Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Kiedy do ginekologa?:)

Polecane posty

mam pytanie jak podejrzewałyście że jesteście w ciąży bo okres się spóźniał czy inne tam miałyście przyczyny to kiedy poszłyście pierwszy raz do ginekologa?:)

Ja myślę,że nawcześniej w 5tc,przynajmniej u mnie już było widać ciążę.Ale często dziewczyny chodzą np.w 7tc!

Gość ja zrobilam test i naszczescie
wyszedl negatywny :P

Gość ocet
zrobilam test a 2 tygodnie pozniej byla u ginekologa.robilas test ??

tak poza moim pytaniem taka kobitka jest w ciaży podobno w czwartym miesiącu jest szczupła ale nie jakoś super i nic po niej jakoś nie widać czy jest to możliwe że w 4 mc nic nie widać?

Gość mhv,mhjv
16 lat, nie miałam okresu, później poszłam jak miałam 18, z koleżankami poszłyśmy ot tak o - każda osobno do gabinetu oczywiście

Gość ja zrobilam test
wyszedł negatywny, kilka dni odczekałam, a że wszystko wskazywało mi na ciążę to zrobiłam badanie krwi. Potwierdziło ciążę. W 8 tygodniu poszłam do ginekologa i widać już było serduszko.

ja poszłam 3 dni po terminie @, dwa tygodnie później widziałam już serduszko, czyli najlepiej odczekać 2 tygodnie jak nic niepokojącego się nie dzieje. Co do brzucha, ja jestem w połowie 17tyg ciąży i mam spory brzuszek, każdy go zauważa, ale jak ostatnio byłam u ginekologa, była w poczekalni dziewczynka w ciąży tydzień dalej ode mnie i w zyciu bym nie powiedziała, że jest w ciąży, także jest to sprawa indywidualna

Gość ...----...
ja poszłam w 5 tygodniu, jak mi się okres spuźniał zrobiłam test i odrazu zapisałam się na wizyta która wypadła tydziań puźniej.

Gość ...----...
widdziałam pęcheżyk ciążowy i taka małą plamkę która była dzidziusiem ;D gdyby mi dokturka nie powiedziała co to to bym pewnie pomyślała że to jakiś cień poprostu. ale zdjęcie tej plamki mam. ;)

Gość ...----...
dopochwowe

ja do mojego lekarza chodziłam już od roku, bo miałam problemy z zajściem w ciążę, a wybrałam go na podstawie opinii na znanylekarz.pl i ważne było dla mnie, żeby był to lekarz pracujący w szpitalu, w którym będę rodzić

ja wybrałam sie sama z siebie nikt mnie nie namawiał ale wybrałam sie za wczesnie w 4ty i nic nie było widać:(

No własnie nie byłam ani razu:)moja starsza siostra jest w ciąży z drugim dzieckiem i w sumie być może dzis urodzi:) ona chodziła do ginekologa mężczyzny i bardzo go chwali więc nie wiem do kogo faktycznie lepiej sie udać w razie czego:)

Gość ...----...
najlepiej udać się do dobrego ginekologa, bez różnicy czy to kobieta czy mężczyna, chyba ze się bardzo krępujesz to idż do kobiety, chociaz ja chodze do kobiety właście a i tak zawsze dziwnie się czuje jak musze przeparadować przez cały gabinet i położyć się do badania.

chyba na pierwszy raz radzę ci iść do kobiety będziesz się mniej krępowała a w którym tygodniu jesteś?

to tak jak ja spóżniała mi się 4dni i zrobiłam test jeden z najlepszych i wyszedł pozytywny i chyba najlepiej dla ciebie bedzie jak zrobisz test szkoda nerwów;)