Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Komu powróżyć

Polecane posty

Gość powiedz mi....
Wróżko, dlaczego wciąż mnie omijasz? Odpowiedz proszę. 10:53 powiedz mi.... Wróżko a ja? 10:24 powiedz mi.... co czeka moją rodzinę? Ela 25.11.1973

Gość mio-mio
16.11.82 Katarzyna Czy rozwód dojdzie do skutku, czy z nowym mi sie ułoży czy wyjadę i czy uda sie mój biznes...

hakunamamatataaa Wróżko ponawiam pytanie Co z nami? Anna 06/05/1984 i Piotr 04/07/1978 Dziękuję z góry 2013 rok wtedy będzie ślub :)

Gość patrycja od malego
wrozko dlaczego mnie pomijasz?

Gość ja to tylko ja....
a ja????????????// Julia 12.08.1983 kiedy bede miala dziecko i z kim??

Gość incredibles
czy zacznie sie cos dziac w moim zyciu? cokolwiek? bo narazie siedze w domu z rodzicami, nie pracuje, nie mam chlopaka, kolezanek nic

Gość incredibles
czy zacznie sie cos dziac w moim zyciu? cokolwiek? bo narazie siedze w domu z rodzicami, nie pracuje, nie mam chlopaka, kolezanek nic 23.01.85

Gość hakuna matata11
ciesze się ze mi odpisałas jak nie 2012 to jaki przedział pokazują karty? widziałam wcześniej ze wskazywałaś konkretny termin

ja poprosze tez wrozko pominelas mnie bylam na pierwszej stronie i czekam tutaj taka zniecierpliwiona moje pytania Ania 27.marzec.1984 kiedy wyjde za maz i za kogo?czy otworze wlasny biznes?z gory dziekuje jesli na nie nie ma odp to bardzo poprosze o inne.Czy wyjde za tego chlopaka Tomek 18.03.1983 i czy czeka mnie jeszcze cos z tym Pawel22.02.1983????dziekuje 1. Biznes własny otworzysz, ale nic z tego nie wyjdzie.. 2. Wyjdziesz za Tomka w 2012 lub 2013 roku, ale niestety w ciągu 2 lat nastąpi rozwód, jednak w 2017 znowu wyjdziesz za mąż, z Tomkiem będziesz miała córkę, z tym drugim syna twoja wróżba kończy się w Wigilię 2019 roku

Gość hakunamamatataaa
Dziękuję wróżko :) proszę o jeszcze jedną wróżbę jak się nam ułoży? Anna 06/05/1984 a Tomasz 09/11/1979? Dziękuję z góry :)

Gość klaop
Wróżko ja też czekam na odpowiedz :(

Patrycja do malego 6 kwiecien1981 czy dijde co celu ze swoim zalozeniem i czy to przyniesie mi spelnienie i przeprowadzke tak, w roku 2011 w czerwcu tuz po rozpoczęciu wakacji ;) ale czy do końca poczujesz się spełniona to niestety nie

Gość ja to tylko ja....
ja tez czekam :)

Gość taa to interesujące
ciekawe wrózko skąd ty widzisz imiona, nazwy i te dokładne szczegóły np.szmaragdowy pierscionek?to też widac w kartach?:P

Dziękuję wróżko proszę o jeszcze jedną wróżbę jak się nam ułoży? Anna 06/05/1984 a Tomasz 09/11/1979? Dziękuję z góry z tego nic dobrego nie wyjdzie,teraz niby jest dobrze, ale ranicie się nawzajem wasz kontakt stanie się bardzo trudny

Gość jajakoja
ja też czekam :-)

Gość ania 10.06.85
wrozka 127 ania 10.06.85 co mnie czeka w przyszłym roku chodzi o uczucia i finanse?? 1. Uczucia w przyszłym roku żadnych poważnych zmian, ale będziesz rozwijała jedną znajomość, zyskasz oddaną przyjaciółkę, która bardzo Ci pomoże 2.. Finanse pierwsze pół roku wyjątkowo udane, wzrost bogactwa. Jednak drugie pół roku od czerwca do listopada to ciężka sytuacja, która poprawi się dopiero w grudniu a czy znam już osobę która bedzie tą przyjaciółką?? i czy widzisz w najbliższym czasie 2 dziecko??

Gość mio-mio
Ja też poproszę, to bardzo ważne, wiem że dla innych również, ale jeżeli sie da to poproszę...

Gość hakunamamatataaa
Dziękuję wróżko za energię :) pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Gość powiedz mi....
jednak widzę, że mi nie odpowiesz... 11:02 powiedz mi.... Wróżko, dlaczego wciąż mnie omijasz? Odpowiedz proszę. 10:53 powiedz mi.... Wróżko a ja? 10:24 powiedz mi.... co czeka moją rodzinę? Ela 25.11.1973

Magda, 20.04.1994 Kiedy znajdę miłości? kto to będzie, brunet- blondyn? jakie oczy? ;) i co mnie jeszcze czeka w najbliżeszj przyszłości?

jukara Spróbuje jeszcze raz. Justyna 27.05.1979 Krzysztof 02.02.1975 Co nas czeka w 2011 (dzieci)? Niestety bardzo mi przykro ale dzieci do 2013 nie widzę, z nim jest jakiś kłopot

Gość aneta1985
aneta 01.02.1985 czy dane jest mi wyjśc za mąż....jesi tak to kiedy i za kogo??

Gość ja poprosze tez
o mamo to niezle mnie czeka ;( a jesli juz takie tragedie mnie czekaja to spytam jeszcze bo musze wiedziec z kogo winy bedzie rozwod?????czy Tomek mnie zostawi????bo jestesmy juz 8lat i jakos mi sie to w glowie nie miesci ze mozemy byc osobno i to jeszcze majac dziecko.Teraz to sie zastanowie czy ja wogole powinnam brac z nim slub bo tak planowalismy za rok ale jesli to ma tak wygladac to moze lepiej sie rozstac juz teraz :(

Gość patrycja od malego
dziekuje bardzo z odpowiedz.Prosze powiez mi czy widzisz jakies dziecko przy mnie?

Gość nieszczesliwie zakochana1
poznalam starszego faceta o ok.15 lat. czy cos z tego bedzie? Kasia 6.X.87r.

Gość ja to tylko ja....
czemui mnie omijasz???? :( Julia 12.08.1983 kiedy bede miala dziecko i z kim??