Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmobilizowana

Kilokramki w dół

Polecane posty

Oj widze że u nas jakiś ruch się zaczął.Zmobilizowana a ten Twój siedmiolatek to zerówkowicz czy pierwszoklasista.

Biniu, zważę jutro, ale tez nie wiem, czy będzie mniej, ostatnio jakoś ważyłam się w czwartek, zobaczymy. Jdzi, mam dwóch pierwszoklasistów, jeden w podstawowej, a drugi w gimnazjum.

Ja też mam pierwszoklasiste szkoły podstawowej.Miłej nocki.A od jutra do dzieła.

Witajcie dziewczyny, ja swoje ważenie przenoszę na czwartek, dziś jest 0,5 kg mniej, nie będę tego na razie odliczać, mam nadzieję, że nie przytyję. Zobaczymy. Pozdrawiam.

Zapraszam na kawkę.Ja dziś jakoś wytrwałam na kefirkach ,czeka mnie jeszcze jeden. Kusiło mnie żeby na obiad zjeść rosołek,ale się przemogłam i wypiłam kefir.A Wam jak idzie dietkowanie?

Jdzi--tez kiedys bylam na tej 10dniowej.. juz nie pamietam ile,ale co tam zeszło, ale i potem troche powrócilo.. teraz jakoś nie mam weny na tą dietkę ;) mysle tylko nad weekendowa dr.Bernadyna..trwa w umie 2 dni..prawie na samych płynach..ale to tylko 2 dni :) zobacze jeszcze,,

przez te dwa dni,w ktróe mniej jem od razu lepiej sie czuje... na wadze to samo co wczoraj ;)

Kolejny dzień z głowy.Chciałam dziś kupić serum liftingujące z eveline ale go nie było w rosmanie .Kupiłam serum modelujące brzuch i pośladki z eveline.Właśnie posmarowałam się nim owinęłam folią i kocem(fajnie chłodzi).

dzien dobry!! 🌻 jdzi--fajnie,że dobrze dzien upłynął.. :) u mnie w sumie tez nieżle.. mogłabym mniej słodkiego wciagnąc tylko.bo na 1-2 małe ciasteczka sobie pozwalam :O ale jak juz za kolejne siegam, to jetem zła na siebie pomimo tego na wadze dzis troszkę mniej :) ja przygotowalm sobie juz wczoraj miesko pieczone piersi z kurczaka na 3 obiady..do tego daję albo ryz, albo troszke makaronu albo warzywa z mrożonki i surowke np. z marchewki..dzis zrobie z kiszonej kapusty..robie sobie tez sosik z jogurtu nat.sporo czosnku i ciut wegety.. bardzo mi smakują te obiady..a najedzona jestem po gulkę ;) Jdzi-wzielas sie ostro za swoje ciałko.. :) na leżenie w folii to raczej nie mam czasu, ale mogłąbym chociaz balsamkiem sie smarowac.. i dzis to zrobie!! zmotywowałąs mnie! miłego dnia!! 🌻 może by tak kolezanki więcej pisały, hę??? ;)

Mąż w świątyni dumania(garażu),chłopaki w łóżku,a ja w pancerzu foliowym się relaksuje.Kupiłam dziś z Horteksu warzywa na parze robione w kuchence mikrofalowej(pychotka).Już całkiem zgupiałam bo nie wiem ile naprawdę waże .W poniedziałek ważyłam 93,8 a dziś 91,9 troche dziwne żeby w dwa dni schudnąć dwa kilo.

Gość up888888
kurczę dziewczyny nie było mnie troche bo mam ciężkie dni w pracy i wracam padnięta a co za tym idzie pochłaniam wszystko co pod ręką, jestem załamana, z tydzień to z diety nici , na wagę nawet nie wchodzę bo po co się załamywać ale jak tylko skończy się szał to postanawiam znów trochę pomyśleć o sobie, ale ja już nie wiem jak to jest - dlaczego mi tak trudno schudnąć cokolwiek choć ze dwa kilo na miesiąc ale tak na stałe a nie waga skacze jak oszalała ech brak mi słów, w dodatku teraz zupełnie się podłamałam właśnie skończyłam oglądać na canal+ "nine" może któraś też już oglądała ten film, ja piernicze jakie te laski tam zgrabne i seksowne ,nie chude ale takie kobiece ...mniam... aż żal spojrzeć w lustro i zobaczyć ogromnego wieprza! płakać mi się chce i nie wiem jak mam SKUTECZNIE walczyć z tymi kilogramami bo mam wrażenie że na mnie już nic nie działa!!!

Dziewczyny co z Wami ?Czyżby topik miał upaść?WRACAJCIE!

Gość Bidrona
A ja stwierdziłam tak, muszę znaleźć jakieś na prawdę skutecznie rozwiązanie. Zobaczyłam na półce książkę "Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów" i od razu ją kupiłam. Allen Carr to mistrz! Nie ma sensu być na diecie, wiecie jak to się kończy..............Trzeba zmienić nawyki. Książka jest extra, mi pomaga.

Jdzi ja tu zaglądam od czasu do czasu ,czy czasem ktoś nie skrobnie i ciiisza.. moze zaczniemy znow pisac? :)

Jak Wam idzie dietkowanie?U mnie waga stoi w miejscu.Pozdrawiam

Co tam u Was słychać?Jak dietkowanie?POZDRAWIAM

Jidzi-a JakTobie idzie?? Ja niestety poległam..kurcze..znowwu.. :( zapisalam sie do dietetyka..ide niedługo.. moze napiszesz na gg do mnie? :) 9005918