Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy:(

rozterki uczuciowe---co mam zrobić???

Polecane posty

zosia samosia

Gość uderz w stół a
ike sie odezwie

Gość ile masz latekkkkkkkk
nieszczęśliwy autorze topiku?

usunęło:/ zosia samosia

Gość malamargolciaxxxx
opisz pelniej cala ta sytuacje wtedy bedziemy mogli Ci bardzie pomoc. Dodatkowo napisz cechy charakteru swoich wybranek jak i wyglad bedzie latwiej dokonac wyboru

zosia samosia

zosia samosia---mam na uwadze szczęście kobiety nr 1 i nie chciałbym włazić z butami w czyjeś życie, ale na tą chwilę ja jestem nieszczęśliwy, bo ani nie moge z nią być ani nie moge ułożyć sobie życia z inną kobietą, zdaję sobie sprawę że w calej tej sytuacji nie liczę się tylko ja, ale chyba rozmowa z kobietą nr 1 jest jedynym wyjściem z calej tej sytuacji, może gdy od niej usłysze że nigdy nie będziemy razem to będę mógł układać sobie życie z inną kobieta, teraz zawsze jest nadzieja, że może będziemy razem i chociaż chcę z nią bardzo być to na razie ona ma kogoś i nie wiem jak zareaguje na moje wyznanie :( i co do pytania panny23 to mam 29lat, kobieta nr 1 nie jest w związku małżeńskim i przpraszam że tak długo ale 3 razy usunęło to co napisałem

3 razy chciałem wysłać to co napisalem i za każdym razem wysłało tylko twój nick :( przepraszam

Gość WIEM CO PISZĘEE
to już przerabialiśmy POWIEM TAK NIGDY NIE ZAPOMNISZ O KOBIECIE NR 1 !I NIE RÓB TEGO Z KOBIETA NR 2TYLKO DLATEGO ŻE JEST PODOBNA , WIEM ZE to pociaga , ale bedzie klapa, po krótkim czasie I ZNOWU BEDZIES ZPRAGNĄŁ KOBIETY NR1 !

Gość powiedz tej nr 1
powiedz jej koniecznie, w zależności od tego co usłyszysz, będziesz mógł podjąć decyzję. i być może uwolnisz się od niepewności co dalej.

Gość malamargolciaxxxx
powiedz kobiecie nr 1 co do niej czujesz i pozwol jej zadecydowac co dalej z tym zrobi , jezeli nie wyznasz jej swoich uczuc do konca zycia bedziesz zalowal i zyl w niepewnosci i na pewno nie ulozysz sobie zycia z inna kobieta bo w twojej pamieci na zawsze pozostanie kobieta nr 1

całą sytuację chyba wystarczajaco opisałem, a co do ich cech charakteru i wyglądu, z wyglądu są do siebie podobne, obie mają zielone oczy i długie blond włosy, obie są dosyć wysokie(kobieta nr 1 może ciut wyzsza ale cięzko mi to ocenić ) i szczupłe, za to mają zupełnie odmienny charakter, kobieta nr 1 jest pewna siebie i silna, praca jest dla niej bardzo ważna, zawsze nienagannie ubrana i umalowana, ma zawsze swoje zdanie, jest starsza ode mnie o 3 lata, kobieta nr 2, jest dużo delikatniejsza, nie przykłada tak dużej wagi do wyglądu, makijażu, prace traktuje z przymruzeniem oka(jak zauważyłem), jest młodsza ode mnie o 2 lata, bardzo lubi żartować...

Gość leona niezawodowiec
jak sie poznaliscie ? Z ktora czesciej przebywasz?

Gość nanananananananna
skoro nie stać cię na szczerą rozmowę tzn. że jej nie kochasz więc wybierz młodszą:)

Gość nanananananananna
szczery pisze że z niego nie jest facet tylko baba bo tak się zachowuje - rozumiesz?

czyli powinienem porozmawiać z kobieta nr 1??? dzięki bo dużo mi pomogliście, wcześniej nie byłem pewien co zrobić a wy pomogliście podjąć mi decyzję, a co do pytania leona niezawodowca to kobietę nr 1 poznałem w pracy,ale nie przebywamy i nie rozmawiamy ze sobą za dużo, czasem zamienimy kilka słów na korytarzu, rzucimy sobie 'cześć', ponarzekamy na pracę, choć ostatnio więcej przebywam z kobietą nr 2, zapisałem się na kurs na który kobieta nr 2 równiez uczęszcza i tak się poznaliśmy, no i tym sposobem z kobietą nr 2 spędzam ostatnio dużo czasu bo spotykamy się na tych zajęciach, rozmawiamy przed zajęciami, atmosfera jest dużo luźniejsza niż w pracy a kobieta nr 2 jest dużo bardziej otwarta i łatwiej mi się z nią rozmawia niż z kobieta nr 1

nanana................-nie tylko kobiety mają dylematy,jak widać.To żaden wstyd,że mężczyzna się zastanawia.To nie sa latwe wybory i stąd te dylematy.