Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmobilizowana

Kilokramki w dół

Polecane posty

Miło Cię widzieć na forum.Szkoda ale nie mam gg ,mogę na emeil.Zerknij na nk wpisz Jolanta Dz.POZDRAWIAM

Miło Cię widzieć na forum.Szkoda ale nie mam gg ,mogę na emeil.Zerknij na nk wpisz Jolanta Dz.POZDRAWIAM

U mnie dietowo byle jak ,potrzebuję wsparcia.Tu coś słodkiego,tam lody,dobry obiad i dupa z diety.Cholera a tak fajnie mi szło.Jak tak dalej pójdzie to nie najlepiej będę wyglądać na komunię u syna.Najlepiej mi się Biniu z Tobą pisało,byłam chwilowo na innym topiku ,ale tam pustki.Obiecaj że będziesz tu zaglądać .Pa

Witam.Binia nie mogę wysłać do Ciebie emeil wyskakuje mi że Twoje konto jest zablokowane administacyjnie lub nieaktywne.Wczorajszy dzień dietowo ok myśle że dziś też dam radę.

Dzień zaliczony.A jak tobie Biniu minął dzień ?

hej!! czyżbym jakiegoś byka strzeliła w adresie? zaraz sprawdze... u mnie dietowo niedobrze...nie bede owijac w bawełne.. w srode ide do dietetyczki...mam nadzeije,że ona mnie naprostuje tzn. pomoze zmienić mój stosunek do jedzenia... przed wizytą jest zalecenie,żeby spisywac w wyznaczone 3 dni co sie je i pije przez cały dzein..wczoraj spisywalam, jutro i w poniedzialek będę.. zaraz sprwdze jeszcze raz ten adres i Ci przesle.. Ciesze się,że Tobie dobrze idzie :)

Witam.Jakoś się staram jeść dietetycznie.U nas pogoda beznadziejna.Pozdrawiam.

Witam.Jakoś się staram jeść dietetycznie.U nas pogoda beznadziejna.Pozdrawiam.

hej! u mnie z pogoda nie najgorzej..mogloby by tak zostac, bo nie pada i nie jesr goraco.. w niedziele byl deszcz i zimno, a chcialam isc z dziecmi na festyn - przy tej pogodzie sie nie zdecydowalm.. a Ty wybralas sie z chlopca mi na planowana wycieczke? fajnie ze dietkowo dobrze u ciebie..trzymaj tak dalej!!! ja juz jutro do dietetyczki.. :)

Czekam na Twoje spawozdanie z wizyty u dietetyka.Planuje wyjazd nad morze jutro jeśli tylko dopisze pogoda.Mały już chodzi do przedzkola (od września do zerówki),więc mam trochę luzu.

Trzymam kciuki za wizytę u dietetyka.POZDROWIONKA

dzieki Jdzi!! Ide do dietetyczki "dopiero" po poludniu.. i ciesze sie i boje sie.. ;) Milego dnia!! a ciekawe co u zalozycielki tego watku i innych dziewczyn.. hmmm...

Biniu pisz jak tam po wizycie umieram z ciekawości.Ja przedwczoraj na wyjeździe przyznaję się trochę pogrzeszyłam,ale już wróciłam na właściwe tory.Kurczę już się zbliża koniec urlopu .Buziaki.

Hej no i koniec dobrego jutro do pracy.Co tam u innych dietowiczek? Zmobilizowana gdzie się podziałaś?

witam!! Jidzi..tak na szybkiego.. DIetka jest super!! Porcje spore.. jedzenie co 3 godziny..to wiedzialysmy.. ale teraz pilnuje tych godzin jeszcze nie wdrozylam rowerka stacjonarnego moze dzis??? bo MUSZĘĘĘĘĘ!! A jak Tobie idzie?

U mnie ok jakoś daję radę.Nie mogę narazię się zwarzyć bo jestem przed @ .Mój młodszy synek miał iść w tym roku do zerówki a dziś dzwoniła do mnie dyrektor ze szkoły żeby go zapisać do 1 klasy .Zapisałam będę więc miała chłopców rok po roku.Jak byś mogła podaj przykładowy jadłospis.

Jidzi.. na sniadanie np. dzis zjadlam 2 kawalki chleba ciemnego z maslem i szynką drobiowa serek piątnica lekki 3% z 5 rzodkiewkami kiwi 50g truskawek z łyzka jogurtu nat. kawka z mleczkiem 2% II śniadanie juz przygotowane na 10.00 ;) 1 kawalek chleba z maslem i szynka jajko sałatka z pomidora ogórka rzodkiewek kapusta pek. - wyszła spora salaterka małe jabłko obiad i reszte napisze ci potem

Idzi napisze Ci obiad przykladowy z dzis: omlet (z 3 jaj i czubatej łyzka mąki 550) z pieczarkami i zielonym groszkiem kromka chleba graham 4 mandarynki można sie tym najeść po gulkę ;) Ja mam tez taką książeczkę z tabelami kalorycznymi od dietetyczki i mogę sobie zamieniać rózne rzeczy i np. ja omlet robie z 2 jaj z groszkiem i pieczarkami, wtedy nie jem chleba.. ale za to robie sobie truskawki (zamiast tych mandarynek) z jogurtem nat. jest troche zabawy ;) liczenia, ważenia... ale potrawy są proste kurcze..mam tylko nadzieję,że schudne na tej dietce ;) w piątek dopiero będzie tydzien tej dietki

Binia co tam u Ciebie .U mnie ok na minusie 1,3.A jak Tobie idzie dietkowanie widzę że jesteś pełna optymizmu. Pozdrawiam

hej! jutro sie zwaze..zobacze co i jak.. kurcze..tylko miałam gosci w tym tyg..a nie chcialam sie zdradzic,że jestm na diecie.. poza tym ze 2 razy na miescie jadłam..staralam sie dietetycznie..no ale.. dlatego od zeszlej soboty wcale może nie być tak kolorowo.. wizyte u dietetyczki mam 31go dopiero..dobrze by bylo zgubic do tej pory ze 2kg ;) TOBIE GRATULUJE spadku ..dobrze CI idzie!!! robisz jakies Cwiczenia?? Ja zaczynam na dobre od jutra..obiecuje codzien po pół godzinki rowerka.. POZDRAWIAM!!

od zeszłej soboty 1,3 kg mniej.. mogło byc lepiej.. dzis zaspalam na rowerek..bo chcialam rano nim rodzinka sie obudzi ale mysle,ze nadrobie wieczorem na prawde chce codzien po pół godzinki chociaz jezdzic pozdrawiam!!

Hej Idzi! co u ciebie> odchudzasz sie jeszcze? ja próbuje... ;) w ciągu m-ca stracilam 6 kg.. w tym m-cu tez bym tak chciala :) ale nie wiem,czy sie uda :) pozdrawiam!