Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość Big Bleu
Ale ględzenie, ja pierniczę. Czy Wy naprawdę macie takie problemy czy sobie sami stworzyliście te dziwne bariery?

Jakie bariery?To nie myśmy ten świat stworzyli i nie nasza wina że kobiety na tym świecie takie są

Gość ja jestem prawiczkiem bo
jestem niski, - jestem brzydki, - jestem gruby, - jestem nudny, - jestem małomówny, - jestem nieśmiały, - nie mam przyjaciół, - nie prowadzę życia towarzyskiego, - nie potrafię poznawać ludzi, - nie jestem rozrywkowy, - nie jestem inteligentny, - nie mam zainteresowań, - nie wiedziałbym o czym rozmawiać towarzysko z dziewczyną, - nie mam perspektyw, - nie umiem tańczyć, - jestem prawiczkiem, - nie mam prawa jazdy, - mam całkowicie kiepską osobowość, - mam starczanie nudną przeszłość, - nigdy nie zrobię nawet przeciętnej kariery, - nie umiem się bić, - nie mam poczucia humoru, - nie dysponuję wielką wiedzą, - mam małą stopę.

ja jestem prawiczkiem bo-A ile miałeś prób samobójczych?Pewnie z 1000 i nadal ci się nie udało:P

Gość Big Bleu
Bagno chyba raczej Was. Jakoś są na świecie normalni faceci co mają swoje ładne, zwyczajnie fajne kobiety i sobie żyją bez takiego analizowania. To zależy wszystko od podejścia, też i do porażek. No ale łatwiej wszystko zanalizować i się jeszcze cieszyć, że się jest intelektualistą. :classic_cool: Dobra, teraz ja się wymądrzam.

Gość fhg aka tomek z sopotu
ma zespół aspergera albo cośpodobnego. W ogóle nie kontaktuje ze społecznąrzeczywistością kontaktów międzyludzkich.

Po co kutasie cały czas potwarzasz jak mam na imię skąd jetsem ? podnieca cie to ? I downie jebany nie mam żadneo aspergara może się spotkamy i wtedy zobaczymy jaki będziesz odważny

No ja myślę że im solarium i tlen we włosach mózg przeżarł w nomarmych okolicznościach na zywo by wyszło kto tu jest w wyższym stadium ewolucji

Gość Brzydka dziewczyna
Będąc prawikiem trzeba przynajmniej trzymać fason. :classic_cool:

Big Bleu-Tylko na początku są szczęśliwi,pierwszy pocałunek,sex itp to daje im szczęścia.A potem mają przesrane całe życie.To jest właśnie najgorsze że ludzie nie umeją myśleć z perspektywy całego życia tylko myślą chwilą.Duża część facetów w moim wieku ma już zmarnowane życie,bo się im zachciało kobiet.Teraz charują po 14 godzin i słuchają swoich zrzędzących żon,które po ślubie tyły szybciej niż prosiaki u rolnika.I wiedzą że zmarnowali sobie młodość,która u faceta trwa do ok 50 roku życia.Teraz nawet seksu im sie odechciałao.A ja seksualnie to jestem jak nastolatek,za każdą laską się obejrzę.I mnóstwo rzeczy mnie nakręca i podnieca a najważniejsze to jest to że nie mam kredytów,długów i zmartwień a za to mam wolność!!I ciągłą fascynację seksem.

Gość Big Bleu
No i zanalizował wszystko. :classic_cool: Ta, no i kogo będziesz oszukiwał? Takie fajne życie masz, że zamiast korzystać to kiedy nie zajrzę na kafe wieczorem to Ty tu siedzisz. :D Coś się Twoja teoria nie trzyma, że samotnicy mają fajne życie! Albo Ty nie należysz do tych samotników cieszących się życiem albo samotników nic nie bawi z powodu niedołężności w relacjach z kobietami. Młodość do 50 roku, chyba w głowie, bo ciało to już wtedy jest porządnie starcze.

Gość Olejniczak FanKlub
offerma to pisowskie ścierwo. wydaje mu się że jest jakimś inteligentem i dlatego chce reaktywować sanacje i woske(IV RP) Jebany szlachinek z Łodzi tfuuu!!!!

Umysł mam w porządku i gdyby nie brzydka twarz to dawno bym już był rozchwytywany przez dziewczyny. No ale trudno Bóg chce żebym jeszcze czekał Podrywanie nie ma sensu bo skad mam wiedzieć która dziewczyna jest mi przeznaczona. To już zadanie dla losu

Big Bleu-Siedzę w domu bo taki okres świąteczny.Ale jutro się gdzieś wybiorę,fakt że jakoś leń mnie ostatnio złapał i za długo na necie w ciepełku siedzę.Ale mam życie takie jak lubię.tylko seksu mi brakuje.Po za tym ja lubię internet,tylko za dużo na kafe siedzę.Ale jak tylko się cieplej zrobi i nowy rok to znów mnie na kafe nie zobaczysz cały dzień.A po za tym,gdyby kobiety były inne,to też bym się chciał z nimi wiązać,a tak to jak bawić się nie wypałem.Jeden błąd i po człowieku albo co gorsze zostanie kaleką na całe życie

Gość Brzydka dziewczyna
"Umysł mam w porządku i gdyby nie brzydka twarz to dawno bym już był rozchwytywany przez dziewczyny. " Byście wszyscy byli ruchaczami, nie oszukujmy się. Cała ta ideologia powodu bycia samotnikiem, że to z moralności, nie szmacenia się z każdą chętną laską, że macie zasady poszłaby w łeb gdybyście byli normalni i nawet fajni.

Gość Olejniczak FanKlub
Racja brzydka dziewczyno, racja brawa🖐️🖐️

Gość Brzydka dziewczyna
Gubisz się w swoich ściemach. :classic_cool: Raz piszesz, że jesteś samotnikiem i nie chciałbyś za często się z dziewczynami przebywać, a teraz że nawet byś się mógł z jakąś związać. sayonara !!!

Gość Brzydka dziewczyna
see ya !!

Gość Big Bleu
Jest trochę kobiet, które chcą iść w związek opierający się tylko na seksie. W czym jest problem?

Gość bagno to prowokator
i to niezbyt sprytny. Wypisuje takie bzdury że głowa mała. Jak nie prowokator to cośw rodzaju creama. Samookłamywacz z własnej teroii która tłumaczy mu czemu jest inny