Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxalaa

czy zaprosic na ślub kuzyna który jexdzi na wózku??

Polecane posty

Gość jeśli jeździ na wózku
już jakiś czas, to na pewno jest z tą sytuacją dość dobrze obyty - wie czego potrzebuje, żeby się sprawnie przemieszczać, wie, czy będzie się dobrze bawił i z całym swoim doświadczeniem i wiedzą może zdecydować, czy przyjmie zaproszenie czy nie.

A myślisz,że z kimś na wózku nie da się potańczyć? Tacy ludzie tez potrafią się świetnie bawić.Po za tym gadasz tak a nie wiesz co ciebie spotka za parę lat.

no pewnie że trzeba go zaprosić. Nie można go izolować. Nie możesz go potraktować gorzej od osób sprawnych.

nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi... ale masz w rodzinie osobę na wózku i wybierasz salę, która nie jest przystosowana dla osób niepełnosprawnych? nie było nigdzie takiej przystosowanej? myślę, że w Twojej sytuacji to pierwsza rzecz na którą zwracałabym uwagę przy wyborze sali

to podobno prowokacja,ale wiem ze sa tacy ktorzy w ten sposob pokazuja jak bardzo wstydza sie chorych czlonkow wlasnej rodziny

Gość nigdy nie zrozumiem co niektor
e mlode mezatki maja we lbach piszac takie tematy.

Gość współczuje villemka
:(

Gość 3,14
Oczyviscie ze masz go zapraosic a dlaczego by nie. Pomysl jak to ty bylabys na jego miejscu.

Gość 87382738
kamillaa..... odradzam, taka osoba bedzie dziwnie wygladac na weselu kiedys jedna kobieta zalozyla tu teemat, ze nie zaproszono jej corki na czyjs slub, mimo ze ja tak. Jej corka tez byla na wozku. Wwydawalo mi sie wtedy, ze ona sobie cos wkrecala, ze wozek nie mogl byc powodem i bo to durne... ale widzac te nieektore opinie zaczynam w to watpic. I coraz bardziej trace wiare w ludzi, jak czytam kafe...

bo wozek to nie powod zeby nie zaprosic!co to za durna wymowka?tamtej kobiety corka miala rozszczep kregoslupa czyli chorowala na to samo co ja.mnie jakos rodzina na takie uroczystosci zaprasza,wiec nie wyidze powodu zeby autorka miala tego nie zrobic.wystarczy tylko odrobina dobrej woli.

Gość ghhdfhgdf
co to w ogóle za pytanie?? Zapraszasz kuzyna czy jego wózek??!! Durne myślenie!!

masz racje.ta osoba napisala ze ,,sala jest nieprzystosowana,,to co?az taka mala ta sala buhahaha!smiechu warte!

Gość swietnie bawiaca sie na wozku
Wenus a jakie to miasto moze mnie widzials w tym klubie? hahaha. Ja btam jestem na wozku ale nie stronie od imprez dyskotek czy karaoke jak tylko mam mozliwosc to wybywam ze znajomymi i bawie sie swietnie a w parze tancze tez dobrze pod warunkiem ze partner ma pewne ruchy i pewnie obraca wozek wtedy smigam po parkiecie jak szaolona :D

Do wszystkich dupków, którzy mówią: Nie zapraszaj! Na swoje wesela nie zapraszajcie także łysych, grubych, niskich, zezowatych, no i oczywiście niegustownie ubranych. Zepsują wam nastrój i źle wyjdą na pamiątkowych zdjęciach. Dziękuję za uwagę.

Gość piaaa
Ja mam chłopaka na wózku i chodzimy razem na wesela i nie widze problemu. To ze nie ma dziewczyny to nie znaczy ze kolezanki nie moze zabrac. A proponuje zobaczyc filmy z tańca na wózkach :)

Gość gość
Wypadalo by, niech chlopak popije poje chociarz a moze jaka wypita laska loda przy okazji zrobi:-)