Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

sprzedam ubranka dla dziewczynki od rozmiaru 56-duże 74

Polecane posty

ma do sprzedania sporo ciuszków dla dziewczynki w rozmiarze od 56-duże 74. Ciuszki są super jakości i w super stanie. Nie zniszczone bez dziur i plam, nie wyblaknięte. Wyprane i wyprasowane po 1 dziecku i w domu w którym się nie pali. Jeśli ktoś jest z Warszawy można przyjechać i obejrzeć. Ciuszki są znanych i lubianych firm tj. Mothercare, Early Days, H&M, Baby club, Coolclub, Cherokee itp. Jeśli kogoś nie interesuje temat proszę nie komentować i wpisywać obraźliwych i durnych postów!!! Nie sprzedaję ciuchów z lupexu tylko zakupione w sklepach. Jeśli ktoś jest zainteresowany zdjęciami proszę podawać e-mail lub pisać edyta_zaw@wp.pl.

właśnie wysyłam maila, są tam 3 dokumenty z ubrankami + opisy z ceną w każdym opisie. Cena wysyłki uzależniona od wagi paczki, ale standardowo wynosi 13 zl za paczkę priorytetową

Gość prosze ja tez o maila z
ciuszkami rozmiar 74 plus ceny swalas19892@wp.pl

o rany,co to za badziew? sorry kobieto ale osmieszylas sie tym mailem i zdjeciami:O dziewczyny,ostrzegam.....:O

co Ci w nich nie pasuje? nie rozumiem? są brudne poplamione? a na pewno nie są badziewne!!!! na żywo wyglądają ładniej niż na zdjęciach, poza tym mam spor osób, które kupują ode mnie ubranka i nigdy nie narzekały na stan i jakość ubranek. Może zdjęcia nie są odbajerzone jak na allegro ale to są realne fotki nie poprawiane. Może niech się inni wypowiedzą.

Gość daj fotki na kafe
ocenie obiektywnie

Gość prosze ja tez o maila z
wyslij mi na maila wyzej chetnie zobacze

Gość j bfvhg
Poproszę maila makosa24@o2.pl

Gość mariolka1111
przepraszam Cię autorko za jakiegoś podszywacza! kliknij w jego nick i zauważ że napisał dopiero jeden post a ja 7, co za bezczelność

Gość ja krawiłam
oj karolinko/mariolko na głównym tez tak z nickami kombinujesz...

To moja sprawa co robię z nickami ale jeśli mi się nie podobało coś a w tym wypadku ciuszki to zachowuje to dla siebie, prawda jest taka że odpisałam autorce na maila i nie rozumiem po co podszywacze

karolin_ka ja od Ciebie maila nie dostałam ;-( Wysłałam już zdjęcia. Jeśli jest ktoś chetny to zapraszam, ubranka sa naprawdę ładne.