wiem jak to robisz, ale chyba znasz się na rzeczy! Jeśli możesz to tylko dodaj czy widzisz przy mnie dzieci ( a jeśli tak to kiedy)? Justyna 27.5.1979

Gość ja poprosze tez
ja tez wozko jeszcze czekam odnosnie tego rozwodu bo chyba mam tutaj nagorsza wrozbe ze wszystkich(tzn nie z Twojej winy) tylko tak ogolnie.I jak ja teraz mam slub planowac wiedzac ze sie rozstaniemy i tak i tak????;( Czy to mozna jakos ominac tzn czy to moje przeznaczenie i dlaczego mamy sie rozwiesc i czy moge temu zaradzic????bo wychodzi ze nic mi sie nie uda,ani biznes ani malzenstwo :( A jest cos co bedzie dobre dla mnie???i co sie stanie ejsli ja teraz odejde??? przepraszam za tyle pytan ale mam taki metlik w glowie ze szok.Jak odpowiesz to juz o nic wiecej nie bede sie dopytywac.Pozdrawiam

Gość nenonówekaa
Iwona 27.03.65 Czy widać gdzie poznam swojego przyszłego mężą? Jak będzie miał na imię? Czy zmienię adres zamieszkania? Ew. kiedy?

jajakoja to może przypomnę pytanie ... monika 1976.05.09 czy interes, który teraz zaczęłam wyjdzie? przyniesie kasę? drugie - czy będę wierna mężowi? 1. Mierne zarobki, ale zawsze coś z tego wyjdzie, gdy stracisz nadzieję i już będziesz chciała zrezygnować wtedy nastąpi cudowny skok do góry :) 2. Tak ale on ci nie do końca będzie wierny

Gość mio-mio
Czyli mąż do mnie nie wróci już nigdy? A mogłabym coś zrobić aby to naprawić?

Gość klucyna
kiedy wyjdę za mąż?

Ciągle jestem pomjiana :( proszę powróż Magda, 20.04.1994 Kiedy znajdę miłości? kto to będzie, brunet- blondyn? jakie oczy? i co mnie jeszcze czeka w najbliżeszj przyszłości?

Gość nieszczesliwie zakochana1
ok. dzieki a mozesz mi powiedziec kiedy wyjde za maz no i ogolnie kiedy poznam tego wlasciwego?

Gość Maartaaaa
Marta, 22.06.1979 Czy nawiaze w tym roku kontakt z Tomaszem i na co moge liczyc z jego strony Z gory dzieki;-)

Gość madzia:D
Magdalena, 28.12.1989 co mnie czeka dobrego w Nowym Roku?

Gość miss grey
chyba dzis nie bedzie mi dane uslyszec co mnie czeka... na moje pytanie z pierwszej strony nie ma odpowiedzi:|

Sexy_ Ciągle jestem pomjiana proszę powróż Magda, 20.04.1994 Kiedy znajdę miłości? kto to będzie, brunet- blondyn? jakie oczy? i co mnie jeszcze czeka w najbliżeszj przyszłości? 23 maja roku 2012, brunet, 183 cm wzrostu, szafirowe oczy, bardzo miły nie będzie stosował przemocy i będzie cię szczerze kochał

Gość hakunamamatataa
Wróżko w wolnej chwili proszę: Co ze związkiem: Katarzyna 10/08/1978 i Piotr 04/07/1978

Gość andziaandzia
kiedy znajdę pracę? juz od roku szukam, czy bede z niej zadowolona? czy ułozy mi sie z partnerem 1982.09.22? ja aneta 1981.02.27

Gość olusiek 08.08.1983
pokochałam żonatego mężczyzne, czy będziemy razem, czy odejdzie od żony?

Gość aaash
Asia 08.11.82 i Andrzej 16.06.84 Czy wyjdę za niego za mąż i czy będzie to ten jedyny do końca życia?

Gość Agnes109
Czy czekają mnie zmiany w życiu?

Gość q21wa
trzeci raz proszę o wróżbę Katarzyna 30.05.1975r. Pytanie o zdrowie, finanse i uczucia na rok 2011? Bardzo proszę wrózko

miss grey agnieszka 14.07.1979r. przemysław 24.09.1980r. - jest szansa, że kiedyś będziemy razem...?? on ciebie kocha, ale ma jakieś negatywne zdanie o Tobie, to będzie negatywnie wpływało na wasze stosunki. jak wyjdzie na jaw że się pomylił ty będziesz bardzo wściekła i będziesz miała go dość. Ale rozwodu nie będzie

Gość Agnes109
Agnieszka 15.01.1983.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
26.04.89 czy bede szczesliwa i bogata?

Wrozko ponawiam swoje pytanie od strony 3 po raz 4 :P Aleksandra 04.05.1989 co mnie czeka w przyszlosci?