Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIZAS EHHHH

MÓWI MI, ŻE KOCHA TYLKO W ŁÓŻKU

Polecane posty

Gość DZIZAS EHHHH

słuchajcie mam pytanie.. otóż mój mężczynza mówi mi "kocham Cię" tylko w łóżku (podczas seksu).. owszem jest to super, patrzy mi w głęboko w oczy, chwila jest niezwykle intymna, ale.... ja bym chciała żeby czasem w zwykłych sytuacjach to mi powiedział.. ja wiem, że to ważne słowa i nie mówi się ich pięćdziesiąt razy dziennie bo tracą smak..ale tylko w łóżku..czuję, że on kocha mnie, ale ostnio zaczęałam fiksować trochę, bo za dużo myslę i obawiam się czy nie chodzi mu tylko o cielesność..dlaczego nie umie tego powiedzieć tak normalnie od tak w zwykłej sytacji? czy to nie dziwne? co myslicie?

Gość gzytgzyt
ee tam 100% normalne tylko to dowodzi tego ze kocha cię ale pieprzyć

Gość j;ovamn;oih ouguyg
wiesz, to bardzo proste u mnie tez pojawił się taki moment, ze tylko podczas seksu mi mowił, że mnie kocha. i zapytałam, czy zauwazył te zmianę. i od tego czasu mowi mi to dużo częściej... czyli wystarczy rozmowa

Gość ...----...
masz racje. za dużo myślisz. następnym razem jak się będziecie kochać zwróć uwagę na swoju uczucia. ja w tym czasie odczuwam je dużo mocniej i dużo więcej jestem w stanie mojemu kochanie powiedzieć. może poprostu na "trzrźwo" jest mu ciężko wyrazić swoje uczucia. są faceci którzy wogóle nie potrafią ich wyrazić słowami.

Gość DZIZAS EHHHH
no fakt jest nieśmiały troche i mówienie takich rzeczy nie przychodzi mu łatwo..zazwyczaj mówi mi inne rzeczy, takie jak to jest jestem najpiękniejsza na świecie i tym podobne, ale też tak troszkę nieśmiało..wiem, że podczas chwili uniesienia łątwiej mówić o emocjach, ja tweż jestem w stanie więcej powiedziec..ale chciałabym usłyszeć te magiczne słowa, tak po prostu

Gość Kochana zakochana:)
A mój mi mówi co wieczór, jak kładziemy się do lóżeczka, wtedy mocno się przytula i mówi Kocham Cię kochanie:), potrafi powiedzieć 3 razy Hehe, na początku mniej to mówił ale teraz widzę że coraz częściej, czuję się kochana:), ale nie tylko słowa się liczą, czyny również...i tu też moje kochanie pokazuje że mnie kocha:). Bardzo to miłe, ponad wszystko go KOCHAM:).