Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Komu powróżyć

Polecane posty

Jestem wróżką, proszę zadawać śmiało pytania. jeśli na któreś nie odpowiem to oznacza że karty nie znają odpowiedzi. usługa gratis :)

Gość zołza_zołza
Grażyna 31/10/1956, Krzysztof 10/06/1954 Czy będziemy razem, razem zamieszkamy ? Jakie sa jego uczucia w stosunku do mnie ?

Gość A j a
Ja poproszę. Co z moim życiem uczuciowym? w najbliżeszej przyzłości. Agnieszka 14.08.77 Jestem sama

aha i jeśli ktoś mnie oszukuje nie będę wiedziała o tym, bo niestety jasnowidzem już nie jestem. Wróżka nigdy nie wie czy ktoś mówi prawdę czy nie, mam nadzieję że kłamać co do płci, wieku lub daty urodzenia nie będziecie. Pamiętajcie jedno kłamstwo i wróżba się nie liczy

Gość marlena 12345
Marlena 3.07.1979, Paweł 27.04.1975 co z nami bedzie

Gość piwonna
Iwona 27.03.65 Kiedy skończy się moja samotność? Może widac kto to będzie (o ile kogoś pozna)?

ja tez poprosze magda 01 05 1975 co mnie czeka wpracy czy cos sie zmieni na lepsze lub zmienie prace i kiedy? co mnie czeka w życiu uczuciowym i rodzinnym czy będe miała drugie dziecko i jakiej płci

Gość jaroslawskii
Jarosław 20.07.82 Kiedy znajdę dobrą pracę? Kiedy poprawią się moje finanse? Czy widać kiedy skończy się moja samotność?

Gość jerzyczekkkk
Jerzy 7.08.52 Czy będę razem z Iwoną45? Czy ona mnie kocha?

zołza_zołza Grażyna 31/10/1956, Krzysztof 10/06/1954 Czy będziemy razem, razem zamieszkamy ? Jakie sa jego uczucia w stosunku do mnie ? Moja droga zamieszkacie razem w przeciągu najbliższych 7 miesięcy. Co do jego uczuć jest bardzo niestały emocjonalnie co do miłości, w związku mogą się pojawić zgrzyty, ale wam się uda :)

Gość robercikkk
Robert 30.03.63 Czy w tym roku otrzymam mieszkanie? Czy będę długo z Krystyną60?

Gość ania 10.06.85
co mnie czeka w przyszłym roku chodzi o uczucia i finanse??

A j a Ja poproszę. Co z moim życiem uczuciowym? w najbliżeszej przyzłości. Agnieszka 14.08.77 Jestem sama Agnieszko przez długi okres czasu będziesz samotna, ale w roku 2014 w czasie wycieczki zagranicznej poznasz mężczyznę swojego życia, weźmiesz z nim ślub na jesień 2018 roku.

Gość pewnien typ
na stos z nią za szerzenie głupoty

marlena 12345 Marlena 3.07.1979, Paweł 27.04.1975 co z nami bedzie Wszystko się ułoży, on już za niedługo ( 9 miesięcy) Ci się oświadczy. Ale w maju pojawia się zgrzyty w związku, lecz nie martw sie wszystko będzie dobrze :)

Iwona 27.03.65 Kiedy skończy się moja samotność? Może widac kto to będzie (o ile kogoś pozna)? Spotkasz znajomego ze szkoły i za niego wyjdziesz za mąż, odżyją dawne uczucia . Widzę to w przeciągu 4 lat zostaniesz mężatką

Gość dk2343
kiedy będę uprawiał seks z kobietą , Paweł: 03.11.1986r

Gość mimi235890
anna 21.08.89 krzysztof 24.05.77 kiedy mi się oświadczy?

Gość kiki78
kamila 12.01.1978, michał 09.06.1974 czy nasz związek przetrwa czy mąż z rodzina moja sie pogodzi i kiedy

Gość miss grey
agnieszka 14.07.1979r. przemysław 24.09.1980r. - jest szansa, że kiedyś będziemy razem...??

Gość piwonickaa
Kiedy znajdę dobrą prace? Czy mam szanse na poprawę swoich finansów? Iwona 27.03.65

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ania 20.01.1984 Co będzie się działo w pracy w 2011 roku?? Co się będzie działo w swerze uczuć ( miłości)?? Dziękuje z góry

Jarosław 20.07.82 Kiedy znajdę dobrą pracę? Kiedy poprawią się moje finanse ? Czy widać kiedy skończy się moja samotność? 1. Praca będzie ale poza miejscem zamieszkania, okres w którym ja znajdziesz to maj-czerwiec 2011. 2. Co do finansów to dopiero po zatrudnieniu, tak w lipcu poprawią się na plus 3. Taka młoda dziewczyna imieniem Marta, nie jestem pewna ale karty mówią że się znacie, ona zostanie twoją zoną, nie wiem tylko w jakim okresie czasu

Gość ja poprosze tez
Ania 27.marzec.1984 kiedy wyjde za maz i za kogo?czy otworze wlasny biznes?z gory dziekuje

onk3 ja tez poprosze magda 01 05 1975 co mnie czeka wpracy czy cos sie zmieni na lepsze lub zmienie prace i kiedy? co mnie czeka w życiu uczuciowym i rodzinnym czy będe miała drugie dziecko i jakiej płci 1. W pracy żadnych zmian, będzie coraz gorzej. 2. Tak będziesz miała drugie dziecko to będzie syn. 3. Poważnie zawiedzie cię bliska przyjaciółka, to w roku 2012 na wiosnę

Gość patrycja od malego
6 kwiecien1981 czy dijde co celu ze swoim zalozeniem i czy to przyniesie mi spelnienie i przeprowadzke